чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Golden Dragon Hotel

Rua de Malaca, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Golden Dragon Hotel Макао - Вітальня Golden Dragon Hotel Макао - Вітальня Golden Dragon Hotel Макао - Вітальня Golden Dragon Hotel Макао - Ванна кімната Golden Dragon Hotel Макао - Вітальня Golden Dragon Hotel Макао - Фойє Golden Dragon Hotel Макао - Фойє Golden Dragon Hotel Макао - Фойє Golden Dragon Hotel Макао - Ресторан Golden Dragon Hotel Макао - Ресторан Golden Dragon Hotel Макао - Інтер’єр готелю Golden Dragon Hotel Макао - Басейн Golden Dragon Hotel Макао - Фітнес-зал Golden Dragon Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Golden Dragon Hotel Макао - Номер Люкс Golden Dragon Hotel Макао - Вітальня
Golden Dragon Hotel Макао - Номер Люкс Golden Dragon Hotel Макао - Номер Люкс
Місцезнаходження Місто Макао Кількість номерів: 483
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 1358 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (1358)
Відсортувати за:
Anton K. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 грудня 2011 р.
просто хороший отель

удачное расположение
8,7
в целом всё ОК. хорошее расположение, чистые номера. стандартный хороший отель, ничего выдающегося.
Morito I. Сім"я з малими дітьми Japan, 10 липня 2011 р.
Далековато от исторического центра

Симпатичный вид из окна и добродушный персонал
7,3
Особых затруднений мы не испытывали, но для семейного отдыха этот отель совсем не подходит. Погулять с ребенком в маленьком холле невозможно, ну и от азартных любителей казино спрятаться негде.
Hotel Feature Tip: Рекомендую это место для игры в казино и на короткий "стэй"
Anna V. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 10 травня 2011 р.
Небольшой старенький отель.

Нормальное расположение,неплохой вид из окна.
3,3
Золотой Дракон очень старый и не очень чистый.Бассейн находится между двумя высокими домами,поэтому солнца там нет,как впрочем и посетителей.А бассейн бассейном не назовёшь,какая- то ванна общая.В ванной комнате на раковине кое где грибок.Сахара,кофе в комнатах нет.Паласы грязные.Толпы китайцев с материкового Китая.
Hotel Feature Tip: Не совсем понятно какой совет дать путешественникам.Но советую другую гостиницу,однозначно!
Alan Y. Індивідуальний мандрівник United States of America, 28 вересня 2014 р.
Good Location

Spa, location and value
6,3
Not as good as I expected. Bed is extremely hard. Construction noise was underway in the afternoon which disrupted my sleep. Stuff service is not as polite.
Wong T. Ділова поїздка Malaysia, 23 вересня 2014 р.
clean room , good location

clean room good staff but the food is not that good
5,7
over i still feel that this hotel is good but may be they can do a bit more better on their food .
Teo B. Група Singapore, 20 вересня 2014 р.
Mr

well train staff, attentive to small detail, nice restaurant
7,7
front desk staff can speak a few language. go for foreigner. very careful on credit card transaction (a few additional check when other hotel) card's name must be same as passport. had a very nice dim sum brunch at their Chinese restaurant.. building is abit old like the surrounding area..but room is clean and everything works.
Thomas H. Поїздка вдвох Germany, 15 вересня 2014 р.
Good deal

good location
7,3
Ray T. Індивідуальний мандрівник Singapore, 12 вересня 2014 р.
Good hotel room

Good hotel facilities but Inflexible reception staff
6,3
Every thing was good except during check in. The reception staff is very inflexible about the slight difference in name on the passport and booking name.
Chew J. Поїздка вдвох Malaysia, 7 вересня 2014 р.
not bad

location good
8
Hui B. Поїздка вдвох Singapore, 31 серпня 2014 р.
They gave me Twin Small Beds for me and my GF

The 3 Best Things about this Hotel are Location, Gambling & Sauna.
5
I've paid for Two Nite's stay on 29-30Aug2014. All I get is an old fashioned Room/Toilet and Twin Bedding for a couple like us! Reception was not having a good mood then, so I didnt really insist that Die Die I want her to provide us with Double Bed. And the worst thing is, they don't provide bathrobes. They said they only provide it for Suite. So if I go out travel for a week, I have to bring extra 7 sets of clothings to wear as my pajamas!! For the price, i dont get to have bathrobes!!??

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Golden Dragon Hotel МакаоGolden Dragon Hotel Макао - ВітальняGolden Dragon Hotel Макао - ВітальняGolden Dragon Hotel Макао - ВітальняGolden Dragon Hotel Макао - Ванна кімнатаGolden Dragon Hotel Макао - ВітальняGolden Dragon Hotel Макао - ФойєGolden Dragon Hotel Макао - ФойєGolden Dragon Hotel Макао - ФойєGolden Dragon Hotel Макао - РесторанGolden Dragon Hotel Макао - РесторанGolden Dragon Hotel Макао - Інтер’єр готелюGolden Dragon Hotel Макао - БасейнGolden Dragon Hotel Макао - Фітнес-залGolden Dragon Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Golden Dragon Hotel Макао - Номер ЛюксGolden Dragon Hotel Макао - ВітальняGolden Dragon Hotel Макао - Номер ЛюксGolden Dragon Hotel Макао - Номер Люкс


AS-AGWEB-3A03