чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Gran Prix Hotel & Suites Себу - Зовнішній вид готелю Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімната Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вхід Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Фойє Gran Prix Hotel & Suites Себу - Рецепція Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 39
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 613 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (613)
Відсортувати за:
Artur A. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Приличный отель, в не очень месте.

Чисто, На уровне.
8,7
Хороший отель, достаточно просторный номер, довольно чистый, быстро заселили. Чего не скажешь об окружении, грязный район, много нищих, хотя в окружении есть большое количество ночных клубов и баров. В общем смотря что ищете.
Restaurant Tip: Недалеко находится ресторан в котором сам готовишь и еш неорганическое количество за определенную сумму.
Adam O. Поїздка вдвох Poland, 13 листопада 2012 р.
Hotel z dobrą lokalizacją

Dobra lokalizacja.
7,3
Hotel położony blisko miejsca ,gdzie kwitnie życie nocne w Cebu.Jest stamtąd niedaleko do nocnych klubów i pubów.Obsługa w hotelu profesjonalna,mila i szybka.Pokoje o średnim standarcie,posprzątane warte swojej ceny.Łazienka czysta.Okolica hotelu jest bezpieczna pod warunkiem nie zapuszczania się w ciemne,boczne ulice.Hotel jest przyjemny,warty polecenie dla osób szukających nocnych rozrywek.
Nightlife Tip: Wokoło znajdują siene lokale.
Jim C. Поїздка вдвох United States of America, 7 вересня 2014 р.
Awesome hotel great price

Location and price
10
Anthony O. Поїздка вдвох Philippines, 24 серпня 2014 р.
the room is not good

only the location
4
Too bad
Loida A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 24 серпня 2014 р.
Not so good

Location
7
Good location but room has no window, elevator not working, no hot shower due to defective heater, towels are so old...not so good service.
Arriane M. Поїздка вдвох Philippines, 15 серпня 2014 р.
Hotel is Okay

location, value for the money
7,7
It was okay for just a night. We needed to sleep in Cebu and we chose this because of the location and the price is right for what we get in return. I commend them with the complimentary breakfast that they offered us but they should have let us know in advance because we already bought our meals when they offered it so we were not able to take advantage of it. They also gave us welcome drinks but these should be given upon arrival. They gave it to us while we are in the middle of our sleep.
Isabelle S. Поїздка вдвох Germany, 14 серпня 2014 р.
Ok

central, aircon, nothing more
6,7
Location is good, but you won't get anything special. The room has an air-con, which is good, but we've got a small room without a window. Felt a bit like a prison.
Norman S. Поїздка вдвох Philippines, 3 серпня 2014 р.
Hotel in the heart of the city

Hotel is not crowded, attentive staff and unlike others at the price point--utilities are good..
7,7
Have relaxing overnight stay.
Hansie P. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 29 липня 2014 р.
Just Okay for 1-2 nights

Everything was OK
5,7
I only spend the night after few days in Bohol. It was ok. nothing special about it. it is also clean. But location wise, it is located at the heart of the city. I will give that a great location.
Mohammed A. Індивідуальний мандрівник Saudi Arabia, 27 липня 2014 р.
Amazing hotel

Clean, Location and Super-Friendly Staff
10
It's my favourite hotel in Cebu City. Very close to the Mall and nightlife. Safe clean free wifi amazing Super-Friendly Staff

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gran Prix Hotel & Suites СебуGran Prix Hotel & Suites Себу - Зовнішній вид готелю Gran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімнатаGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВхідGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C06