Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Медан Сіті Центр, Медан, Індонезія 20752

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 2341 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (2341)
Відсортувати за:
Piotr L. Поїздка вдвох Poland, 27 січня 2012 р.
bardzo dobry wybór

wysoki standard, położenie
9,3
hotel bardzo dobry, wysoki standard. bardzo ładne pokoje, dobrze wyposażone. mankament to dosyć wolna sieć wifi - ale działa i jest darmowa. hotel przylega do eleganckiego centrum handlowego. ładne, w europejskim stylu kawiarnie, sklepy , restauracje. w hotelu doskonałe, eleganckie śniadania w cenie. położony w centrum medan, choć lepiej nie chodzić piechotą / ruch uliczny / ale wziąć taxi lub becak. hotel z czystym sumieniem do polecenia wszystkim
Shopping Tip: galeria przylega do hotelu
Повідомити про цей вігук
Maria A. Ділова поїздка Indonesia, 21 травня 2016 р.
Accomodate to our fast but simply need
6
I love a corner room regarding to the comfort space & view. I regularly book for it every my staying there.
Повідомити про цей вігук
Lai S. Ділова поїздка Malaysia, 20 травня 2016 р.
Nice hotel to be stayed.
4,7
Good location, clean room and nice customer service
Повідомити про цей вігук
Michael S. Сім"я з малими дітьми Canada, 7 травня 2016 р.
For A Vacation
6,3
We booked the hotel just for a simple vacation in the city where we live. The hotel is perfect as it is close to almost everything. The food in the hotel was great. Highly recommend this hotel to anyone.
Повідомити про цей вігук
Tan H. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 1 травня 2016 р.
Short Trip for Business
5,7
The hotel is located at a strategic location. It is right in the centre of the city and is conveniently near to places for F&B, shopping, offices and local authentic food stores. The people in the hotel are friendly and helpful.
Повідомити про цей вігук
Abhishek K. Ділова поїздка India, 29 квітня 2016 р.
Facilities, location, warm and helpful staff
5,7
Food Mall is just adjacent to Mall
Повідомити про цей вігук
Suganthan S. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 27 квітня 2016 р.
Simply superb..
6,7
From check in to check out, the staff were very responsive and friendly. The rooms were gorgeous..and the bathrooms very neat. The hair dryer wasnt really working due to the cable i reckon but i didnt use it hence no complaints there. The free shuttle service to the malls and to the train station is just awesome. In fact the hotel transport (brand new Toyota Innova) to airport cost us 300,000Rp, which is USD30 for a 2.5hrs drive. Thats really quite all right in my book. The spa,pool and gym were fantastic. If i am in Medan, i will look no further. This is where i will stay again.
Повідомити про цей вігук
Suzan A. Поїздка вдвох Indonesia, 10 квітня 2016 р.
Great stay
6,7
nice bathroom with nice bath tub
Повідомити про цей вігук
Farida T. Ділова поїздка Indonesia, 10 квітня 2016 р.
Nice hotel
5,3
Nice hotel for business traveler
Повідомити про цей вігук
Suandi L. Поїздка вдвох Indonesia, 6 квітня 2016 р.
disappointed
3,3
dirty
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Grand Swiss-Belhotel Medan МеданGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Інтер’єр готелюGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Паб/Коктейль-барGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Зовнішній вид готелю Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ФойєGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ЗручностіGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Зовнішній вид готелю Grand Swiss-Belhotel Medan Медан - БасейнGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Вітальня представницького класуGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Вітальня представницького класуGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ЗручностіGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ЗручностіGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ЗручностіGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ЗручностіGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Спа-центрGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ЗручностіGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Паб/Коктейль-барGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - ФойєGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - РесторанGrand Swiss-Belhotel Medan Медан - Рецепція


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04