Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20234 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Ванна кімната Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Зовнішній вид готелю Grand Sakura Hotel Медан - Паб/Коктейль-бар Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Рецепція Grand Sakura Hotel Медан - Рецепція Grand Sakura Hotel Медан - Вхід Grand Sakura Hotel Медан - Магазини Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня
Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Паб/Коктейль-бар Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Ванна кімната Grand Sakura Hotel Медан - Конференц-зал Grand Sakura Hotel Медан - Рецепція
Розміщення: Медан Сіті Центр Кількість номерів: 120
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 962 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (962)
Mikhail I. Поїздка вдвох Russia, 13 березня 2013 р.
Средний отель. Ничего примечательного.

Большая комната, большая кровать, дружелюбный персонал.
7
В целом отель хороший, завтрак не разнообразен (шведский стол), интернет есть, но не быстрый и не всегда, комната досталась огромная, с большой же кроватью, убирают хорошо и вовремя.
Lidia E. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 лютого 2013 р.
Большие, уютные и чистые номера

Очень приветливый персонал, номера большие и чистые. Завтрак хороший, есть фрукты.
8,7
В отель прибыли поздно вечером. Удивило, что при моем обращении к менеджеру он сам назвал мое имя и сказал, что они нас ждут и, что все номера для нас готовы. Нас было 8 человек. И действительно очень быстро дали нам ключи. Вечером после заселения, не смотря на поздний час (12 ночи) гуляли по городу. На улицах еще было достаточно многолюдно, к нам все были очень дружелюбны и приветливы. Утром нам посчастливилось увидеть смену караула охраны отеля, очень презабавное и интересное зрелище.
Hotel Feature Tip: Приятная музыка в коридоре
Anna C. Поїздка вдвох Russia, 8 серпня 2011 р.
Оправдал все наши ожидания и даже больше

в номере белоснежные полотенца и простыни, фен, бутылочки с питьевой водой, одноразовая зубная щетка и паста.
9,3
нам отель понравился сразу - красивый большой холл. мы приехали ночью сразу из аэропорта, поэтому были уставшие. не смотря на то, что в приглашении от отеля у нас значились другие даты (мы прилетели на 4 дня раньше), менеджер отеля по имени доди пошел нам на встречу и быстро нас заселил. кроме этого мы отказались от минибара и менеджер опять пошел нам на встречу и закрыл минибар, чтобы нам не пришлось оставлять депозит за него. мы планировали выехать следующим утром сразу после завтрака. немного о номере: у нас была большая кровать и телевизор, письменный стол с зеркалом, чайник, кружки и заварка. а также тапочки очень порадовали так как пол был из холодной плитки. ванная комната идеально чистая со всеми необходимыми принадлежностями. единственный минус - все пропахло сигаретами, видимо прошлые жильцы курили в номере. завтрак - шведский стол, кофе вкусный. из отеля отеля мы заказали трансфер до автобусной станции амплас. на одну ночь вполне приличный отель и дружелюбный персонал!
Hotel Feature Tip: есть такси сервис в любую точку
Piotr L. Поїздка вдвох Poland, 21 січня 2012 р.
Typowy miejski hotel

niedrogi
4,3
Typowy miejski hotel na przenocowanie jednej nocy. Standard 3*, nic specjalnego ale wystarcza. Położony dość daleko od centrum ale dojazd nie sprawia kłopotów. Hotel nie zapewnia żadnych rozrywek, bardzo proste azjatyckie śniadania. Można go polecić dla podrózników zatrzymujących się na 1 noc w dalszej drodze na Sumatrze. Nie jest drogi ale za niewiele większe pieniądze można w Medan znależć hotel lepszej klasy.
Hotel Feature Tip: Hotel na jedną noc
Cheol W. Ділова поїздка South Korea, 6 квітня 2014 р.
budget hotel, good room service, but noisy

Room service, Restaurant, Bar
7,3
Hotel was good, I got free upgrade on suite room and the room was big and wide. But, the singing sound from the Bar at ground floor was noisy until midnight and some noise from water pipes were very annoying at night. Luckily, on 2nd night, noise disappeared. Staffs were helpful but some of them did not understand English. The meal on restaurant was good and price were reasonable. Morning buffet was not that good though. Good hotel for its budget.
Albert S. Ділова поїздка Indonesia, 5 квітня 2014 р.
Nice Hotel

Room, Bed, Location
8
It's an okay hotel, close to city center and attraction. My room is nice, clean and quite large.
Sugimin S. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 1 квітня 2014 р.
Thank you for making our holiday wonderful

The location of the hotel is perfect. The staff is very nice and friendly. It is good value for money to stay here.
6
Hotel is always beautiful, All staff is very kind and take good care of us.
Huan S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 1 квітня 2014 р.
Good Location

Good Location, Comfort Room
7
Nice
Prana M. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 31 березня 2014 р.
the terapist of hotel spas is very good

clean hotel, near to the cities, and very good terapist
7
i have enjoyed my time at grand sakura hotel, relaxation with spas facilities, very good terapist and very friendly staff
Rajapal R. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 30 березня 2014 р.
value for money

No star from outside. Once inside worth 3star settings. friendly staff. clean room & bathroom.
9
Pleasant & Peaceful.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grand Sakura Hotel МеданGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - Ванна кімнатаGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - Зовнішній вид готелю Grand Sakura Hotel Медан - Паб/Коктейль-барGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РецепціяGrand Sakura Hotel Медан - РецепціяGrand Sakura Hotel Медан - ВхідGrand Sakura Hotel Медан - МагазиниGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - Паб/Коктейль-барGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Ванна кімнатаGrand Sakura Hotel Медан - Конференц-залGrand Sakura Hotel Медан - РецепціяGrand Sakura Hotel Медан - Місця відпочинку та розвагиGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Бізнес Центр


AS-AGWEB-3B06