чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand China Hotel

215 Yaowarat Rd., Samphantawong , Чайнатаун, Бангкок, Таїланд 10100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Grand China Princess Hotel
Grand China Hotel Бангкок - Зовнішній вид готелю Grand China Hotel Бангкок - Зовнішній вид готелю Grand China Hotel Бангкок - Ресторан Grand China Hotel Бангкок - Вітальня Grand China Hotel Бангкок - Вітальня Grand China Hotel Бангкок - Ресторан Grand China Hotel Бангкок - Ресторан Grand China Hotel Бангкок - Вітальня Grand China Hotel Бангкок - Вітальня Grand China Hotel Бангкок - Вітальня Grand China Hotel Бангкок - Басейн Grand China Hotel Бангкок - Номер Люкс Grand China Hotel Бангкок - Вид Grand China Hotel Бангкок - Зовнішній вид готелю Grand China Hotel Бангкок - Вітальня Grand China Hotel Бангкок - Вітальня
Grand China Hotel Бангкок - Вітальня Grand China Hotel Бангкок - Басейн Grand China Hotel Бангкок - Ресторан
Місцезнаходження Чайнатаун Кількість номерів: 155

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 806 відгуків

Ціна-якість:
7,2
Розташування
8,3
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (806)
Відсортувати за:
Evgenia F. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 жовтня 2013 р.
отель не понравился - не оправдал ожидания

месторасположение и панорамная площадка ресторана на крыше отеля (передвигающаяся)
4,3
отель старый, довольно-таки неопрятный, номера маленькие.выглядит достаточно убого. удобно лишь месторасположение - близко к основным достопримечательностям. цена и качество явно не соотносятся.
Alexey Z. Поїздка вдвох Russia, 9 січня 2013 р.
хорошее расположение
9,3
прикольное место, отличный вид , все чисто номера хорошие, минус один бесплатный вайфай только на 1м этаже в номере за отдельные бабки…(причем не дешево!)
Kozina K. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 грудня 2012 р.
Красивый отель и приветливый внимательный персонал

Расположен в удобном месте
10
Отель расположен в китайском квартале, в 10-ти минутах от реки, откуда можно отправиться на речном трамвайчике по достопримечательностям Бангкока. Сам отель является хорошим ориентиром для перворазников - его видно издалека. Персонал охотно помогает русским туристам с нулевым знанием английского языка. Номера просторные и чистые. На последнем этаже есть бассейн, мало кто о нем знает. Бассейн маленький, но уютный. С верхнего этажа - замечательный вид на Бангкок. Всем рекомендуем этот отель!
Shopping Tip: Советуем поселиться именно в этом отеле, потому как он расположен в китайском квартале, где можно купить все по низким ценам - рай для шопоголиков!
Aliya G. Поїздка вдвох Russia, 28 квітня 2011 р.
Приветливый персонал, хорошее расположение отеля

Очень удобное расположение отеля
9
Останавливались на сутки. Очень понравилось. Номера уютные, чистые. Расположение отеля очень удачное. Приветливый и вежливый персонал.
Sightseeing/Attractions Tip: Рекомендуем
Andrew K. Поїздка вдвох Russia, 27 травня 2010 р.
Средний отель

Очень хорошие завтраки
8,7
Расположен в чайна тауне. Ночная жизнь здесь заканчивается поздно. Можно погулять вечером по улицам. Рядом расположена лодочная станция, а так на такси до основных достопримечательностей не далеко. Очень понравились завтраки. Бассейн маленький и работает с 9-00 до 19-00.
Hotel Feature Tip: хороший менаджмент, торгуйтесь.
Urszula P. Поїздка вдвох Poland, 24 липня 2013 р.
pomyłka

położenie, obsługa mówi po angielsku,
3,7
pobyt w tym hotelu bardzo zarezerwowaliśmy pokój typu qeen 2, a już po zapłaceniu przyszło potwierdzenie na pokój o najniższym standardzie i taki też w tym hotelu dostaliśmy. ale naszym zdanie pokój w hotelu tej kasy nawet najzwyklejszy nie może być poniżej pewnego poziomu,a był. bardzo przydał by się remont i sprzątanie. basen do kałuża na 23 piętrze. brak bezpłatnego wifi w pokojach! co zdarzyło nam się w żadnym innym hotelu podczas 3 tygodniowej podróży. naprawdę szkoda pieniędzy.
Malgorzata Z. Поїздка вдвох Poland, 12 жовтня 2010 р.
4 gwiazdki to lekka przesada

ma ladna recepcje i swietne sniadania
6,3
ten hotel nie jest wart swojej ceny. Ma doskonale sniadania, reszta pozostawia wiele do zyczenia. Zbyt drogi jak na standard ktory oferuje.Jest czysto, pokoje sa sprzatane dokladnie, reczniki posciel wymieniane codziennie, jednak nalezalo by odmalowac sciany, naprawic armature w lazience, wyprac wykladzine i umyc okna z zewnatrz. Hotel jest zapuszczony.
Juntanee K. Поїздка вдвох United States of America, 3 березня 2015 р.
Return of the Native

Location, Room, Breakfast
8,3
I was born in Bangkok but migrated to the US for 40 years. My American husband and I took the opportunity to celebrate Chinese New Year with my family in Bangkok. The location is ideal for this occasion. The deluxe room we booked thru Agoda.com was located on the 20th floor. It was a corner room with 4 large windows offer the stunning view of Bangkok and its sky line. Our day started with the buffet breakfast which included Western/Europian, Thai, and Chinese varieties. We enjoyed the festivities, street vendors, and 1000-foot dancing dragon. We even got to see the Crown Princess drove her own vehicle on the opening day of the festivity.
Juntanee K. Поїздка вдвох United States of America, 25 лютого 2015 р.
Return of a Native

Location, Staff, Food
9
Love our Deluxe room with the awesome view of Bangkok skyline. We have a corner room with 4 big windows on the 20th floor. The staff is great. The housekeeping is very accommodating. The same day laundry service is terrific. We are able to get to places taking bus, speed boat, ferry, taxi, etc... We enjoy the Chinese New Year celebration when the street was closed for 2 days. The Crown Princess open the festivity and the 1000-foot dragon dance close it.
Bing Y. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 20 лютого 2015 р.
Old and expensive

Near Chinatown, best hotel in chinatown, nothing else
4,7
Hotel is extremely old, furnishes in lobby is new and modern while in the room, everything looks dated and some lamps are not functioning. Hotel Wifi is as good as useless. Do not expect good hotel amenities, totally not worth the expensive stay in my point of view

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grand China Hotel БангкокGrand China Hotel Бангкок - Зовнішній вид готелю Grand China Hotel Бангкок - Зовнішній вид готелю Grand China Hotel Бангкок - РесторанGrand China Hotel Бангкок - ВітальняGrand China Hotel Бангкок - ВітальняGrand China Hotel Бангкок - РесторанGrand China Hotel Бангкок - РесторанGrand China Hotel Бангкок - ВітальняGrand China Hotel Бангкок - ВітальняGrand China Hotel Бангкок - ВітальняGrand China Hotel Бангкок - БасейнGrand China Hotel Бангкок - Номер ЛюксGrand China Hotel Бангкок - ВидGrand China Hotel Бангкок - Зовнішній вид готелю Grand China Hotel Бангкок - ВітальняGrand China Hotel Бангкок - ВітальняGrand China Hotel Бангкок - ВітальняGrand China Hotel Бангкок - БасейнGrand China Hotel Бангкок - Ресторан


AS-AGWEB-3C06