Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gia Bao Grand Hotel

23 Lo Su street, Old Quarter, Округ Хоан К'єн, Ханой, В'єтнам 100000

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 761 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (761)
Відсортувати за:
Ruslan S. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 23 листопада 2013 р.
Трансфер

рядом с озером
8
цена не соответствует качеству. Брали лучшие номера президентские, не отличались от обычныхю Заявленных квадратов не было
Ruslan S. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 23 листопада 2013 р.
Все понравилось

персонал, цена, расположение
10
Отличный город, отель и отдых
Natalia B. Сім"я з малими дітьми Russia, 12 травня 2013 р.
Хотелось посмотреть столицу Вьетнама.

Приветливость персонала. близость к досторпимечательностям. Ни к чему не обязывает - просто достаточно приличное место, где можно провести спокойно ночь
7,7
Отель расположен в исторической зоне города, таких отелей на каждой улице в историческом районе 2 или 3. В отеле можно провести несколько дней,все более-менее нормально,но я бы для своего пребывания в следующий раз выбрала отель в современной части города,т.к. на улице, где мы жили очень грязно, неприятно было ходить, у вьетнамцев такой менталитет - они живут на улице, и едят и пьют и гадят на одном и том же месте, уж очень они нечистоплотны. В современной части города как-то все почище и получше. А посмотреть исторические достопримечательности можно приехать на такси, благо стоит оно недорого.
Anton F. Поїздка вдвох Russia, 30 жовтня 2012 р.
Прощай 3500 USD

Красивые номера, приветливый персонал, улыбаки.
8
Планировали провести в отеле одну ночь 29/10 - 30/10. Прибыли в отель после длительного перелета к часу ночи. Нас ждали, встретили, проводили в номер 201. Поутру в номере не оказалось - всей наличности, фотоаппарата, телефонов. Предполагаем, конечно, что залезли в окно. Прям над главным входом.
Порада туристам: Не открывайте окна.
Pokai L. Сім"я з малими дітьми Taiwan, 3 січня 2016 р.
Good hotel we will re booking next time.

good location, good staff, very cleanly
10
Trung N. Поїздка вдвох Ireland, 30 грудня 2015 р.
Unacceptable service
2
I had booked my room 2 months in advance, but on arriving at the hotel they could not provide me with my room. Their reason - the room had a fault that needed repairing. I'm pretty sure this meant they rented out the room to someone else already so they were fully booked. So as long as someone comes to pay for a room, your booking won't be honoured! They referred us to another hotel and paid the taxi for it, but the quality of that hotel was not up to the same standard. I tried to argue that point, based on a comparison of rates to get some kind of refund, but to no avail. Breakfast was terrible and the bathroom stank of a sewage smell. My initial booking was partly based on having a bathtub, which they could not offer - not that I'd want to have a soak in a stinking bathroom! I reluctantly stayed until I could sort out a new hotel to stay at. I will never book a room in either of these 2 hotels in the future!!
Lee C. Група Malaysia, 28 вересня 2015 р.
satisfied

no commend
7,7
satisfied for the money paid but no lift connected to the 6th & 7th floor !
Mai N. Сім"я з малими дітьми United States of America, 18 липня 2015 р.
Nice hotel to stay in Hanoi old town!

Location, very nice staff, spacious deluxe room
8
The hotel is nice and the front desk & staff is really nice and friendly specially Trinh & Ha. We had a Halong bay tour and they kept our luggage before staying at the hotel no problem at all. The space in deluxe room is really spacious compare to the normal room.
Robert M. Поїздка вдвох New Zealand, 14 липня 2015 р.
10 out of 10 again

staff, clean and tidy. comfortable.
10
Another great stay. Staff are fantastic. The hotel is modern, clean and tidy. Everything in the room worked. Bed was very comfortable. WiFi good. Breakfast very good.
Robert M. Поїздка вдвох New Zealand, 11 липня 2015 р.
best stay ever

Everything. Staff, Breakfast. Quiet and comfortable. Nice bed and very clean.
10
Stayed a few nights earlier and gave a 10 out of 10. Same this time. Upon arrival, staff make you feel welcome and speak good English. Hotel is clean and tidy. Everything works as it should. Shower is the best yet with even pressure and temperature. Comfortable bed. Had good sleep. Quite room with good view. Great free WiFi. Will be staying again.
1 з 1 відгука
Gia Bao Grand Hotel ХанойGia Bao Grand Hotel Ханой - РецепціяGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - Інтер’єр готелюGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - Ванна кімнатаGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ФойєGia Bao Grand Hotel Ханой - РесторанGia Bao Grand Hotel Ханой - РесторанGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - БуфетGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - РесторанGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - ВітальняGia Bao Grand Hotel Ханой - РесторанGia Bao Grand Hotel Ханой - Фойє


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03