чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімната Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вхід Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Фойє Gran Prix Hotel & Suites Себу - Рецепція Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 39
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 642 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (642)
Відсортувати за:
Artur A. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Приличный отель, в не очень месте.

Чисто, На уровне.
8,7
Хороший отель, достаточно просторный номер, довольно чистый, быстро заселили. Чего не скажешь об окружении, грязный район, много нищих, хотя в окружении есть большое количество ночных клубов и баров. В общем смотря что ищете.
Restaurant Tip: Недалеко находится ресторан в котором сам готовишь и еш неорганическое количество за определенную сумму.
Adam O. Поїздка вдвох Poland, 13 листопада 2012 р.
Hotel z dobrą lokalizacją

Dobra lokalizacja.
7,3
Hotel położony blisko miejsca ,gdzie kwitnie życie nocne w Cebu.Jest stamtąd niedaleko do nocnych klubów i pubów.Obsługa w hotelu profesjonalna,mila i szybka.Pokoje o średnim standarcie,posprzątane warte swojej ceny.Łazienka czysta.Okolica hotelu jest bezpieczna pod warunkiem nie zapuszczania się w ciemne,boczne ulice.Hotel jest przyjemny,warty polecenie dla osób szukających nocnych rozrywek.
Nightlife Tip: Wokoło znajdują siene lokale.
Maria C. Ділова поїздка Philippines, 23 січня 2015 р.
Right at the Heart of the City!

Location, Price, and Bathroom!
7,7
I've been to another Gran Prix Econotel (the one in Ermita) and this one in Cebu definitely has better pillows and the bed is somewhat better. I wish they offer thicker blankets. But the location and the room rates couldn't get any better compared to any other budget hotel in the area. The breakfast is so-so; you might wanna look elsewhere since there are a huge selection around the area. Overall, we will surely come back to this place if we just need a place to crash for the night and to leave all our stuff.
Vinizza O. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 грудня 2014 р.
not what it appears like

location
4
Ok but not satisfactory. Not what it appears to be
Raf S. Індивідуальний мандрівник Belgium, 22 грудня 2014 р.
average good stay

location, clean,nice staff
7,3
Room to dark,good for romantic couple
Faith M. Індивідуальний мандрівник Philippines, 17 грудня 2014 р.
Not recommendable

Convenient location
4
Convenient location but the the room esp the CR,is not worth I paid for. The pictures on the internet are way too better than the actual room looks like. Im not going back to this place, I felt robbed!
Ma. A. Поїздка вдвох Philippines, 14 грудня 2014 р.
hotel to stay if you love to go around the city

1. location, near to establishments, accesible to transportation, 2. budget friendly - very affordable 3. friendly staff
6,7
This hotel is good for travelers who needs a room to sleep at night and leave their things while going around the city. One advantage of this hotel is its location since it is at the center of the city. Establishments are just walking distance.
Orenthia L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 7 грудня 2014 р.
Nice

price ,location, price
7,3
Good , I stayed here for a week enjoyed the hotel an area
Orenthia L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 6 грудня 2014 р.
Good stay

location, price,location
7
Nice enjoyed
Orenthia L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 5 грудня 2014 р.
Nice location

location ,price ,location
7,3
It was good there I enjoyed the time

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gran Prix Hotel & Suites СебуGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімнатаGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВхідGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C07