чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Emperor Hotel

288 Avenida Comercial de Macau, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня Grand Emperor Hotel Макао - Ванна кімната Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня Grand Emperor Hotel Макао - Ванна кімната Grand Emperor Hotel Макао - Ванна кімната Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня Grand Emperor Hotel Макао - Ванна кімната Grand Emperor Hotel Макао - Фойє Grand Emperor Hotel Макао - Вхід Grand Emperor Hotel Макао - Вхід Grand Emperor Hotel Макао - Фойє Grand Emperor Hotel Макао - Рецепція
Grand Emperor Hotel Макао - Фітнес-зал Grand Emperor Hotel Макао - Спа-центр Grand Emperor Hotel Макао - Спа-центр Grand Emperor Hotel Макао - Ресторан Grand Emperor Hotel Макао - Ресторан Grand Emperor Hotel Макао - Паб/Коктейль-бар Grand Emperor Hotel Макао - Паб/Коктейль-бар Grand Emperor Hotel Макао - Буфет Grand Emperor Hotel Макао - Їжа та напої Grand Emperor Hotel Макао - Казино Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня Grand Emperor Hotel Макао - Вітальня
Місцезнаходження Місто Макао Кількість номерів: 300
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 442 відгуків

Ціна-якість:
7,6
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (442)
Відсортувати за:
Vladimir S. Поїздка вдвох Russia, 15 січня 2010 р.
Отличное качество за разумные деньги

Шикарная отделка холлов, лифтов (люстра в лифте!) и т.п. Номера не такие шикарные, но хорошие и просторные.
9,3
Провели в отеле одну ночь - минусов замечено не было, кроме вида из окна. Отель расположен рядом с Lisboa, так что дойти пешком до многих казино и остановки автобусов - 5 минут. Номер большой и чистый; есть чайник, хорошие чашки. Ванная комната большая, сама ванна - обычного размера. Хорошие кровати и постельное белье. На соседней улице (если идти в сторону, противоположную Lisboa, есть хороший массаж с маслами - полчаса стоит кажется
Порада туристам: На соседней улице (если идти в сторону, противоположную Lisboa, есть хороший массаж с маслами - полчаса стоит кажется
Go L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 28 серпня 2014 р.
Good and awesome hotel

Services, cleaness, location
10
Good location, there's free transport from ferry terminal to the hotel. Staffs are friendly when I had some enquiries and they answered my enquiries politely. For the cleaness, I would rate 5 because the blanket and also the toilet are very clean. You will not feel sticky when u step on the toilet floor.
Tin F. Поїздка вдвох Hong Kong, 23 серпня 2014 р.
Excellent location and value for money

Hotel condition, location, and sevices
9,3
Excellent. We got a free upgrade to Executive Studio and the room was fabulous. There was an incident that some plugs were not working, but the staff was managed to solve it quickly. The buffet breakfast was good and I will definitely choose this hotel again.
Raymond N. Сім"я з малими дітьми Hong Kong, 21 серпня 2014 р.
good location

good location, good dinner and nice room
6,7
Soo G. Індивідуальний мандрівник Singapore, 21 серпня 2014 р.
Poor Service

Room / Cleanliness / Location
7,3
Hotel is nice, room is fantastic, but service is bad. When I arrived, it was raining. I had to pull out the luggage from the taxi myself while the doorman stays inside the hotel looking. When I complained to the front desk, they just replied "we are not a five star hotel".
Chow P. Поїздка вдвох Hong Kong, 10 серпня 2014 р.
Great location

Location, location, location
7
This hotel is nice, the room is comfortable and the location is very near to the main attractions. The service is ok - the staff is friendly but not very attentive. When I was about to get on the shuttle bus to the ferry terminal after checking out, I have been told I could not get on because I don't have the bus ticket. In fact nobody in the front desk has ever mentioned this to me when I checked in and eventually I had to go back to the hotel to ask for is and the lady at the service desk seems did not have any idea about what's going on. I got a piece of paper proved that I was the hotel resident and was able to got on the bus but it made me missed at least 2 buses to ferry due to this.
Peng Y. Поїздка вдвох Singapore, 8 серпня 2014 р.
Convenient location

Location, rooms
6,3
Peng Y. Поїздка вдвох Singapore, 8 серпня 2014 р.
Good location

Room is big, near sightseeing, convenient location
6,7
Generally ok and friendly front desk staffs
Wong P. Ділова поїздка Canada, 8 серпня 2014 р.
Convenient location

Close to commercial area
8
- Convenient location for business - Room deco is a little too dark
Shin K. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 4 серпня 2014 р.
Normal

Normal
6
Just normal

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grand Emperor Hotel МакаоGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Emperor Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Emperor Hotel Макао - ФойєGrand Emperor Hotel Макао - ВхідGrand Emperor Hotel Макао - ВхідGrand Emperor Hotel Макао - ФойєGrand Emperor Hotel Макао - РецепціяGrand Emperor Hotel Макао - Фітнес-залGrand Emperor Hotel Макао - Спа-центрGrand Emperor Hotel Макао - Спа-центрGrand Emperor Hotel Макао - РесторанGrand Emperor Hotel Макао - РесторанGrand Emperor Hotel Макао - Паб/Коктейль-барGrand Emperor Hotel Макао - Паб/Коктейль-барGrand Emperor Hotel Макао - БуфетGrand Emperor Hotel Макао - Їжа та напоїGrand Emperor Hotel Макао - КазиноGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - ВітальняGrand Emperor Hotel Макао - Інтер’єр готелюGrand Emperor Hotel Макао - ФойєGrand Emperor Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Grand Emperor Hotel Макао - Місця відпочинку та розвагиGrand Emperor Hotel Макао - Місця відпочинку та розвагиGrand Emperor Hotel Макао - ВхідGrand Emperor Hotel Макао - Конференц-залGrand Emperor Hotel Макао - БуфетGrand Emperor Hotel Макао - РесторанGrand Emperor Hotel Макао - Вхід


AS-AGWEB-3A02