Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Green Windows Dormitel 188

5th Floor FTC Tower, Mt. Apo Street, Poblacion, Давао, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 151 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,0
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
5,7
Усі відгуки (151)
Відсортувати за:
Albert S. Поїздка вдвох Russia, 6 червня 2013 р.
поскорее уехать

довольно неплохой интернет
3,7
Комнаты не убирали, постель и полотенца не меняли. Полотенца серые и с дырками. На 2 ночи остаться можно, в качестве перевалочного пункта, но не более. На обратном пути остановились в другом отеле...земля и небо!!! Ну и муравьи конечно не давали спать в reen Windows Dormitel....
Повідомити про цей вігук
Amador J. Індивідуальний мандрівник Philippines, 30 квітня 2016 р.
awesome
6
Excellent and clean room. Great location. Nice breakfast
Повідомити про цей вігук
Cherile S. Сім"я з малими дітьми Israel, 29 квітня 2016 р.
Nice stay
6
Everything was well but they never cleaned the room for the 3 days we were there.
Повідомити про цей вігук
Madeha M. Поїздка вдвох Philippines, 15 лютого 2016 р.
socket missing
4
cellphones nowaday is a necessity, specially if you're travelling. i didnt find a single outlet to charge my phone.
Повідомити про цей вігук
Ding B. Група Philippines, 7 лютого 2016 р.
great budget hotel especially for groups!

best for group stay, secure location, proximity to food establishments
8
Повідомити про цей вігук
Danica Y. Група Philippines, 12 грудня 2015 р.
Not that great

Aircon, heater, bed
6
Green windows was hard to find in Davao. The people there will only know where that hotel is if you say 'FTC Tower'. The room's quite okay, there's a heater and the aircon's working fine. However the wifi's slow and it's hard to connect. The breakfast food was okay. There's also a weird stench in the room. The items they sell in the lobby are so OVERPRICED as well. One thing I noticed is when you ask them to clean the room, they merely just fix the sheets and NOT change them. We accidentally stained a small part of the blanket, when we got back, the stain was still there even if the room was cleaned already, which means they don't change it. WEIRD. But if it's just for bed and breakfast, Green Windows is fine.
Повідомити про цей вігук
Cleober S. Індивідуальний мандрівник Philippines, 18 жовтня 2015 р.
Value for Money

Convenience, clean and comfy.
8,3
Повідомити про цей вігук
Pang T. Ділова поїздка Malaysia, 18 жовтня 2015 р.
My stay at Green Windows

The location; the rate; the smile
7
My stay was good! In my country, we give thumbs up and say "SYABAS" - meaning well done! What I wanted was a simple uncomplicated place to rest. It was accomplished.
Повідомити про цей вігук
Emmylou P. Група Philippines, 13 жовтня 2015 р.
hotel within the vicinity of key turist areas

Good location, Good window view for deluxe rooms, clean room
7
we were satisfied in our stay in this hotel as it is strategically located to those tourist areas in davao city center. just a few minutes ride away via jeep or trike.
Повідомити про цей вігук
Miguel M. Поїздка вдвох Philippines, 4 жовтня 2015 р.
Good and affordable stay

Great room, clean, and the sheets smelled so good!!
9,3
Really good! I would definitely stay here again.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Green Windows Dormitel 188 ДаваоGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - Інтер’єр готелюGreen Windows Dormitel 188 Давао - Паб/Коктейль-барGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ФойєGreen Windows Dormitel 188 Давао - МагазиниGreen Windows Dormitel 188 Давао - МагазиниGreen Windows Dormitel 188 Давао - Інтер’єр готелюGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08