чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grande Sunset Resort

Doljo Panglao, пляж Долджо - острів Панглао, Бохол, Філіппіни 6340 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Grande Sunset Resort Бохол - Вид Grande Sunset Resort Бохол - Спа-центр Grande Sunset Resort Бохол - Басейн Grande Sunset Resort Бохол - Інтер’єр готелю Grande Sunset Resort Бохол - Басейн Grande Sunset Resort Бохол - Басейн Grande Sunset Resort Бохол - Басейн Grande Sunset Resort Бохол - Оточення Grande Sunset Resort Бохол - Вид Grande Sunset Resort Бохол - Вид Grande Sunset Resort Бохол - Вид Grande Sunset Resort Бохол - Оточення Grande Sunset Resort Бохол - Вид Grande Sunset Resort Бохол - Вітальня Grande Sunset Resort Бохол - Інтер’єр готелю Grande Sunset Resort Бохол - Інтер’єр готелю
Grande Sunset Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Grande Sunset Resort Бохол - Вітальня Grande Sunset Resort Бохол - Ванна кімната Grande Sunset Resort Бохол - Ванна кімната Grande Sunset Resort Бохол - Вітальня Grande Sunset Resort Бохол - Ванна кімната Grande Sunset Resort Бохол - Басейн Grande Sunset Resort Бохол - Басейн Grande Sunset Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Grande Sunset Resort Бохол - Ресторан Grande Sunset Resort Бохол - Оточення Grande Sunset Resort Бохол - Вид
Місцезнаходження пляж Долджо - острів Панглао Кількість номерів: 25

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 26 відгуків

Ціна-якість:
7,4
Розташування
6,5
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (26)
Відсортувати за:
Tatyana L. Сім"я з малими дітьми Uzbekistan, 7 січня 2013 р.
красивые резоты

тишина
9
Приветливый персонал .тихое спокойное место.минус однообразные завтраки.и редко ходит шатл автобус до пляжа.самим добираться надо платить 150 песо в один конец.большой плюс большие бассеины.и чистота гостиниц.Будьте внимателтны при бронирование если у вас сайт выдает ошибку или технические проблемы не бронируйте больше.что бы не повторять наших ошибок..потому что потом вы от агоды не добьетесь правды.я уже неделю жду ответа на свои ЯЗАПРОСЫ КТО БУДЕТ ОТВЕЧАТЬ И ПЛАТИТЬ ЗА ТЕХНИЧЕСКИЕ ОШИБКЕ НА САЙТЕ..но начну попарядку из за технических ошибок на сайте я забронировала два раза в одной гостинице.а точнее в гранд сан сет резотах .но узнали мы об этом только когда приехали в гостиницу.оказалось.хотьь и были технические ошибки.но деньги с карточки постояно снимались.обещали вернуть оишь потому что на наше счастья в гостинице больше не оказалось свободных номеров.но если бы было.я бы окапзалась счастливой в ковычках обладательницей 5-6 номеров.так как мы пытались бронировать .не сколько раз
Sightseeing/Attractions Tip: Советую съездить на шоколадные холмы.в эту экскурсию входит -бабочки.по реке на теплоходе-мини с обедом.памятники культуры.церковь.
Lee M. Поїздка вдвох South Korea, 1 червня 2014 р.
Mangrove sunset view was absolutely AMAZING!

breathtaking sunset, friendly staff and nice pool
7,3
The overall impression of the resort was it was dated and the rooms weren't as clean as hoped. However, the staff were all super friendly and the resort itself was very quiet, nice and peaceful. I especially LOVED the Mangrove sunset walkway privately owned by the resort. It was the best sunset I've seen and I will definately go back just for that. The sunset makes everything worth it!
Beomjun K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 5 лютого 2014 р.
Just see the sunset if u stay in Grande

Sunset, Swimming pool, Mangrove tree?
8,3
Room condition is enough good for me. also kind staff, nice sunset view
Seonhui C. Індивідуальний мандрівник South Korea, 22 червня 2013 р.
very kindly~ but old facilities

kindly, garden, food
7,3
Gang L. Група China, 31 березня 2013 р.
terrible

nothing, just absolutely nothing
2,7
Suitable for Korean customers
Sewoon N. Ділова поїздка South Korea, 24 лютого 2013 р.
wonderful walking route throug the trees

Staff, Food, Location
6
Youk J. Сім"я зі старшими дітьми South Korea, 16 лютого 2013 р.
wonderful walking route throug the trees

silent environment, attractive walking route
4,3
good hotel and confortable room enough to stay with 2kids 1-2nights would be good enough to stay
Hotel Feature Tip: must take a walk though Manglov trees!
Zhao Y. Поїздка вдвох China, 3 січня 2013 р.
Good Garden Environment but simple room & service

Garden and bamboo house
6
We have been stay their for three nights. The Resort Garden is really nice as well as the bamboo house area close to the sea. However, the room is relative simple comparing with its price. What I have to say is their breakfast. They serve it as a set and they never change their menu. You even don't have an option for your breakfast. Everyday the same thing make me really sick of the breakfast at the end. The location is quite and private but a bit far away from Alona beach, 15 minutes drive and there are no restaurant around the hotel, not convenient at all. There are so many other resort in the PangLao with much better price performance than this one.
Cody M. Поїздка вдвох United States of America, 28 грудня 2012 р.
Very relaxing place to start the vacation

Staff, Food, Location
8,3
This was a great place to stay for the first night. My wife and I agree that it would've been nice to stay another night but we were island hopping. The staff was very helpful and the breakfast was delicious! I would definitely stay here again
Geoffrey D. Поїздка вдвох New Zealand, 6 жовтня 2012 р.
Bad food bad room bad manager

Friendly staff nice mangrove bridge walk
5,7
When we first arrived one of the staff greeted us (who was very nice to us all the time) while the manager ignore our arrival and played on his computer . While we where wait a korean couple arrived and the manager jump up and greeted them straight away even thought the same staff member welcome them also. We notice that when others arrived thought out the week which wher also korean the manager greeted them and always tended to there need not once did he speak to us. This type of racist behaviour to none korean is discussing. The hotel was in poor repair the filipino staff where friend and kind same about the manager. Not Korean you are treat like second class

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grande Sunset Resort БохолGrande Sunset Resort Бохол - ВидGrande Sunset Resort Бохол - Спа-центрGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - Інтер’єр готелюGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - ОточенняGrande Sunset Resort Бохол - ВидGrande Sunset Resort Бохол - ВидGrande Sunset Resort Бохол - ВидGrande Sunset Resort Бохол - ОточенняGrande Sunset Resort Бохол - ВидGrande Sunset Resort Бохол - ВітальняGrande Sunset Resort Бохол - Інтер’єр готелюGrande Sunset Resort Бохол - Інтер’єр готелюGrande Sunset Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Grande Sunset Resort Бохол - ВітальняGrande Sunset Resort Бохол - Ванна кімнатаGrande Sunset Resort Бохол - Ванна кімнатаGrande Sunset Resort Бохол - ВітальняGrande Sunset Resort Бохол - Ванна кімнатаGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Grande Sunset Resort Бохол - РесторанGrande Sunset Resort Бохол - ОточенняGrande Sunset Resort Бохол - ВидGrande Sunset Resort Бохол - ОточенняGrande Sunset Resort Бохол - ВидGrande Sunset Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Grande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - Інтер’єр готелюGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - Інтер’єр готелюGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - Місця відпочинку та розвагиGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - Зовнішній вид готелю Grande Sunset Resort Бохол - БасейнGrande Sunset Resort Бохол - РесторанGrande Sunset Resort Бохол - РецепціяGrande Sunset Resort Бохол - РесторанGrande Sunset Resort Бохол - ВітальняGrande Sunset Resort Бохол - Ванна кімнатаGrande Sunset Resort Бохол - Вітальня


AS-AGWEB-3B03