чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Green Windows Dormitel 188

5th Floor FTC Tower, Mt. Apo Street, Давао Сіті Центр, Давао, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Green Windows Dormitel 188 Давао - Інтер’єр готелю Green Windows Dormitel 188 Давао - Місця відпочинку та розваги Green Windows Dormitel 188 Давао - Ресторан Green Windows Dormitel 188 Давао - Фойє Green Windows Dormitel 188 Давао - Магазини Green Windows Dormitel 188 Давао - Вітальня Green Windows Dormitel 188 Давао - Вітальня Green Windows Dormitel 188 Давао - Вітальня Green Windows Dormitel 188 Давао - Вітальня Green Windows Dormitel 188 Давао - Вітальня Green Windows Dormitel 188 Давао - Вітальня Green Windows Dormitel 188 Давао - Вітальня Green Windows Dormitel 188 Давао - Вхід Green Windows Dormitel 188 Давао - Спа-центр Green Windows Dormitel 188 Давао - Магазини Green Windows Dormitel 188 Давао - Магазини
Green Windows Dormitel 188 Давао - Салон краси
Місцезнаходження Давао Сіті Центр Кількість номерів: 46
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,3

із 119 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
5,5
Усі відгуки (119)
Відсортувати за:
Albert S. Поїздка вдвох Russia, 6 червня 2013 р.
поскорее уехать

довольно неплохой интернет
3,7
Комнаты не убирали, постель и полотенца не меняли. Полотенца серые и с дырками. На 2 ночи остаться можно, в качестве перевалочного пункта, но не более. На обратном пути остановились в другом отеле...земля и небо!!! Ну и муравьи конечно не давали спать в reen Windows Dormitel....
Peter C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 6 вересня 2014 р.
Simple and classic

Cheap, easy access to public transportation, very simplistic
8,3
Judy D. Група Philippines, 24 серпня 2014 р.
Highly recomendable...

Value for money... Clean...Safe
9,3
Very pleasant stay!
Ruby M. Поїздка вдвох Philippines, 17 серпня 2014 р.
had a great time

blanket,service,good and
6,7
Great!
Aileen S. Поїздка вдвох Philippines, 3 серпня 2014 р.
Just good for overnight sleep

Location
5,7
Our room was locked out on our 2nd day because the Receptionist did not carefully check our booking details upon check-in that we are booked for 2 days. Receptionists are not attentive to customers waiting for assistance. Corridors are very noisy even at night and air-condition is not functioning well.
Aileen S. Поїздка вдвох Philippines, 2 серпня 2014 р.
Just good for overnight stay

Location
4,7
Our room was locked out on our 2nd day because the Receptionist did not carefully checked our booking details that we are booked for 2 days. They are also not attentive to customers waiting to be assisted. Corridors are noisy even at night.
Byrd T. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 4 липня 2014 р.
Ok for a budget hotel.

Near local restaurants, park and accessible to public transport.
6,3
Did not like the having no window in a room. Bed linens are old and worn out.
Raul C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 1 липня 2014 р.
Great stay!

Affordability, staff, and comfort
9
It was great and the staff was friendly and attentive. I would recommend this hotel for anybody seeking an affordable stay!
Kristine E. Група Philippines, 2 червня 2014 р.
Best Budget hotel in Town

Worthy, Clean, Comfty
8,3
I was satisfied with our stay in this place. We booked a triple standard room for 3 days and 2 nights. The place is clean and comfty. Value for money :) will definitely go back here :0
Rey C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 26 травня 2014 р.
Disappointing stay

Near Davao Doctors
4,3
It was a disappointing stay, with hotel counter insisting on not giving us a receipt for a cash deposit. Bed foam too thin we had back pains

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Green Windows Dormitel 188 ДаваоGreen Windows Dormitel 188 Давао - Інтер’єр готелюGreen Windows Dormitel 188 Давао - Місця відпочинку та розвагиGreen Windows Dormitel 188 Давао - РесторанGreen Windows Dormitel 188 Давао - ФойєGreen Windows Dormitel 188 Давао - МагазиниGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВітальняGreen Windows Dormitel 188 Давао - ВхідGreen Windows Dormitel 188 Давао - Спа-центрGreen Windows Dormitel 188 Давао - МагазиниGreen Windows Dormitel 188 Давао - МагазиниGreen Windows Dormitel 188 Давао - Салон краси


AS-AGWEB-3C07