Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Фуенте Осмена, Себу Сіті, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Ванна кімната Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вхід Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Фойє Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Рецепція Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня
Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня
Місцезнаходження Фуенте Осмена Кількість номерів: 39

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 705 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,0
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
5,2
Усі відгуки (705)
Відсортувати за:
Artur A. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Приличный отель, в не очень месте.

Чисто, На уровне.
8,7
Хороший отель, достаточно просторный номер, довольно чистый, быстро заселили. Чего не скажешь об окружении, грязный район, много нищих, хотя в окружении есть большое количество ночных клубов и баров. В общем смотря что ищете.
Restaurant Tip: Недалеко находится ресторан в котором сам готовишь и еш неорганическое количество за определенную сумму.
Повідомити про цей вігук
Adam O. Поїздка вдвох Poland, 13 листопада 2012 р.
Hotel z dobrą lokalizacją

Dobra lokalizacja.
7,3
Hotel położony blisko miejsca ,gdzie kwitnie życie nocne w Cebu.Jest stamtąd niedaleko do nocnych klubów i pubów.Obsługa w hotelu profesjonalna,mila i szybka.Pokoje o średnim standarcie,posprzątane warte swojej ceny.Łazienka czysta.Okolica hotelu jest bezpieczna pod warunkiem nie zapuszczania się w ciemne,boczne ulice.Hotel jest przyjemny,warty polecenie dla osób szukających nocnych rozrywek.
Nightlife Tip: Wokoło znajdują siene lokale.
Повідомити про цей вігук
Gaius G. Індивідуальний мандрівник Singapore, 25 січня 2016 р.
Hotel needs a facelift

Location, Location & Location
8,3
Been staying in this hotel quite often for the past 3 years. The hotel needs a major renovation. Wifi did not work, room essentials are missing. Toilet was chocked up. And cockroaches were seen. Will not stay here any more.
Повідомити про цей вігук
Reynaldo L. Поїздка вдвох Philippines, 24 січня 2016 р.
3star

location
6
cool
Повідомити про цей вігук
Mohammed A. Індивідуальний мандрівник Saudi Arabia, 21 січня 2016 р.
best location ever

price, location and staff
7
My favorite stay
Повідомити про цей вігук
Mohammed A. Група Saudi Arabia, 21 січня 2016 р.
My favorite

Location, Price and staff
7
My favourite
Повідомити про цей вігук
Roseminda B. Ділова поїздка United Kingdom, 8 січня 2016 р.
no comment

Location
9,3
Nice and looking forward to stay at this hotel soon.
Повідомити про цей вігук
Eugene D. Індивідуальний мандрівник Philippines, 2 січня 2016 р.
Not Worth the Stay

Accessibility, Near Shopping Mall
4,3
I am surprised that the room was very small. They do not have closet or dresser. They only have a small bedside side table. Very small that it would only hold the lampshade, bible and telephone. You cannot anymore place personal belongings. To my dismay, there were crawling small cockroaches on the floor and in the shower area. What really bothered me was since my bags and other personal things were on the floor, those cockroaches may enter my bags and other belongings. A day after my stay at GranPrix i noticed that i have cockroach bites in my legs that up to this time its still red and itchy.
Повідомити про цей вігук
Shiela V. Поїздка вдвох Philippines, 26 грудня 2015 р.
Our stay was not that good! I got a creepy feeling

The room is small, the ceiling is so low & we don't like the ambiance
4,7
We don't find the room amusing because we felt creepy on the room. Given that the building is quite old but still the environment itself is not good. On the first day itself, I told my husband that we just transfer to other hotel but since we already paid it in full so we stayed in the hotel. But overall, we don't like the ambiance.
Повідомити про цей вігук
Ronald K. Індивідуальний мандрівник United States of America, 24 грудня 2015 р.
No phones in room on 4th floor

location location cold air con
6,3
Ok it is my go to place but They have no phones on the 4th floor no ref in rooms and just ask and they will clean room but wont if you don't ask the air con is one of the coldest in Cebu
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gran Prix Hotel & Suites Себу СітіGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Ванна кімнатаGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВхідGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C01