чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20234 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан
Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Конференц-зал Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 120
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 1069 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (1069)
Відсортувати за:
Mikhail I. Поїздка вдвох Russia, 13 березня 2013 р.
Средний отель. Ничего примечательного.

Большая комната, большая кровать, дружелюбный персонал.
7
В целом отель хороший, завтрак не разнообразен (шведский стол), интернет есть, но не быстрый и не всегда, комната досталась огромная, с большой же кроватью, убирают хорошо и вовремя.
Lidia E. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 лютого 2013 р.
Большие, уютные и чистые номера

Очень приветливый персонал, номера большие и чистые. Завтрак хороший, есть фрукты.
8,7
В отель прибыли поздно вечером. Удивило, что при моем обращении к менеджеру он сам назвал мое имя и сказал, что они нас ждут и, что все номера для нас готовы. Нас было 8 человек. И действительно очень быстро дали нам ключи. Вечером после заселения, не смотря на поздний час (12 ночи) гуляли по городу. На улицах еще было достаточно многолюдно, к нам все были очень дружелюбны и приветливы. Утром нам посчастливилось увидеть смену караула охраны отеля, очень презабавное и интересное зрелище.
Hotel Feature Tip: Приятная музыка в коридоре
Anna C. Поїздка вдвох Russia, 8 серпня 2011 р.
Оправдал все наши ожидания и даже больше

в номере белоснежные полотенца и простыни, фен, бутылочки с питьевой водой, одноразовая зубная щетка и паста.
9,3
нам отель понравился сразу - красивый большой холл. мы приехали ночью сразу из аэропорта, поэтому были уставшие. не смотря на то, что в приглашении от отеля у нас значились другие даты (мы прилетели на 4 дня раньше), менеджер отеля по имени доди пошел нам на встречу и быстро нас заселил. кроме этого мы отказались от минибара и менеджер опять пошел нам на встречу и закрыл минибар, чтобы нам не пришлось оставлять депозит за него. мы планировали выехать следующим утром сразу после завтрака. немного о номере: у нас была большая кровать и телевизор, письменный стол с зеркалом, чайник, кружки и заварка. а также тапочки очень порадовали так как пол был из холодной плитки. ванная комната идеально чистая со всеми необходимыми принадлежностями. единственный минус - все пропахло сигаретами, видимо прошлые жильцы курили в номере. завтрак - шведский стол, кофе вкусный. из отеля отеля мы заказали трансфер до автобусной станции амплас. на одну ночь вполне приличный отель и дружелюбный персонал!
Hotel Feature Tip: есть такси сервис в любую точку
Piotr L. Поїздка вдвох Poland, 21 січня 2012 р.
Typowy miejski hotel

niedrogi
4,3
Typowy miejski hotel na przenocowanie jednej nocy. Standard 3*, nic specjalnego ale wystarcza. Położony dość daleko od centrum ale dojazd nie sprawia kłopotów. Hotel nie zapewnia żadnych rozrywek, bardzo proste azjatyckie śniadania. Można go polecić dla podrózników zatrzymujących się na 1 noc w dalszej drodze na Sumatrze. Nie jest drogi ale za niewiele większe pieniądze można w Medan znależć hotel lepszej klasy.
Hotel Feature Tip: Hotel na jedną noc
Ian W. Індивідуальний мандрівник Australia, 8 грудня 2014 р.
Better than expected

Location is close to train station
8,3
Surprisingly good place on a noisy street close to train station. Restaurant is good. Free wifi works. Travel desk fixed up bus trip to Lake Toba.
Nor A. Група Malaysia, 1 грудня 2014 р.
Nice Stay

Clean, Spacious, Comfy
8
I stayed here for two night only.The check-in process went easy and the staff was friendly. The room was clean and spacious. The breakfast buffet don't have a lot of choices, but tasty enough. Overall, It was a great stay. Recommended to all =)
Semmy D. Ділова поїздка Indonesia, 30 листопада 2014 р.
Good budget hotel

nice interior, friendly staff, nice breakfast
8,3
Arrive at the hotel around 1am... Greet by the staff, he checked in the system and saying that the book only for 1 night whilst I show him my receipt the book for 2 nights, he said it's ok he will take care everything, gave me free upgrade to executives suite. Location just nearby the train station and center point shopping mall. Will consider this hotel again in my next trip
Mohd Y. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 23 листопада 2014 р.
Comfortable stay

The room was clean, spacious and comfortable. The stay was liked feel at home. The service by the staff was fairly good.
6,7
Hotel is good for family. The service is fairly good. However the breakfast has to be improved. The service fairly serve bu the staff.
Shirley E. Ділова поїздка Malaysia, 19 листопада 2014 р.
Budget Hotel with Comfortable Stay

Clean, Comfortable & Cheap Hotel
7,7
Hilmi M. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 14 листопада 2014 р.
Hotel

location,bed and friendly staff
8,3
Awesome...

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grand Sakura Hotel МеданGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Конференц-залGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C07