чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Goa Marriott Resort & Spa

Miramar Beach, PO Box No 64,, Панаджі, Північний Гоа, Індія 403001 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Вітальня Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Вітальня Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Вітальня Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Вітальня Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Паб/Коктейль-бар Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Ресторан Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Ресторан Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Ресторан Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Ресторан Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Буфет/Кафе Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Басейн Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Басейн Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Вид Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Фітнес-зал Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Спа-центр Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Місця відпочинку та розваги
Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Дитячий клуб Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Дитячий клуб Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Місця відпочинку та розваги Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Сад Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Оточення Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Рецепція Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Фойє Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Панаджі Кількість номерів: 180

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 56 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (56)
Відсортувати за:
Nataliya L. Поїздка вдвох Russia, 22 січня 2012 р.
Отель комфортный. персонал приветливый.

Обслуживание в номере. ненавязчивая охрана отеля
9,7
Уютный отель. прекрасный климат.шикарный японский ресторан.великолепные ароматы по-всюду. Удобное расположение (центральное Гоа) для посещения экскурсий и поездок на юг и север занимает примерно 40-45 минут.
Hotel Feature Tip: В главном ресторане меню практически не меняется- это минус. старайтес выезжать в город на побережье или недалеко от отеля замечательный ресторанчик. чтобы разнообразить и оценить местную кухню и цены Вас приятно удивят.
Vikram T. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 4 вересня 2014 р.
excellent staff and service

due to some tecnicall problem my booking had been executed for an earlier date but they understood and gave me the same room which i had booked
9
Excellent comfortable stay
Magesh S. Група India, 16 серпня 2014 р.
Proper blend of luxury and comfort

Service, room view and gym
9,3
we were 3 friends on this trip and all of us had an amazing experience staying at this hotel. Service level was unbeatable and staff was very helpful at all times. I think this hotel definitely deserves my next stay in Goa.
Piotr O. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 21 квітня 2014 р.
Early European Summer in Goa

Breakfast, personnel, greens
6,7
Great food, an oasis of normality and a great get away from the noisy city of Goa. Cannot use the beach for swimming only alternative is a small pool.
Elyn T. Група Singapore, 22 лютого 2014 р.
The next Bali!

Beautiful resort, amazing staff, great location.
10
The Goa Marriott has definitely earned it's 5 stars! Such attentive and genuine staff- I've travelled a lot and stayed at many different hotels and locations; and I can honestly say I was thoroughly impressed with the Goa Marriott! Beautiful rooms with an amazing view of the beach. Great breakfast- combo of international and Goan food. We stayed there for 4 nights and were not at all tired of the delicious food! We also hired a driver for 3 days- Prasad, who was truely great! He was attentive and friendly, as well as very knowledgable of where to go and what to do in the area. He recommended some really awesome places to eat as well as some gorgeous beaches that were not on the tourist list. Overall, it was one of the best trips I've had so far, and if I ever come back I will definitely stay at the Marriott!
Donna J. Поїздка вдвох New Zealand, 9 серпня 2013 р.
Comfortable Stay - very relaxing

The bed, room service, great ocean view from pool
7,3
Very relaxing and a great place to unwind. The room was comfortable - staff slightly too attentive, pool was very nice. Couldn't swim at the beach though.
Donna J. Поїздка вдвох New Zealand, 8 серпня 2013 р.
Very restful.

Bed, pool, view
7
Staff too attentive - tried too hard. We were asked over and over again if they could help us - 5 times at one breakfast alone then again in the lobby and once by phone all within a few hours. It was nice that they were friendly and helpful but it was a bit too much sometimes. Food was very Indian based - which was not surprising - given we were in India. Not so many good western options though. Bed was very comfortable and we enjoyed our stay there.
Willa L. Індивідуальний мандрівник Canada, 31 липня 2013 р.
Great Stay

Close to Panaji by short drive. Great lobby and private beach (though we couldn't swim in the estuary during monsoon season)
7,7
Great stay and comfortable room. Hotel helped to organize drivers and tours. Very helpful.
Avanita N. Сім"я з малими дітьми South Africa, 29 червня 2013 р.
Expensive drinks, food

Friendly chef
5,7
Very expensive hotel. Small rooms. Rooms not cleaned on time
Maria B. Сім"я з малими дітьми India, 26 травня 2013 р.
very comfortable & relaxing

super-friendly staff, quick service, modern amenities
10

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Goa Marriott Resort & Spa Північний ГоаGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - ВітальняGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - ВітальняGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - ВітальняGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - ВітальняGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Паб/Коктейль-барGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - РесторанGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - РесторанGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - РесторанGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - РесторанGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Буфет/КафеGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - БасейнGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - БасейнGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - ВидGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Фітнес-залGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Спа-центрGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Місця відпочинку та розвагиGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Дитячий клубGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Дитячий клубGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Місця відпочинку та розвагиGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - СадGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - ОточенняGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - РецепціяGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - ФойєGoa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Goa Marriott Resort & Spa Північний Гоа - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B06