Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Hyatt Hong Kong

1 Harbour Road, Ванчай, Гонконг

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 170 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,9
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (170)
Відсортувати за:
Arian S. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 8 січня 2013 р.
"Красивый отель и приветливый персонал"

понравилось все
8,7
Отель классный, но номера конечно маловаты, в остальном все на высшем уровне. Однажды столкнулись с проблемой выехать из отеля на такси, т.к. заранее не заказали пришлось стоять в очереди. В конце концов пошли пешком, благо все находиться рядом. Во время нашего прибывания в отеле проводили какой-то ремонт (жили на 21 этаже) в дневное время все время стучали. Но вечером все было тихо и спокойно.
Повідомити про цей вігук
Khalid A. Сім"я з малими дітьми Saudi Arabia, 14 січня 2016 р.
Nice Hotel

Luxury, Location, Pool
7
Nice hotel and very good service, There was a noise for ongoing constructions in the area, you need to choose staying after the project is complete.
Повідомити про цей вігук
Rezaul C. Сім"я з малими дітьми Bangladesh, 2 січня 2016 р.
good location

good hotel
10
Повідомити про цей вігук
Ho N. Поїздка вдвох Hong Kong, 21 листопада 2015 р.
A happy stay

Staff services, hotel condition and food
10
Perfect - I got upgraded to a seaview room as it's for my hubby's birthday celebration and the staff were very helpful. The buffet breakfast was great. Hotel condition was great. Highly recommended to anyone who wants a happy hotel stay.
Повідомити про цей вігук
Kin J. Поїздка вдвох Brunei Darussalam, 26 жовтня 2015 р.
Nice Hotel

Food was excellent. Good Location
9,7
Повідомити про цей вігук
Monica J. Поїздка вдвох Norway, 2 серпня 2015 р.
Great experience

Great service, awesome breakfast buffet, very good room standard
10
We had a wonderful time at this hotel. We had booked a mountain view room because it is less expensive, but the staff upgraded us to a harbour view room for free. Everyone were so helpful and friendly, and the rooms were fantastic. We loved this hotel!
Повідомити про цей вігук
Sarah D. Індивідуальний мандрівник Australia, 25 травня 2015 р.
Fabulous

The view, the pool, the spa
9,7
2 nights.
Повідомити про цей вігук
Siew L. Ділова поїздка Malaysia, 30 квітня 2015 р.
excellent stayed

attentive and friendly staffs, cleaned and tidy
8,7
nice friendly staffs around.
Повідомити про цей вігук
Siew M. Ділова поїздка Malaysia, 28 січня 2015 р.
Brilliant hotel

newly renovated room, location and view
9
Very good newly renovated layout. Love the coffee machine with speciality brew - that's a nice touch. Love the dining/work table rather than the conventional studytable. The only thing (and very small minor one) is I'm not keen in letting the cleaner into my room as they tend to rearrange back the things in the room and I had to arrange back to the way I prefer. Also the showerhead, they will readjust it back higher. I'm not exactly tall.
Повідомити про цей вігук
Jeffrey N. Ділова поїздка Australia, 15 січня 2015 р.
excellent

gym, service, location
9
great
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Grand Hyatt Hong Kong ГонконгGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ОточенняGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю Grand Hyatt Hong Kong Гонконг - Зовнішній вид готелю Grand Hyatt Hong Kong Гонконг - БасейнGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - БуфетGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Фітнес-залGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ВітальняGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Спа-центрGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ФойєGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Ванна кімнатаGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Буфет/КафеGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ВітальняGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Конференц-залGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Танцювальна залаGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ВітальняGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ВітальняGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ВітальняGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ВітальняGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - ВітальняGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - РесторанGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - РесторанGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - РесторанGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - РесторанGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Паб/Коктейль-барGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Їжа та напоїGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Їжа та напоїGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Їжа та напоїGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Їжа та напоїGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Їжа та напоїGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Їжа та напоїGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Місця відпочинку та розвагиGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Спа-центрGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Спа-центрGrand Hyatt Hong Kong Гонконг - Фітнес-зал


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08