чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Garden Palace Hotel

Jl. Yos Sudarso 11, East Java, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія 60271 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Garden Palace Hotel Сурабая - Фітнес-зал Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня Garden Palace Hotel Сурабая - Фойє Garden Palace Hotel Сурабая - Фойє Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Номер Люкс Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу Garden Palace Hotel Сурабая - Ванна кімната Garden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класу Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Ресторан Garden Palace Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 360
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 1244 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (1244)
Відсортувати за:
Oleg P. Поїздка вдвох Russia, 9 лютого 2012 р.
Lovely hotel and service with a smile

Cost. Location. Service.
8,7
Хороший отель в сравнении цена- качество. Расположен в самом центре города. Рядом большой торговый центр. Хорошие номера. Сервис в отеле вполне приличный, быстрый и вежливый. Отель вполне стоит заплаченных денег
Stanley H. Сім"я з малими дітьми Australia, 23 березня 2015 р.
not good

manager
5,7
not good
Ayush A. Ділова поїздка India, 17 березня 2015 р.
Good

Location
8,3
Nice
Bambang P. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 14 березня 2015 р.
No rhat bad

Hospitality
6,7
Sue C. Ділова поїздка Malaysia, 11 березня 2015 р.
Convenient, clean, good food

Convenient, clean, good food
8
Convenient, clean, good food
Teddy S. Поїздка вдвох Indonesia, 23 лютого 2015 р.
Real comfy

Food, hospitality and Room
7,7
Overall, it was fine. We have a wonderful 2 nights stay in the hotel for our "honeymoon", We enjoyed the breakfast and the receptionist that we spoke to is kind too. Not to mention the curiosity of the 4 thematic room types that they have, we only tried 2 types and were wondering what the other 2 offer, until next time. So I'd say, with the price offers, it's worth a sleep.
Dwi H. Група Indonesia, 22 лютого 2015 р.
staf very friendly

deluxe room very large! i like it!
9
Very comportable
John B. Індивідуальний мандрівник Australia, 19 лютого 2015 р.
My recent stay

The concierge department were prompt and friendly.
6
My stay was okay. I was a bit upset when I arrived and was told that only smoking room s were available. I'm a non smoker and found this rather hard to accept. Second hand smoke has been proven to cause cancer and I felt let down by this hotel when they could only offer me a room that came with a risk to my healh.
Dario L. Група Spain, 2 лютого 2015 р.
Good hotel, comfortable room

Room, clean, breakfast
9
Comfortable room, incredible breakfast buffet, friendly and helpfull staff, bar with live music. A bit far from downtown but taxi is cheap.
Erlina E. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 1 лютого 2015 р.
Good

Near from center
6,3
Overall good

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Garden Palace Hotel СурабаяGarden Palace Hotel Сурабая - Фітнес-залGarden Palace Hotel Сурабая - ВітальняGarden Palace Hotel Сурабая - ВітальняGarden Palace Hotel Сурабая - ФойєGarden Palace Hotel Сурабая - ФойєGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - Номер ЛюксGarden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуGarden Palace Hotel Сурабая - Ванна кімнатаGarden Palace Hotel Сурабая - Вітальня представницького класуGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - РесторанGarden Palace Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B01