чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gia Bao Grand Hotel

23 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District , Хоан Кієм округ - озера Хоан Кієм, Ханой, В'єтнам 084 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Рецепція Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Ванна кімната Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Фойє Gia Bao Grand Hotel Ханой - Ресторан Gia Bao Grand Hotel Ханой - Ресторан Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Буфет Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня
Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Ресторан Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня Gia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження Хоан Кієм округ - озера Хоан Кієм Кількість номерів: 45
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 703 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (703)
Відсортувати за:
Ruslan S. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 23 листопада 2013 р.
Трансфер

рядом с озером
8
цена не соответствует качеству. Брали лучшие номера президентские, не отличались от обычныхю Заявленных квадратов не было
Ruslan S. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 23 листопада 2013 р.
Все понравилось

персонал, цена, расположение
10
Отличный город, отель и отдых
Natalia B. Сім"я з малими дітьми Russia, 12 травня 2013 р.
Хотелось посмотреть столицу Вьетнама.

Приветливость персонала. близость к досторпимечательностям. Ни к чему не обязывает - просто достаточно приличное место, где можно провести спокойно ночь
7,7
Отель расположен в исторической зоне города, таких отелей на каждой улице в историческом районе 2 или 3. В отеле можно провести несколько дней,все более-менее нормально,но я бы для своего пребывания в следующий раз выбрала отель в современной части города,т.к. на улице, где мы жили очень грязно, неприятно было ходить, у вьетнамцев такой менталитет - они живут на улице, и едят и пьют и гадят на одном и том же месте, уж очень они нечистоплотны. В современной части города как-то все почище и получше. А посмотреть исторические достопримечательности можно приехать на такси, благо стоит оно недорого.
Anton F. Поїздка вдвох Russia, 30 жовтня 2012 р.
Прощай 3500 USD

Красивые номера, приветливый персонал, улыбаки.
8
Планировали провести в отеле одну ночь 29/10 - 30/10. Прибыли в отель после длительного перелета к часу ночи. Нас ждали, встретили, проводили в номер 201. Поутру в номере не оказалось - всей наличности, фотоаппарата, телефонов. Предполагаем, конечно, что залезли в окно. Прям над главным входом.
Порада туристам: Не открывайте окна.
Chenwei L. Поїздка вдвох China, 25 вересня 2014 р.
very friendly staffs, but deluxe room is small

staff, location, service
9
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Carmelita N. Поїздка вдвох Malaysia, 24 вересня 2014 р.
good!

convenient, comfortable, clean
9,3
The room, furniture was clean. I slept well but my husband could not sleep, he said the bed was uncomfortable. The breakfast provided was so-so. The staff was friendly and email replies regarding airport pick up was prompt. We arrived late in the airport and the driver waited for us almost 1.5h! When I called the hotel to enquire regarding the driver, they were so polite and helpful. Very convenient to the Hoan Kiem Lake, at the same time not the most busy noisy area, so our stay was great!
Marjorie K. Група Canada, 23 вересня 2014 р.
Very comfortable, and clean.

Cleanliness, great staff, good location.
10
No issues at all. We enjoyed our stay very much.
Chenwei L. Поїздка вдвох China, 21 вересня 2014 р.
really good location with friendly staffs

staff, location, room
9,3
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Bing L. Ділова поїздка Malaysia, 14 вересня 2014 р.
value for money hotel in strategic location

location, cleanliness, friendly staff
8
Ong G. Поїздка вдвох Singapore, 14 вересня 2014 р.
It's a Good Stay

Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
8,3
Good

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gia Bao Grand Hotel ХанойGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - РецепціяGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - Інтер’єр готелюGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - Ванна кімнатаGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ФойєGia Bao Grand Hotel Ханой - РесторанGia Bao Grand Hotel Ханой - РесторанGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - БуфетGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - РесторанGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - Вітальня


AS-AGWEB-3C02