чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Grandmas Kuta Hotel

Jl. Raya Kuta 88D, Кута / Тубан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Grandmas Kuta Hotel Балі - Рецепція Grandmas Kuta Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Grandmas Kuta Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Grandmas Kuta Hotel Балі - Ресторан Grandmas Kuta Hotel Балі - Фойє Grandmas Kuta Hotel Балі - Оточення Grandmas Kuta Hotel Балі - Вхід Grandmas Kuta Hotel Балі - Оточення Grandmas Kuta Hotel Балі - Ресторан Grandmas Kuta Hotel Балі - Ресторан Grandmas Kuta Hotel Балі - Ресторан Grandmas Kuta Hotel Балі - Вітальня Grandmas Kuta Hotel Балі - Вітальня Grandmas Kuta Hotel Балі - Ванна кімната Grandmas Kuta Hotel Балі - Вітальня Grandmas Kuta Hotel Балі - Ванна кімната
Grandmas Kuta Hotel Балі - Зручності
Місцезнаходження Кута / Тубан Кількість номерів: 91
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 527 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (527)
Відсортувати за:
Peter B. Ділова поїздка Indonesia, 14 лютого 2015 р.
Disappointing stay

the location
4,3
Very disappointing even for budget hotel. Bedding was not clean, food low quality and staff attitude very poor. The bathroom smelled. I won't be staying here again.
Melo V. Група Philippines, 19 січня 2015 р.
Worth the money

location, staff, price
8,3
It was truly memorable
Widia A. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 1 січня 2015 р.
Nice n clean

Clean
7
Alan C. Поїздка вдвох Australia, 30 грудня 2014 р.
Grandmas was the really good we would stay again.

Comfortable good location.
9,7
My wife and i thourghly enjoyed our three day stay at grandmas .thank you.
Ruben A. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 25 грудня 2014 р.
Not really nice place to stay

Strategic location, cheap
4,7
Not a really nice place to stay. The parking lot is so little compare to the cars. The security were not really helpful. From the look, the breakfast is not really nice. The shower in our room was broken. Maybe because this is high season, but still i am not satisfied with the hotel n staff
Robert M. Поїздка вдвох United States of America, 24 грудня 2014 р.
No one knows where it is

Price. Clean. That's it.
5,7
The main issue that we ran into with Grandmas Kuta is that none of the taxi drivers knew where it was or that it existed. We may have just had bad luck, but for sure its clear that even the taxi drivers that are aware of it don't want to go there because its far out and hard for them to get a return fare. You'll get charged a lot if your coming from the beach or Jalan Legian. It's better to just walk. Other than that the only reason to stay here is the other Grandmas were completely booked.
Nicholas E. Індивідуальний мандрівник United States of America, 21 грудня 2014 р.
Nice quiet place between airport and Beach

Location, comfortable bed, consciensious staff
8
I did not want to stay in the middle of Kuta beach area so this was a good choice. It was offered as a blind choice from Agoda, and was well worth it. the staff gave me a wake up call on time and gave good directions on how to get to a specific location where I met up with a friend of mine.
Loren Z. Група Singapore, 18 грудня 2014 р.
Clean and convenient

Good location, friendly staff, clean rooms
8,7
Ursulla C. Поїздка вдвох Indonesia, 13 грудня 2014 р.
Small room

Clean
6,7
Ok no problem
Vicente L. Ділова поїздка Timor-Leste, 24 листопада 2014 р.
Clean & Value of Money

WiFe faster, clean, nearby area
6
It is a clean and value for money.....

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Grandmas Kuta Hotel БаліGrandmas Kuta Hotel Балі - РецепціяGrandmas Kuta Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Grandmas Kuta Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Grandmas Kuta Hotel Балі - РесторанGrandmas Kuta Hotel Балі - ФойєGrandmas Kuta Hotel Балі - ОточенняGrandmas Kuta Hotel Балі - ВхідGrandmas Kuta Hotel Балі - ОточенняGrandmas Kuta Hotel Балі - РесторанGrandmas Kuta Hotel Балі - РесторанGrandmas Kuta Hotel Балі - РесторанGrandmas Kuta Hotel Балі - ВітальняGrandmas Kuta Hotel Балі - ВітальняGrandmas Kuta Hotel Балі - Ванна кімнатаGrandmas Kuta Hotel Балі - ВітальняGrandmas Kuta Hotel Балі - Ванна кімнатаGrandmas Kuta Hotel Балі - Зручності


AS-AGWEB-3C02