Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Belle Vue Hotel Apartment

Tecom, Теком, Дубай, Об'єднані Арабські Емірати

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 113 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,6
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (113)
Відсортувати за:
Nikolay D. Ділова поїздка Russia, 17 лютого 2015 р.
пока там кругом стройка

номер очень уютный
7,3
Персонал пофигисты. Звезд отъезд на такси. Кругом стройка. До метро пешком 10 минут. Но номера очень уютные.
Zhong X. Ділова поїздка China, 26 березня 2016 р.
Nice

Good location, value money
6,7
It's okay
Dante B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 29 грудня 2015 р.
never again experience

none
6,3
they are kind during our checkin but when we asked if we can stay a little bit late they dnt like.when we returned from the mall our roomcards are already deactivated and we were asked to get a new one from 5th floor to ground coz no staff at that time as they said...they want us to leave asap konda rude huh? will never come back again
Nasir A. Ділова поїздка India, 29 грудня 2015 р.
Good for a brief stay

Location is good
6
I stayed there for a couple of nights, it is an okay kind of hotel apartment. What was the only disappointing thing is that I kept the room to clean and when I came back, although the room was set properly, the utensils were as it was left.. cups, glasses and plates not cleaned.
Alkhairi P. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 28 грудня 2015 р.
Recommended :)

Room Fasilities, location and parking area
7,7
Nice and happy
Amr I. Сім"я з малими дітьми Egypt, 27 грудня 2015 р.
The best hotel in Bursha

Everything
10
So good
Yasser H. Поїздка вдвох Egypt, 26 грудня 2015 р.
Wide room with Unique Location in Dubai
5
Advantages: -Very centralized location between Barsha(Emirites mall) & Jumeirah (JBR&Marina) -Very large comfortable room -Room appliances are complete set and not in bad condition -Easy check-in & check-out Disadvantages: -Concierge service is bad and no valet parking as well. -Beds was not much soft -The view from room not good enough -Parking is semi outdoor and not big
Himanshu P. Поїздка вдвох India, 25 грудня 2015 р.
FANTASTIC

NICE ROOMS,SPECIOUS,PEACEFUL
10
I HAVE STAYED IN MORE THAN 25 HOTELS IN DUBAI AND I CAN PROUDLY SAY THAT THIS ONE IS THE BEST HOTEL..
Jaiguru M. Сім"я з малими дітьми India, 2 грудня 2015 р.
Surprising good quality for the price

Excellent rooms, courteous staff and above average facilities
9,7
Bernadett H. Поїздка вдвох Hungary, 20 жовтня 2015 р.
nice stay in this hotel

nice and big apartman, comfortable bed, great room service
9,3
The apartment was really big and comfortable, clean. Only the bathtub was a bit dirty. We had a nice stay there but we could not use the swimming pool with my husband because there is two different swimming pools, one for female and one for male... The staff in hotel's restaurant has no idea about the glutenfree foods so we could not eat there.
1 з 1 відгука
Grand Belle Vue Hotel Apartment ДубайGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВітальняGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - Фітнес-залGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ЗручностіGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - БасейнGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - Буфет/КафеGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - Конференц-залGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РесторанGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - Інтер’єр готелюGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РецепціяGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - РецепціяGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ФойєGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - ВхідGrand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - Зовнішній вид готелю Grand Belle Vue Hotel Apartment Дубай - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02