чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Себу, Себу, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Gran Prix Hotel & Suites Себу - Зовнішній вид готелю Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімната Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вхід Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Фойє Gran Prix Hotel & Suites Себу - Рецепція Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня Gran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 39
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,9

із 596 відгуків

Ціна-якість:
7,1
Розташування
8,4
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (596)
Відсортувати за:
Artur A. Поїздка вдвох Russia, 7 жовтня 2012 р.
Приличный отель, в не очень месте.

Чисто, На уровне.
8,7
Хороший отель, достаточно просторный номер, довольно чистый, быстро заселили. Чего не скажешь об окружении, грязный район, много нищих, хотя в окружении есть большое количество ночных клубов и баров. В общем смотря что ищете.
Restaurant Tip: Недалеко находится ресторан в котором сам готовишь и еш неорганическое количество за определенную сумму.
Adam O. Поїздка вдвох Poland, 13 листопада 2012 р.
Hotel z dobrą lokalizacją

Dobra lokalizacja.
7,3
Hotel położony blisko miejsca ,gdzie kwitnie życie nocne w Cebu.Jest stamtąd niedaleko do nocnych klubów i pubów.Obsługa w hotelu profesjonalna,mila i szybka.Pokoje o średnim standarcie,posprzątane warte swojej ceny.Łazienka czysta.Okolica hotelu jest bezpieczna pod warunkiem nie zapuszczania się w ciemne,boczne ulice.Hotel jest przyjemny,warty polecenie dla osób szukających nocnych rozrywek.
Nightlife Tip: Wokoło znajdują siene lokale.
Beda D. Поїздка вдвох Switzerland, 6 липня 2014 р.
Good hotel in city with fair price

Central location, close to entertainment and shopping
6,7
Warner P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 23 червня 2014 р.
I had a bad experience during my stay at the hotel

Location only
3,7
I had a bad experience during my stay at the hotel. Lots of cockroach, no wardrobe, no hangers, very old towel and very rough for the skin, the blanket is very very very thin, not enough electric outlets, water is very very very slow.
Ganiish S. Індивідуальний мандрівник Singapore, 23 червня 2014 р.
Fantastic stay

Great
7,7
Fantastic
Christine J. Група Philippines, 18 червня 2014 р.
Nice

Friendly staff, easy access to my business transactions, affordable
7,3
Pleasant, comfortable, good customer service, easy access to destinations
William C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 4 червня 2014 р.
it was good

price, location, friendly
10
was good, would go there again
Steffe A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 4 червня 2014 р.
Flying roaches

Location
3
The superior room was small... Just like my old dorm room... The staff who assisted me to my room was rude... The aircon didnt work right away, i have to wait 4hours to cool the room.... There were 2 flying cockroaches in the bathroom amd when i asked the staff for help, he went in and just flicked the roach and went out leaving the dead cockroach on the floor... The water heater did not function The shower did not function.... Imagine drops of water on your head and yiu have to finish bathing coz ur in hurry... Breakfast was serve rudely... I am a client and i would prefer to be called "ma'am/ madam" rather than "miss" The food was cold... Wat else do i have to say? And oh... No parking space,
Ma A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 25 травня 2014 р.
Budget hotel, nothing special

Cheap hotel with easy access to public transportation.
6,3
Room was really small with no windows. Nothing special. If you have a few bucks to spare, just stay at the hotel across the street.
John F. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 21 травня 2014 р.
average then ruined

location good
5,7
its an ok but unexciting hotel.Toilet didn`t flush then had go down to desk as the phone didn`t work. Fortunately the manager happened to be there and I moved rooms. Had an early flight last day so I tested the morning call. I received none so made it crystal clear to the girl on the desk how important it was but the next day when it really mattered, again amazingly I got NO call.Even worse the hopeless girl claimed she called 3 times ! not me anyway if she even did. I suspect the other girl who was on reception at different times was much better/ more efficient. Ironically I WAS woken up but by the very noisy cleaning staff.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Gran Prix Hotel & Suites СебуGran Prix Hotel & Suites Себу - Зовнішній вид готелю Gran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - Ванна кімнатаGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВхідGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ФойєGran Prix Hotel & Suites Себу - РецепціяGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - ВітальняGran Prix Hotel & Suites Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C01