чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20752 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Танцювальна зала Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Басейн Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Паб/Коктейль-бар Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Зовнішній вид готелю Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Паб/Коктейль-бар Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Паб/Коктейль-бар Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Вітальня Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Вітальня Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Вітальня Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Вітальня Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Конференц-зал
Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Вітальня Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Інтер’єр готелю Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Спа-центр Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан
Місцезнаходження Медан Сіті Центр Кількість номерів: 242
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 2097 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (2097)
Відсортувати за:
Piotr L. Поїздка вдвох Poland, 27 січня 2012 р.
bardzo dobry wybór

wysoki standard, położenie
9,3
hotel bardzo dobry, wysoki standard. bardzo ładne pokoje, dobrze wyposażone. mankament to dosyć wolna sieć wifi - ale działa i jest darmowa. hotel przylega do eleganckiego centrum handlowego. ładne, w europejskim stylu kawiarnie, sklepy , restauracje. w hotelu doskonałe, eleganckie śniadania w cenie. położony w centrum medan, choć lepiej nie chodzić piechotą / ruch uliczny / ale wziąć taxi lub becak. hotel z czystym sumieniem do polecenia wszystkim
Shopping Tip: galeria przylega do hotelu
Novie O. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 24 лютого 2015 р.
Room

Room, staff
8
Was a pleasant stay
Shaderon S. Поїздка вдвох Malaysia, 22 лютого 2015 р.
SATISFACTION

LOCATION,COMFORTABLE,ENTERTAINMENT
9
I,M FEEL VERY SATISFIED AND MUST COME BACK AGAIN.
Juliana H. Поїздка вдвох United States of America, 21 лютого 2015 р.
first timer

Auto - toilet, nice closet with full mirror, office space with couch
6,7
It's not as new as I thought, I asked for the best viewer on the highest floor - I got the highest but room's quality is dispointing - teared wallpaper, stained wall, one of the bathroom lights didn't work, and ants. I requested to move, the new room is better, but the hairdryer always atop working after every minnute.
Shelly S. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 19 лютого 2015 р.
Grand Swiss-Belhotel Medan
8
Даний клієнт оцінив цей готель але не залишив жодних коментарів.
Chrycia P. Поїздка вдвох Singapore, 13 лютого 2015 р.
Medan hotel

Clean, fantastic location beside mall & Gd service (staff: Pauline)
9,3
Comfort and clean
Nicola P. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 13 лютого 2015 р.
Nice hotel after two days in the jungle

Standard, comfortable beds, shopping mall attached
7,7
Good hotel, especially by Indonesian standards. There is a shopping mall attached but it is quite basic but does have a kids play area on the top floor. As with everywhere else in Indo staff were extremely friendly and helpful. Ordered a taxi for 4:30am and it was waiting for me when I came down at 4:15. We were there less than 24 hours so didn't use the pool or explore the area. But after 2 days in the jungle this hotel was just what we needed to relax and clean up!
Andrian G. Ділова поїздка Indonesia, 10 лютого 2015 р.
Great Hotel, Good Value, Free Wifi

Location, Free Wifi, Price
8,3
This is one of the best value for a five star hotel that you can get in Medan. The location is superb being joined to Cambridge mall. You can find many restaurants, and cafes there. Next I love the fact that you can get free Wifi in your room. Not the fastest of connections, but it is quite decent. Good enough for the business traveller who needs to send off some emails in the middle of the night. Finally, I think that the price is not too expensive, much better value compared to JW Marriot which I almost picked, but decided not to because there were no WiFi available there.
Wahyu S. Ділова поїздка Indonesia, 10 лютого 2015 р.
Satisfied as always

Clean, Comfort, Nice Location
8,3
so far so good, keep it up !
Irna W. Поїздка вдвох Indonesia, 9 лютого 2015 р.
Hotel with comfortness

Strategic location, easy access to malls, excellent service.
7,7
It was a great stay.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grand Swiss-Belhotel Medan МеданGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Танцювальна залаGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - БасейнGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Паб/Коктейль-барGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Зовнішній вид готелю Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - Паб/Коктейль-барGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Паб/Коктейль-барGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ВітальняGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ВітальняGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ВітальняGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ВітальняGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Конференц-залGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ВітальняGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Інтер’єр готелюGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Спа-центрGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Ресторан


AS-AGWEB-3B07