чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Greenhills Elan Hotel

6th Floor #49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, Сан - Хуан, Маніла, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Greenhills Elan Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Greenhills Elan Hotel Маніла - Фойє Greenhills Elan Hotel Маніла - Оточення Greenhills Elan Hotel Маніла - Інтер’єр готелю Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Номер Люкс Greenhills Elan Hotel Маніла - Номер Люкс Greenhills Elan Hotel Маніла - Номер Люкс Greenhills Elan Hotel Маніла - Вітальня Greenhills Elan Hotel Маніла - Ванна кімната Greenhills Elan Hotel Маніла - Буфет Greenhills Elan Hotel Маніла - Буфет/Кафе Greenhills Elan Hotel Маніла - Фітнес-зал
Greenhills Elan Hotel Маніла - Танцювальна зала Greenhills Elan Hotel Маніла - Басейн Greenhills Elan Hotel Маніла - Гаряча ванна Greenhills Elan Hotel Маніла - Гаряча ванна Greenhills Elan Hotel Маніла - Місця відпочинку та розваги Greenhills Elan Hotel Маніла - Ресторан Greenhills Elan Hotel Маніла - Вид Greenhills Elan Hotel Маніла - Буфет
Місцезнаходження Сан - Хуан Кількість номерів: 76

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 1844 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
6,9
Усі відгуки (1844)
Відсортувати за:
Maxim L. Поїздка вдвох Russia, 24 вересня 2013 р.
остановка на одну ночь

близость к торговым центрам, большой номер, персонал
9
спокойно, без происшествий, в отеле оставляли сумки на часа 4-5 после выселения - услуга бесплатная, ничего не пропало)
Ferdinand C. Група United States of America, 7 липня 2014 р.
The hotel is very close to bussiness areas.

Dine ins, shopping, central to cities
7
Me and my wife enjoyed our stay.. And this is my 5th time here..
Reynaldo P. Ділова поїздка Philippines, 6 липня 2014 р.
Convenient and inexpensive

location locaion location
8,3
Troublefree
Scott C. Група United States of America, 4 липня 2014 р.
Good

Location Price Quiet Rooms
5
Forced to be independent of restaurant, room service, other advertised services.
Marilyn M. Група United States of America, 3 липня 2014 р.
it was ok

close to restaurants and shopping area
7
We check in late @ around 10:30 pm and the guy that check us in that night wasn't as friendly. I had reserved 3 rooms and one of the rooms had a cockroach in the curtain and I called the front desk to help me get the cockroach and to give me an extra blanket but they never did. And also the wifi is extra charge.
Rowena P. Група Philippines, 3 липня 2014 р.
Very convenient location, luxurious stay...thanks!

Location, comfort, value for money
10
Great experience and very great location. I was able to meet and greet family and friends without traveling too far. Shopping and dining experience are just a throw away thus was very convenient. Looking forward to our future stay...thank you.
Scott C. Група United States of America, 3 липня 2014 р.
Good Stay.. but disappointed in restaurant & staff

Closer to our business, affordable, free small bottled water.
6,3
We made it good on our own with out help of staff.
Rosemarie A. Поїздка вдвох Philippines, 30 червня 2014 р.
Good

Close to shopping to restaurant to nightlife
6,3
It was good but the guard is so relax not to assist and guide me going down to basement car park result to scratch on my car and i was not ask if i wanted to have nonsmoking room they just put me in smoking room which smell tobacco inside they are friendly enought to spray the room but still it smell cigaret.
Gayda B. Група Philippines, 30 червня 2014 р.
More like staying at a motel.

Elevators fast. Close to stores and shopping area. Nice view from your room.
5
Not that good. Defenitely needs renovation. Bathtub handle is rusted and broken. Aircon is sometimes noisy. Carpet is dirty. No free internet.
Jay T. Сім"я з малими дітьми United States of America, 28 червня 2014 р.
Very Good

Location location location
9,7
Very Good

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Greenhills Elan Hotel МанілаGreenhills Elan Hotel Маніла - Зовнішній вид готелю Greenhills Elan Hotel Маніла - ФойєGreenhills Elan Hotel Маніла - ОточенняGreenhills Elan Hotel Маніла - Інтер’єр готелюGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - Номер ЛюксGreenhills Elan Hotel Маніла - Номер ЛюксGreenhills Elan Hotel Маніла - Номер ЛюксGreenhills Elan Hotel Маніла - ВітальняGreenhills Elan Hotel Маніла - Ванна кімнатаGreenhills Elan Hotel Маніла - БуфетGreenhills Elan Hotel Маніла - Буфет/КафеGreenhills Elan Hotel Маніла - Фітнес-залGreenhills Elan Hotel Маніла - Танцювальна залаGreenhills Elan Hotel Маніла - БасейнGreenhills Elan Hotel Маніла - Гаряча ваннаGreenhills Elan Hotel Маніла - Гаряча ваннаGreenhills Elan Hotel Маніла - Місця відпочинку та розвагиGreenhills Elan Hotel Маніла - РесторанGreenhills Elan Hotel Маніла - ВидGreenhills Elan Hotel Маніла - Буфет


AS-AGWEB-3C02