чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімната Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вхід Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Фойє Gran Prix Hotel & Suites Себу - Рецепція Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 39
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 650 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (650)
Відсортувати за:
Artur A. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Приличный отель, в не очень месте.

Чисто, На уровне.
8,7
Хороший отель, достаточно просторный номер, довольно чистый, быстро заселили. Чего не скажешь об окружении, грязный район, много нищих, хотя в окружении есть большое количество ночных клубов и баров. В общем смотря что ищете.
Restaurant Tip: Недалеко находится ресторан в котором сам готовишь и еш неорганическое количество за определенную сумму.
Adam O. Поїздка вдвох Poland, 13 листопада 2012 р.
Hotel z dobrą lokalizacją

Dobra lokalizacja.
7,3
Hotel położony blisko miejsca ,gdzie kwitnie życie nocne w Cebu.Jest stamtąd niedaleko do nocnych klubów i pubów.Obsługa w hotelu profesjonalna,mila i szybka.Pokoje o średnim standarcie,posprzątane warte swojej ceny.Łazienka czysta.Okolica hotelu jest bezpieczna pod warunkiem nie zapuszczania się w ciemne,boczne ulice.Hotel jest przyjemny,warty polecenie dla osób szukających nocnych rozrywek.
Nightlife Tip: Wokoło znajdują siene lokale.
Jan B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 лютого 2015 р.
Filthy

accessible, cheap
5
The room was filthy, as evidenced by presence of cockroaches. The amenities appear old and badly need changing (ex. towels are already blackish white). Staff are relatively pleasing. However, they displayed unhygienic and unprofessional actions (I saw two bell hops putting a sheet on an extra mattress that we requested along the hallway; the sheet was already touching the floor.)
Ma G. Поїздка вдвох Philippines, 16 лютого 2015 р.
Not so suite!

Hot water, cable, and aircon were working.
4,3
We booked a suite, the most expensive room, and I expected that they at least take my bags when we arrived. I expected our breakfast to be hot. There were no food choices so better avail of the "without breakfast" room rate. Cable TV had many channels. Hot water was working fine. The room was adequately decorated with one painting on the wall. We saw one rat and one cockroach on separate occassions. Bathroom was disgusting - tiles were dirty, bathroom door had cracks.
Antonio S. Ділова поїздка Philippines, 3 лютого 2015 р.
Great staff but poor facilities.

Location is central. Lots of restaurants around. Easy to find.
6,3
Hot shower was not working. Toilet bowl cover was broken, toilet bowl sink was stained and looks dirty. They did not clean the room.
Sungmoo K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 28 січня 2015 р.
good location, clean

location kind wifi
8
Clean simple but a little small..
Maria C. Ділова поїздка Philippines, 23 січня 2015 р.
Right at the Heart of the City!

Location, Price, and Bathroom!
7,7
I've been to another Gran Prix Econotel (the one in Ermita) and this one in Cebu definitely has better pillows and the bed is somewhat better. I wish they offer thicker blankets. But the location and the room rates couldn't get any better compared to any other budget hotel in the area. The breakfast is so-so; you might wanna look elsewhere since there are a huge selection around the area. Overall, we will surely come back to this place if we just need a place to crash for the night and to leave all our stuff.
Vinizza O. Сім"я з малими дітьми Philippines, 30 грудня 2014 р.
not what it appears like

location
4
Ok but not satisfactory. Not what it appears to be
Katherine M. Група Philippines, 25 грудня 2014 р.
affordable

affordable, good location, clean
7
great
Raf S. Індивідуальний мандрівник Belgium, 22 грудня 2014 р.
average good stay

location, clean,nice staff
7,3
Room to dark,good for romantic couple

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gran Prix Hotel & Suites СебуGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімнатаGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВхідGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C01