Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Fuente Osmena, Себу Сіті, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Ванна кімната Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вхід Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Фойє Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Рецепція Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня
Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Вітальня
Місцезнаходження Fuente Osmena Кількість номерів: 39
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
5,2
Усі відгуки (681)
Відсортувати за:
Artur A. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Приличный отель, в не очень месте.

Чисто, На уровне.
8,7
Хороший отель, достаточно просторный номер, довольно чистый, быстро заселили. Чего не скажешь об окружении, грязный район, много нищих, хотя в окружении есть большое количество ночных клубов и баров. В общем смотря что ищете.
Restaurant Tip: Недалеко находится ресторан в котором сам готовишь и еш неорганическое количество за определенную сумму.
Повідомити про цей вігук
Adam O. Поїздка вдвох Poland, 13 листопада 2012 р.
Hotel z dobrą lokalizacją

Dobra lokalizacja.
7,3
Hotel położony blisko miejsca ,gdzie kwitnie życie nocne w Cebu.Jest stamtąd niedaleko do nocnych klubów i pubów.Obsługa w hotelu profesjonalna,mila i szybka.Pokoje o średnim standarcie,posprzątane warte swojej ceny.Łazienka czysta.Okolica hotelu jest bezpieczna pod warunkiem nie zapuszczania się w ciemne,boczne ulice.Hotel jest przyjemny,warty polecenie dla osób szukających nocnych rozrywek.
Nightlife Tip: Wokoło znajdują siene lokale.
Повідомити про цей вігук
Sherly J. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 серпня 2015 р.
Nosie during nigh, is a short-time hotel

Gran Prix Hotel & Suites
3,3
We book 4 nights, end out we just stay one night and check out earlier morning, all booking money no refund, all wasting, this hotel surround are not safe, many guys bring their girl their having short-time, very noisy till morning .....
Повідомити про цей вігук
Kevin S. Індивідуальний мандрівник New Zealand, 18 серпня 2015 р.
hot water

hot water
7,7
Hot water
Повідомити про цей вігук
F S. Індивідуальний мандрівник Singapore, 26 липня 2015 р.
An incredible experience

Location
3
After comparing the attractive photos of the standard and superior rooms I decided to book the superior as it seem larger for 2 nights. Upon arrival at the front desk I was warmly greeted by the manager and staff. She personally handled my check-in procedures and repeated my online booking for a superior room. But when I entered the rectangular room it looked more like a store room with no windows and definitely not what a superior room in Agoda look like. Back to the front desk but the manager insisted that it was a superior until I tried to retrieve my iPad to show her the pictures in Agoda. She immediately offered to upgrade me to a deluxe. Wow! I felt so happy and relief that this issue was promptly addressed. But when I entered my room it was exactly what a superior room look like and not what the manager had supposedly upgraded me to. Anyway I was too tired to argue with her again and settled for what I'd paid for; a superior room with wifi but it was not available, a double bed with a disfigured night table, a cupboard, a 12in mounted TV with only local channels and an aircon that leak thru out the night. The room look unbelievably shabby and outdated. Nothing at all like the photos I'd seen. I checked out early the next day forfeiting my money paid for 2 nights. As a frequent visitor to Cebu I've stayed in many budget hotels and I'm quite contend to rough it out but this establishment truly deserves 5 stars for misleading photos and unethical practices.
Повідомити про цей вігук
Albinus B. Група Malaysia, 22 липня 2015 р.
Not so good hotel

close to night life, near department store food store
4,7
Upon arrival at the front desk I was warmly greeted by the manager and staff. The room with no windows. Have wifi but it was not available, a double bed with a disfigured night table, a cupboard, a 12in mounted TV and an aircond that leak thru out the night. The room look outdated. Nothing at all like the photos I'd seen. Will not stay in this hotel again.
Повідомити про цей вігук
Chrisnalyn H. Індивідуальний мандрівник United States of America, 9 липня 2015 р.
Smelly Rooms

Location and nice staffs
6
The staffs are really nice. The front desk housekeeping and even the guard are very nice however the hotel rooms are smelly I moved from one room to another but still smelly like molds. The location are perfect. The hotwater work kinda. I'd stay for just one night other than that I'd spend a few bucks somewhere else
Повідомити про цей вігук
Aida A. Ділова поїздка Philippines, 4 липня 2015 р.
Good Stay

Location/Convenience/Affordable
8
It was good and comfortable. Accommodating staff.
Повідомити про цей вігук
Louella A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 7 червня 2015 р.
Gran Prix Hotel Cebu Review

Location and Staff
7,7
The staff are good but the room is terrible. Room 413 is so small, no windows and the light is so dim. Look under the bed and you can tell that they only clean what their eyes can see, so dirty. Your sleep can be disturbed anytime as you can clearly hear door banging outside your room or any kind of noise in particular. Their is no chair too and the table they provided is too small for your things. Sorry but I dont recommend staying in this hotel.
Повідомити про цей вігук
Lars T. Індивідуальний мандрівник Sweden, 25 травня 2015 р.
Hoel in the madress and worst shower ever

Location
4,3
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gran Prix Hotel & Suites Себу СітіGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Ванна кімнатаGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВхідGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелюGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу Сіті - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01