чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20234 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Вітальня Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан
Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Ресторан Grand Sakura Hotel Медан - Фойє Grand Sakura Hotel Медан - Конференц-зал Grand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 120
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 1038 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (1038)
Відсортувати за:
Mikhail I. Поїздка вдвох Russia, 13 березня 2013 р.
Средний отель. Ничего примечательного.

Большая комната, большая кровать, дружелюбный персонал.
7
В целом отель хороший, завтрак не разнообразен (шведский стол), интернет есть, но не быстрый и не всегда, комната досталась огромная, с большой же кроватью, убирают хорошо и вовремя.
Lidia E. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 лютого 2013 р.
Большие, уютные и чистые номера

Очень приветливый персонал, номера большие и чистые. Завтрак хороший, есть фрукты.
8,7
В отель прибыли поздно вечером. Удивило, что при моем обращении к менеджеру он сам назвал мое имя и сказал, что они нас ждут и, что все номера для нас готовы. Нас было 8 человек. И действительно очень быстро дали нам ключи. Вечером после заселения, не смотря на поздний час (12 ночи) гуляли по городу. На улицах еще было достаточно многолюдно, к нам все были очень дружелюбны и приветливы. Утром нам посчастливилось увидеть смену караула охраны отеля, очень презабавное и интересное зрелище.
Hotel Feature Tip: Приятная музыка в коридоре
Anna C. Поїздка вдвох Russia, 8 серпня 2011 р.
Оправдал все наши ожидания и даже больше

в номере белоснежные полотенца и простыни, фен, бутылочки с питьевой водой, одноразовая зубная щетка и паста.
9,3
нам отель понравился сразу - красивый большой холл. мы приехали ночью сразу из аэропорта, поэтому были уставшие. не смотря на то, что в приглашении от отеля у нас значились другие даты (мы прилетели на 4 дня раньше), менеджер отеля по имени доди пошел нам на встречу и быстро нас заселил. кроме этого мы отказались от минибара и менеджер опять пошел нам на встречу и закрыл минибар, чтобы нам не пришлось оставлять депозит за него. мы планировали выехать следующим утром сразу после завтрака. немного о номере: у нас была большая кровать и телевизор, письменный стол с зеркалом, чайник, кружки и заварка. а также тапочки очень порадовали так как пол был из холодной плитки. ванная комната идеально чистая со всеми необходимыми принадлежностями. единственный минус - все пропахло сигаретами, видимо прошлые жильцы курили в номере. завтрак - шведский стол, кофе вкусный. из отеля отеля мы заказали трансфер до автобусной станции амплас. на одну ночь вполне приличный отель и дружелюбный персонал!
Hotel Feature Tip: есть такси сервис в любую точку
Piotr L. Поїздка вдвох Poland, 21 січня 2012 р.
Typowy miejski hotel

niedrogi
4,3
Typowy miejski hotel na przenocowanie jednej nocy. Standard 3*, nic specjalnego ale wystarcza. Położony dość daleko od centrum ale dojazd nie sprawia kłopotów. Hotel nie zapewnia żadnych rozrywek, bardzo proste azjatyckie śniadania. Można go polecić dla podrózników zatrzymujących się na 1 noc w dalszej drodze na Sumatrze. Nie jest drogi ale za niewiele większe pieniądze można w Medan znależć hotel lepszej klasy.
Hotel Feature Tip: Hotel na jedną noc
Donny H. Ділова поїздка Indonesia, 23 жовтня 2014 р.
improve staff performance like service,

room clean and comfort
5
I will back to stay at the grand sakura if i'am traveling to medan
Eddy W. Поїздка вдвох Indonesia, 16 жовтня 2014 р.
nice for budget traveller

big room, clean cheap
7
just nice... recommended
Chandra K. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 15 жовтня 2014 р.
comfortable and easy stay

price, transportation, comfort
8
I stay for 4 days in this hotel. Easy check-in, helpful staff. The best thing about this hotel is affordable yet great transport service.
Chandra K. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 13 жовтня 2014 р.
easy and comfortable stay

comfort, easy, transport
8
Seik C. Ділова поїздка Malaysia, 13 жовтня 2014 р.
must check the items in the room

nice room, quite near to train station and centre point mall, and quite friendly staff
8
a nice stay at the hotel until the moment we checked out from the hotel. the house keeping staff said they cannot locate the floor mat. omg, in the first place we never know it was provided. we went to the room ourselves, and saw only 2 towels and a small hand towel. in fact we thought that is the floor mat because it is not new ..... after some explaination and went up to the room again, fortunately they return my deposits in full. luckily the titbits and the sanck and drinks provided in the room got no shortage. if not because of the floor mat, staying in this hotel is still a good value for money.
Shahida F. Група Malaysia, 28 вересня 2014 р.
Will come again to this hotel

Value for money, variation of foods, friendly staff
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grand Sakura Hotel МеданGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Конференц-залGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B04