чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімната Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вхід Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Фойє Gran Prix Hotel & Suites Себу - Рецепція Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня
Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 39
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 658 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (658)
Відсортувати за:
Artur A. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Приличный отель, в не очень месте.

Чисто, На уровне.
8,7
Хороший отель, достаточно просторный номер, довольно чистый, быстро заселили. Чего не скажешь об окружении, грязный район, много нищих, хотя в окружении есть большое количество ночных клубов и баров. В общем смотря что ищете.
Restaurant Tip: Недалеко находится ресторан в котором сам готовишь и еш неорганическое количество за определенную сумму.
Adam O. Поїздка вдвох Poland, 13 листопада 2012 р.
Hotel z dobrą lokalizacją

Dobra lokalizacja.
7,3
Hotel położony blisko miejsca ,gdzie kwitnie życie nocne w Cebu.Jest stamtąd niedaleko do nocnych klubów i pubów.Obsługa w hotelu profesjonalna,mila i szybka.Pokoje o średnim standarcie,posprzątane warte swojej ceny.Łazienka czysta.Okolica hotelu jest bezpieczna pod warunkiem nie zapuszczania się w ciemne,boczne ulice.Hotel jest przyjemny,warty polecenie dla osób szukających nocnych rozrywek.
Nightlife Tip: Wokoło znajdują siene lokale.
Geoffrey A. Індивідуальний мандрівник Australia, 12 квітня 2015 р.
ok for a night but not for a holiday.

staff, location
5
I stayed here one night and it was fine for that. I would not stay here for a holiday. The room was very basic and the bathroom needed a good clean. The staff were very nice but i think for the price the room standard should have been higher.
Johan E. Сім"я з малими дітьми Sweden, 12 березня 2015 р.
Good for short stay location

Location, convenient to the center, easy to go
5,3
Juvie C. Поїздка вдвох Philippines, 8 березня 2015 р.
BUDGET HOTEL AT GOOD LOCATION

LOCATION, FRIENDLY STAFF, NEW BUILDING
7
You get what you paid for. I mean you cant expect it to be like of a 5 star hotel because it is only a budget hotel. Two stars for this hotel for very friendly staff and excellent location.
Nicko P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 6 березня 2015 р.
Hotel in the Middle of the City

location, staff helpfulness and friendliness
7
The staff and crew are helpful and friendly. The hotel facilities, though, are old and needs renovation. My room's air-conditioning had and blows out dirt and dust whenever turned on. They need to maintain the cleanliness of their rooms, even without the request of the customer.
Jan B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 лютого 2015 р.
Filthy

accessible, cheap
5
The room was filthy, as evidenced by presence of cockroaches. The amenities appear old and badly need changing (ex. towels are already blackish white). Staff are relatively pleasing. However, they displayed unhygienic and unprofessional actions (I saw two bell hops putting a sheet on an extra mattress that we requested along the hallway; the sheet was already touching the floor.)
Ma G. Поїздка вдвох Philippines, 16 лютого 2015 р.
Not so suite!

Hot water, cable, and aircon were working.
4,3
We booked a suite, the most expensive room, and I expected that they at least take my bags when we arrived. I expected our breakfast to be hot. There were no food choices so better avail of the "without breakfast" room rate. Cable TV had many channels. Hot water was working fine. The room was adequately decorated with one painting on the wall. We saw one rat and one cockroach on separate occassions. Bathroom was disgusting - tiles were dirty, bathroom door had cracks.
Antonio S. Ділова поїздка Philippines, 3 лютого 2015 р.
Great staff but poor facilities.

Location is central. Lots of restaurants around. Easy to find.
6,3
Hot shower was not working. Toilet bowl cover was broken, toilet bowl sink was stained and looks dirty. They did not clean the room.
Sungmoo K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 28 січня 2015 р.
good location, clean

location kind wifi
8
Clean simple but a little small..

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gran Prix Hotel & Suites СебуGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімнатаGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВхідGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу - Інтер’єр готелюGran Prix Hotel & Suites Себу - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3A02