чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Greenhills Elan Hotel

6th Floor #49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, Сан - Хуан, Маніла, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Greenhills Elan Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Greenhills Elan Hotel Маніла - Фойє Greenhills Elan Hotel Маніла - Оточення Greenhills Elan Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Номер Люкс Greenhills Elan Hotel Маніла - Номер Люкс Greenhills Elan Hotel Маніла - Номер Люкс Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Ванна кімната Greenhills Elan Hotel Маніла - Буфет Greenhills Elan Hotel Маніла - Буфет/Кафе Greenhills Elan Hotel Маніла - Фітнес-зал
Greenhills Elan Hotel Маніла - Танцювальна зала Greenhills Elan Hotel Маніла - Басейн Greenhills Elan Hotel Маніла - Гаряча ванна Greenhills Elan Hotel Маніла - Гаряча ванна Greenhills Elan Hotel Маніла - Місця відпочинку та розваги Greenhills Elan Hotel Маніла - Ресторан Greenhills Elan Hotel Маніла - Вид Greenhills Elan Hotel Маніла - Буфет
Місцезнаходження Сан - Хуан Кількість номерів: 76

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 1886 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (1886)
Відсортувати за:
Maxim L. Поїздка вдвох Russia, 24 вересня 2013 р.
остановка на одну ночь

близость к торговым центрам, большой номер, персонал
9
спокойно, без происшествий, в отеле оставляли сумки на часа 4-5 после выселения - услуга бесплатная, ничего не пропало)
Kok L. Ділова поїздка Malaysia, 29 серпня 2014 р.
clean, staff police, good location

clean, staff police, good location
7,3
Jaimee T. Сім"я з малими дітьми Philippines, 25 серпня 2014 р.
fail!
2
poor management. the hotel is very old. it stinks. very old hotel. unorganize staff. poor customer service.
Jonathan O. Поїздка вдвох Philippines, 24 серпня 2014 р.
clean and decent room

tip: ask for a high floor!
7
Joane B. Поїздка вдвох Philippines, 21 серпня 2014 р.
Clean n comfy

Location, staff, lication
7,7
Had to stay in manila for the night, suited our needs for the night.
John T. Ділова поїздка Singapore, 15 серпня 2014 р.
good location

location , location and location
6,3
good location and good staffs
Luis R. Поїздка вдвох Portugal, 14 серпня 2014 р.
shopping paradise area

Location, staff and price
8
My stay in Elam Hotel was ok. Staff are very polite and helpful. The location is awesome for anyone that likes shopping and see the real manila. The hotel is old, the infra structure needs a renew. I had some issues with the hot water on my second time that I stayed there, but was easily fixed. Internet wireless is very bad at this hotel, constantly having a sloppy connection most of the time, but the hotel ended up not charging me. Like I said, duo to the staff and location still makes a pleasent place to stay. Not the best hotel that I stayed but for sure worth it.
Tadahiro Y. Поїздка вдвох Japan, 10 серпня 2014 р.
good location

location, view, reasonable
7
i stayed at this hotel several times,and they have good view from window and good location for shopping, it is right across the greenhills shopping center. if u like shopping immitation stuff, i would recommend to stay at this hotel. room is big enough for 2 people and relatively clean.
Catherine G. Ділова поїздка Philippines, 4 серпня 2014 р.
good location, good hotel, poor customer service

location, value for money
6,3
stayed in many hotels from 1 star to 5 star but this has the worst front desk
Laura R. Поїздка вдвох Philippines, 30 липня 2014 р.
Greenhills Elan Hotel

location
4
Me and my partner stayed for a couple of nights before our domestic flight, the only good side of the hotel is that it's close to the shopping and dining area, rest is a disaster, 1st, unfriendly front office, doesn't smile from arrival to check out, 2nd, they've put us on 3rd floor, ask for a room move but nobody came back, we just decided to spend most of our days outside instead. 3rd, when we check out, front office was playing a very very loud rock music at 5 am in the morning, we could barely hear each other. I've actually booked a room for us to stay when we're back in manila but ended canceling it instead because of the bad service.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Greenhills Elan Hotel МанілаGreenhills Elan Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Greenhills Elan Hotel Маніла - ФойєGreenhills Elan Hotel Маніла - ОточенняGreenhills Elan Hotel Маніла - Інтер’єр готелюGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - Номер ЛюксGreenhills Elan Hotel Маніла - Номер ЛюксGreenhills Elan Hotel Маніла - Номер ЛюксGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - Ванна кімнатаGreenhills Elan Hotel Маніла - БуфетGreenhills Elan Hotel Маніла - Буфет/КафеGreenhills Elan Hotel Маніла - Фітнес-залGreenhills Elan Hotel Маніла - Танцювальна залаGreenhills Elan Hotel Маніла - БасейнGreenhills Elan Hotel Маніла - Гаряча ваннаGreenhills Elan Hotel Маніла - Гаряча ваннаGreenhills Elan Hotel Маніла - Місця відпочинку та розвагиGreenhills Elan Hotel Маніла - РесторанGreenhills Elan Hotel Маніла - ВидGreenhills Elan Hotel Маніла - Буфет


AS-AGWEB-3B01