чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gateway Hotel (Marco Polo)

13 Canton Road, Harbour City, Kowloon, Цім Ша Цуй, Гонконг (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Gateway Hotel

Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вхід Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вхід Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Рецепція Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Фойє Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Фойє Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Фойє Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ресторан Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ресторан Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ресторан Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ресторан Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напої Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напої Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напої Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ресторан Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ресторан Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ресторан
Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напої Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напої Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня представницького класу Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня представницького класу Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня представницького класу Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня Gateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня
Розміщення: Цім Ша Цуй Кількість номерів: 400
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 1186 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
9,4
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (1186)
Denis T. Сім"я з малими дітьми Russia, 26 лютого 2014 р.
Отличный отель!!

Расположен в самом большом центе шоппинга . Две огромные кровати в номере-очень удобно с детьми устроились, прекрасный завтрак и персонал!!!
10
В отеле все на уровне!!Опличный номер,ОЧЕНЬ хороший персонал,разнообразный и вкусный завтрак! И самое главное что любителям шоппинга не надо никуда ходить)) отель расположен в самом большом магазине Гонконга"Харбор-сити"
Olga K. Поїздка вдвох Russia, 18 листопада 2013 р.
Удобный отель для шопинга

удобное месторасположение, вкусные завтраки.большой номер люкс
9,7
Мы остановились в номере Люкс,номер просторный и чистый.Все в пешой доступности: магазины,рестораны,метро...Очень удобно,приветливый персонал. Советую остановиться в этом отеле,если ваша цель-шопинг
Yulia K. Індивідуальний мандрівник Russia, 21 січня 2013 р.
было приятно оказаться в центре для шопинга...

удобное местораположение
9
оснвной плюс этого отеля - отличное местораположение, но номера маленькие, цена показалось много завышенной.
Konstantinas K. Поїздка вдвох Lithuania, 28 листопада 2012 р.
Отличное расположение , прямо в шоппинг центре

для тех кому лень таскать покупки с собой
10
неудачно попали в период ремонта . с 8-30 до 18 долбили прямо над головой . номера прямо свежеотремонтированные , в коридоре запах краски . но все на высшем уровне . крайне удачное расположение среди множества брендовых магазинов . так что шоппинг шоппинг шоппинг
Restaurant Tip: Быстро и вкусно поесть можно в здании через напротив через Кантон роуд в Food Republic . Куча ресторанов быстрого питания
Armen C. Ділова поїздка Turkey, 30 липня 2012 р.
отличное расположение

отличное расположение
8
отличное расположение, для шоппинга и для всего в принципе близко но отель очень старый пахнет сыростью
Sigrid D. Група Philippines, 13 квітня 2014 р.
Relaxing weekend

good location for shopping, clean and relaxing rooms
8,3
my only issue here the housekeeping threw my keycard of my padlock, hence when I arrived in the philippines, I checked my things but still cant find the keycard, when we arrived in the room i put the 2 keycards on top of the table, for me not to loose it during my stay in hongkong. Now, I have no choice but to cut the padlock for us to open our luggage. I send an email thru their survey but until now no feed back.
Sandra H. Сім"я зі старшими дітьми United Kingdom, 2 квітня 2014 р.
A comfortable stay despite bad weather!

Comfortable Room , excellent food, courteous and efficient staff
9,3
Despite the very bad weather the staff were very helpful and informative, helping with bookings And information. The room was very comfortable and when there was a storm we stayed in and enjoyed Room service one night and s buffet dinner another night.
Joselaine G. Сім"я з малими дітьми Philippines, 2 квітня 2014 р.
Best for families with young children

Location is superb for dining and shopping, a guy named Roger at the lobby gave us good airport ride tips and newly renovated rooms.
8,3
All in all our family had a pleasant stay at the hotel. Our young kids appreciated the fast Internet and spacious, clean beds. Housekeeping was very fast with our requests...especially when we needed extra water. Highly recommended although price wise, the hotel is not very cheap too.
John V. Поїздка вдвох Canada, 1 квітня 2014 р.
Good location and great for shopping

location, service and dining
9,7
Sunee S. Індивідуальний мандрівник Thailand, 27 березня 2014 р.
Nice service

Location, friendship and comfortable
9
Booking pass Agoda.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gateway Hotel (Marco Polo) ГонконгGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВхідGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВхідGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - РецепціяGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ФойєGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ФойєGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ФойєGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - РесторанGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - РесторанGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - РесторанGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - РесторанGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напоїGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напоїGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напоїGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - РесторанGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - РесторанGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - РесторанGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напоїGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Їжа та напоїGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня представницького класуGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня представницького класуGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Вітальня представницького класуGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - ВітальняGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ванна кімнатаGateway Hotel (Marco Polo) Гонконг - Ванна кімната


AS-AGWEB-3C08