Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Lisboa Hotel

Avenida de Lisboa, Місто Макао, Макао

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 757 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
9,3
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,1
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,4
Усі відгуки (757)
Відсортувати за:
Dmitrii C. Поїздка вдвох Russia, 7 березня 2012 р.
Отличный отель, прекрасные номера

Отличная обстановка в номерах
10
Отель очень понравился, роскошная отделка номеров, косметические средства "Hermes", огромная плазма и акустика Bang&Olufsen. Все на высоком уровне!
Nightlife Tip: На втором этаже, как водиться в Макао казино.
Повідомити про цей вігук
Zhong X. Поїздка вдвох Singapore, 30 квітня 2016 р.
Location and casino
6,3
U2 Chinese restaurant open 24 hours. Services fast and food fresh. Like design of the room.
Повідомити про цей вігук
Weng S. Індивідуальний мандрівник Australia, 22 квітня 2016 р.
Great hotel great location
6,7
Just perfect, everything about this hotel is great, spacious room, bathroom is amazing with stream spa, best location and friendly staff. I love it!
Повідомити про цей вігук
Marylene C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 17 квітня 2016 р.
I love Grand Lisboa!!
6,3
The room was big enough for the family. We have a room with jacuzzi bath, sauna and steam room. The view was breath taking for you not to check. Bed was comfortable and free drinks. We will go back to Grand Lisboa Hotel.
Повідомити про цей вігук
Ying K. Сім"я зі старшими дітьми Hong Kong, 17 квітня 2016 р.
Good
6,7
Ok
Повідомити про цей вігук
Lim Y. Поїздка вдвох Malaysia, 17 квітня 2016 р.
Good
6
I love it
Повідомити про цей вігук
Mee S. Ділова поїздка Malaysia, 9 квітня 2016 р.
good
5,7
value for this money, good services. The room make me comfortable and the toilet has big space. I feel amaze for their breakfast,the tasty so good especial their bread.
Повідомити про цей вігук
Gabriel D. Поїздка вдвох Australia, 3 квітня 2016 р.
Tallest building in Macau
6,3
Very nice all round. Only let down by some staff with poor English skills. Not really acceptable for accommodation of this calibre and price, even given Macau's love of the rich Chinese tourist.
Повідомити про цей вігук
Tzeseng C. Поїздка вдвох Malaysia, 20 березня 2016 р.
very nice hotel
6,7
i really hv a good holiday
Повідомити про цей вігук
Sue M. Поїздка вдвох United Kingdom, 15 березня 2016 р.
Amazing hotel!

The room was the best thing! We got an upgrade to a room with amazing view, jacuzzi bath, sauna and steam room in our room! The bed was so comfortable. Food choice was really good and delicious!
9,3
This is the best hotel we have been to so far! It is also very iconic probably the most iconic in the area due to its shape and height! The room was impressive! Over the top but really worth the money! We had a jacuzzi bath with a really good view! So much choice for food too. Location was perfect as could go visit the old areas like St. Paul's ruins and the lighthouse. The service was fantastic and can't fault much. Didn't go to the casino as not our thing but it seemed to be busy and bustling!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Grand Lisboa Hotel МакаоGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Lisboa Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Lisboa Hotel Макао - ВхідGrand Lisboa Hotel Макао - ФойєGrand Lisboa Hotel Макао - ФойєGrand Lisboa Hotel Макао - РесторанGrand Lisboa Hotel Макао - Паб/Коктейль-барGrand Lisboa Hotel Макао - РесторанGrand Lisboa Hotel Макао - БасейнGrand Lisboa Hotel Макао - РесторанGrand Lisboa Hotel Макао - Буфет/КафеGrand Lisboa Hotel Макао - РесторанGrand Lisboa Hotel Макао - РесторанGrand Lisboa Hotel Макао - РесторанGrand Lisboa Hotel Макао - Буфет/КафеGrand Lisboa Hotel Макао - РесторанGrand Lisboa Hotel Макао - Зовнішній вид готелю Grand Lisboa Hotel Макао - Інтер’єр готелюGrand Lisboa Hotel Макао - БасейнGrand Lisboa Hotel Макао - БасейнGrand Lisboa Hotel Макао - ФойєGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - Ванна кімнатаGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - ВітальняGrand Lisboa Hotel Макао - Номер ЛюксGrand Lisboa Hotel Макао - Номер ЛюксGrand Lisboa Hotel Макао - Номер ЛюксGrand Lisboa Hotel Макао - Номер Люкс


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04