Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20234

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 1219 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
6,9
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (1219)
Відсортувати за:
Mikhail I. Поїздка вдвох Russia, 13 березня 2013 р.
Средний отель. Ничего примечательного.

Большая комната, большая кровать, дружелюбный персонал.
7
В целом отель хороший, завтрак не разнообразен (шведский стол), интернет есть, но не быстрый и не всегда, комната досталась огромная, с большой же кроватью, убирают хорошо и вовремя.
Повідомити про цей вігук
Lidia E. Індивідуальний мандрівник Russia, 20 лютого 2013 р.
Большие, уютные и чистые номера

Очень приветливый персонал, номера большие и чистые. Завтрак хороший, есть фрукты.
8,7
В отель прибыли поздно вечером. Удивило, что при моем обращении к менеджеру он сам назвал мое имя и сказал, что они нас ждут и, что все номера для нас готовы. Нас было 8 человек. И действительно очень быстро дали нам ключи. Вечером после заселения, не смотря на поздний час (12 ночи) гуляли по городу. На улицах еще было достаточно многолюдно, к нам все были очень дружелюбны и приветливы. Утром нам посчастливилось увидеть смену караула охраны отеля, очень презабавное и интересное зрелище.
Hotel Feature Tip: Приятная музыка в коридоре
Повідомити про цей вігук
Anna C. Поїздка вдвох Russia, 8 серпня 2011 р.
Оправдал все наши ожидания и даже больше

в номере белоснежные полотенца и простыни, фен, бутылочки с питьевой водой, одноразовая зубная щетка и паста.
9,3
нам отель понравился сразу - красивый большой холл. мы приехали ночью сразу из аэропорта, поэтому были уставшие. не смотря на то, что в приглашении от отеля у нас значились другие даты (мы прилетели на 4 дня раньше), менеджер отеля по имени доди пошел нам на встречу и быстро нас заселил. кроме этого мы отказались от минибара и менеджер опять пошел нам на встречу и закрыл минибар, чтобы нам не пришлось оставлять депозит за него. мы планировали выехать следующим утром сразу после завтрака. немного о номере: у нас была большая кровать и телевизор, письменный стол с зеркалом, чайник, кружки и заварка. а также тапочки очень порадовали так как пол был из холодной плитки. ванная комната идеально чистая со всеми необходимыми принадлежностями. единственный минус - все пропахло сигаретами, видимо прошлые жильцы курили в номере. завтрак - шведский стол, кофе вкусный. из отеля отеля мы заказали трансфер до автобусной станции амплас. на одну ночь вполне приличный отель и дружелюбный персонал!
Hotel Feature Tip: есть такси сервис в любую точку
Повідомити про цей вігук
Piotr L. Поїздка вдвох Poland, 21 січня 2012 р.
Typowy miejski hotel

niedrogi
4,3
Typowy miejski hotel na przenocowanie jednej nocy. Standard 3*, nic specjalnego ale wystarcza. Położony dość daleko od centrum ale dojazd nie sprawia kłopotów. Hotel nie zapewnia żadnych rozrywek, bardzo proste azjatyckie śniadania. Można go polecić dla podrózników zatrzymujących się na 1 noc w dalszej drodze na Sumatrze. Nie jest drogi ale za niewiele większe pieniądze można w Medan znależć hotel lepszej klasy.
Hotel Feature Tip: Hotel na jedną noc
Повідомити про цей вігук
Yudhi A. Поїздка вдвох Indonesia, 8 лютого 2016 р.
most comfortable hotel in town

food, room, waiting riom
10
I think this placa was a comfortable place in town, the security, the service, its great !
Повідомити про цей вігук
Nabila N. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 7 лютого 2016 р.
A great stay

Afforable, comfort, value for money
8,3
A great stay. Will come back again
Повідомити про цей вігук
Yeo T. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 13 січня 2016 р.
Hotel good but the location far from city

Clean, nice and comfortable
6,7
Повідомити про цей вігук
Maurisa C. Поїздка вдвох Malaysia, 31 грудня 2015 р.
Honeymoon trip

Staff is helpful and danau toba tour is just right downstair.
5,3
Aircond was not cold, bed was not comfortable at all. Table was filled with ants. Breakfast was not bad. Overall stay is ok, will go back to danau toba tour again but won't be staying in grand sakura again.
Повідомити про цей вігук
Fawzi K. Група Malaysia, 21 грудня 2015 р.
Easy acess and nearvy Railway Station ti Airport

Comfortable, Spacious room and easy access
8
Comfortable, Spacious room and easy access
Повідомити про цей вігук
Diana T. Ділова поїздка Indonesia, 16 грудня 2015 р.
Good

Comfy
6
Good
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Grand Sakura Hotel МеданGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ВітальняGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелюGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - РесторанGrand Sakura Hotel Медан - ФойєGrand Sakura Hotel Медан - Конференц-залGrand Sakura Hotel Медан - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C05