Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Lisboa Hotel

Avenida de Lisboa, Місто Макао, Макао

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 765 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
9,3
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (765)
Відсортувати за:
Dmitrii C. Поїздка вдвох Russia, 7 березня 2012 р.
Отличный отель, прекрасные номера

Отличная обстановка в номерах
10
Отель очень понравился, роскошная отделка номеров, косметические средства "Hermes", огромная плазма и акустика Bang&Olufsen. Все на высоком уровне!
Nightlife Tip: На втором этаже, как водиться в Макао казино.
Keith C. Поїздка вдвох Taiwan, 22 травня 2016 р.
good
4,3
good
Chee K. Поїздка вдвох Singapore, 17 травня 2016 р.
So so
4,7
Normal
Chong Y. Поїздка вдвох Singapore, 15 травня 2016 р.
Macao holidays
6
Lisboa Grand hotel, my 5th trip but 2nd time staying at this hotel. The last time was October 2015. I specially requested Lisboa Grand, accomodation 14 & 15 May 2016. Really a fantastic place and location especially for couples. I had my room upgraded to superior king with good view. Although i just got back to Singapore, Lisboa Grand still edge in my memory.
Kuantao H. Ділова поїздка Taiwan, 10 травня 2016 р.
Good
6,7
Good
Yiming D. Сім"я зі старшими дітьми China, 4 травня 2016 р.
Nice hotel with nice service
6,7
I traveled with my mom and we booked a room with requirement of non-smoking. When we arrived at there, we were told there was no available non-smoking room and, however, we could get a free upgrade. So we got one with nice view of the north, including the most beautiful urban part and sea. When we left the hotel, we called for a shuttle bus to the pier. We originally expected a normal shuttle bus with a lot of people in, but we got a small van with only a driver. The hotel employee put a platform before the van gate to let us get in easily. I have to say that was awesome.
Zhong X. Поїздка вдвох Singapore, 30 квітня 2016 р.
Location and casino
6,3
U2 Chinese restaurant open 24 hours. Services fast and food fresh. Like design of the room.
Weng S. Індивідуальний мандрівник Australia, 22 квітня 2016 р.
Great hotel great location
6,7
Just perfect, everything about this hotel is great, spacious room, bathroom is amazing with stream spa, best location and friendly staff. I love it!
Marylene C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 17 квітня 2016 р.
I love Grand Lisboa!!
6,3
The room was big enough for the family. We have a room with jacuzzi bath, sauna and steam room. The view was breath taking for you not to check. Bed was comfortable and free drinks. We will go back to Grand Lisboa Hotel.
Ying K. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 17 квітня 2016 р.
Good
6,7
Ok
1 з 1 відгука
Grand Lisboa Hotel МакаоGrand Lisboa Hotel Макао - ВхідGrand Lisboa Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Grand Lisboa Hotel Макао - ФойєGrand Lisboa Hotel Макао - ФойєGrand Lisboa Hotel Макао - ФойєGrand Lisboa Hotel Макао - Інтер’єр готелюGrand Lisboa Hotel Макао - БасейнGrand Lisboa Hotel Макао - БасейнGrand Lisboa Hotel Макао - БасейнGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Lisboa Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - Номер ЛюксGrand Lisboa Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Lisboa Hotel Макао - Номер ЛюксGrand Lisboa Hotel Макао - Номер ЛюксGrand Lisboa Hotel Макао - Номер ЛюксGrand Lisboa Hotel Макао - Паб/Коктейль-барGrand Lisboa Hotel Макао - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B03