Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Plaza Hotel

1024 Pale San Vitores Road, Тьоман Бей, Гуам 96913 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Grand Plaza Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Grand Plaza Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Grand Plaza Hotel Гуам - Вітальня Grand Plaza Hotel Гуам - Ванна кімната Grand Plaza Hotel Гуам - Вітальня Grand Plaza Hotel Гуам - Вітальня Grand Plaza Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Grand Plaza Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Grand Plaza Hotel Гуам - Буфет/Кафе Grand Plaza Hotel Гуам - Буфет/Кафе Grand Plaza Hotel Гуам - Рецепція Grand Plaza Hotel Гуам - Ванна кімната Grand Plaza Hotel Гуам - Ресторан Grand Plaza Hotel Гуам - Вітальня Grand Plaza Hotel Гуам - Вітальня Grand Plaza Hotel Гуам - Вітальня
Grand Plaza Hotel Гуам - Вітальня
Місцезнаходження Тьоман Бей Кількість номерів: 120
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,5

із 191 відгуків

Ціна-якість:
7,0
Розташування
8,0
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
5,9
Комфортність номерів/Стандарт:
6,6
Страви/Організація харчування:
5,4
Усі відгуки (191)
Відсортувати за:
Igor O. Поїздка вдвох Russia, 12 січня 2013 р.
Неплохой отель за небольшие деньги

Расположен в Тумоне - туристическом центре Гуама. Много мест для отдыха в пешеходной доступности
6,7
отель достаточно скромный. гель для душа дают только 1 раз при заезде, больше его не ставят. зубных щеток и пасты нет. питьевой бесплатной воды тоже нет. есть фен. полотенца меняют каждый день, постель поменяли 1 раз за 10 дней. сейф в номере есть, но за него нужно платить. есть кондиционер, холодильник, телевизор. тапочек нет. звонки в город из номера платные. убирают в номере кое-как. хоть и моют пол, но весь песок и пыль остаются, т.е. просто размазывают воду по полу и все. а под кровать, судя по всему, не заглядывают вообще (у меня закатилась батарейка под кровать, так когда я заглянула туда, просто обалдела: куски пыли, грязи и т.п. вместе с батарейкой нашла еще и детский комбинезончик, покрытый вековой пылью). есть бассейн на 3 этаже (открытый). шезлонги возле него все в плесени, некоторые поломаны, матрасы на них порваны. сам бассейн очень маленький, самое глубокое место по грудь (при росте 169см). позавтракать можно как в самом отеле, так и в близлежайших кафе. но в кафе "veryberry" очень долго готовят, поэтому, если вам нужно быстро поесть, идите в другое место.
Restaurant Tip: Отличные коктейли и закуски в баре Горила
Maxim C. Поїздка вдвох Russia, 20 березня 2012 р.
Простая тройка!

Ни чем особо не отличается
6
В центре. Чистый. Интернет только в лобби... до пляжа - 5 мин пешком
Maribeth A. Індивідуальний мандрівник United States of America, 14 травня 2015 р.
nice hotel for the value of the money

location, staff, price
8,3
It was great..customer service was excellent. Great location
Lucille M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 10 травня 2015 р.
good location but very poor staff performance

Location
3,3
The only good thing about this hotel is its location. Other than that, I do not suggest staying here. The pillows were so THIN (like a board), the air-conditioning was bad and the housekeeping staff was not helpful at all. I also notice that the housekeeping staff do not clean the bathrooms (especially the drainage) during my entire week of stay, nor do they wash the glasses that were used for drinking water. At some point, when i complained about the air-conditioning in our room, they transferred me to a new room--but not with a better aircon. While I was transferring our staff, the housekeeping personnel did not offer to help at all (or to just even hold the door open for us).
Ma C. Сім"я з малими дітьми Philippines, 2 квітня 2015 р.
Guam plaza hotel

Helpful staff, spacious room, abc store beside it
8,7
We had the family room. The set up was great and there were two bathrooms. It was very convinient
Marlyn W. Ділова поїздка United States of America, 21 березня 2015 р.
The room smell like mold.

Location
3,7
Ok
Cierra D. Індивідуальний мандрівник United States of America, 1 листопада 2014 р.
Stay for cheap.

Price, location, price!
6
Was very run down. Nice staff but the doors don't always close all the way after cleaning. Thin walls which is a downside with all of the clubs nearby. Bathroom had a cheap tub placed in where a built-in shower and tub once was. Very humid and floors were sticky when I arrived because of that. Other than that, good for the price we paid.
Leung T. Ділова поїздка Hong Kong, 30 серпня 2014 р.
Very good

staff is good, hotel is good and all is good.
10
Katie A. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 24 серпня 2014 р.
not worth the money

taxi service, location
4,3
it was not worth the money. its very outdated. the room stated partial ocean view... i couldn't see nay ocean. the décor was very old, bathroom could be cleaner and door fixed. then the worst part. part of the wall décor fell off the wall landing on my head !!! staff listened and i was told a supervisor would get in touch as i was checking out and on the way to the airport. 2 days later and ive still yet to hear anything. very unacceptable to not get any apology for their room falling apart and harming me while i sleep. do not recommended at all.
Micheal S. Ділова поїздка United States of America, 1 серпня 2014 р.
Great Price

Cost & Location
7,3
Cons: Room window leaked during summer rain storm. Housekeeping unplugged A/C while cleaning and couldn't figure out how to turn A/C back on. Using the in-room safe cost money Additional deposit required upon arrival Pros: Very cheap compared to rest of strip Great location with awesome access to beaches, shops, dinning, drinking, etc Some staff was very considerate others were not. Nobody was rude, just a feeling.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grand Plaza Hotel ГуамGrand Plaza Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Grand Plaza Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Grand Plaza Hotel Гуам - ВітальняGrand Plaza Hotel Гуам - Ванна кімнатаGrand Plaza Hotel Гуам - ВітальняGrand Plaza Hotel Гуам - ВітальняGrand Plaza Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Grand Plaza Hotel Гуам - Зовнішній вид готелю Grand Plaza Hotel Гуам - Буфет/КафеGrand Plaza Hotel Гуам - Буфет/КафеGrand Plaza Hotel Гуам - РецепціяGrand Plaza Hotel Гуам - Ванна кімнатаGrand Plaza Hotel Гуам - РесторанGrand Plaza Hotel Гуам - ВітальняGrand Plaza Hotel Гуам - ВітальняGrand Plaza Hotel Гуам - ВітальняGrand Plaza Hotel Гуам - Вітальня


AS-AGWEB-3B05