Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

GV Tower Hotel

Cor. Osmena Blvd and Sanciangko Street, Себу, Cebu City, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

GV Tower Hotel Cebu City - Фойє GV Tower Hotel Cebu City - Ресторан GV Tower Hotel Cebu City - Рецепція GV Tower Hotel Cebu City - Паб/Коктейль-бар GV Tower Hotel Cebu City - Ресторан GV Tower Hotel Cebu City - Паб/Коктейль-бар GV Tower Hotel Cebu City - Балкон/Тераса GV Tower Hotel Cebu City - Рецепція GV Tower Hotel Cebu City - Фойє GV Tower Hotel Cebu City - Ресторан GV Tower Hotel Cebu City - Фойє GV Tower Hotel Cebu City - Фойє GV Tower Hotel Cebu City - Рецепція GV Tower Hotel Cebu City - Фойє GV Tower Hotel Cebu City - Фойє GV Tower Hotel Cebu City - Зручності
GV Tower Hotel Cebu City - Рецепція GV Tower Hotel Cebu City - Зручності
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 158
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
7,0
Розташування
7,2
Робота персоналу:
5,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
5,3
Усі відгуки (94)
Відсортувати за:
Gina P. Індивідуальний мандрівник Canada, 4 червня 2015 р.
So so....

Location
4,3
I stayed in this hotel for 4 nights and they had not clean my room and changed my beddings even one time.i terrible!!!
Michelle R. Група Philippines, 11 квітня 2015 р.
Good enough for a quick sleep

Near south bus terminal
5,3
We booked the hotel just so we have a place to sleep:.. The room is small... Its an old building ... And nothing more
Steph E. Група Philippines, 21 лютого 2015 р.
Low cost hotel downtown

Low cost and good jump off point for south cebu adventures
4,3
Steph E. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 19 лютого 2015 р.
Inexpensive and near south bus terminal

Location near south bus terminal good jump off point to south Cebu.
6,3
Very good for budget trips
Mohamed F. Поїздка вдвох Malaysia, 10 лютого 2015 р.
The PR is not good n the room is not tidy

The security guards is helpful
2,7
Consider not up to the standard.. Hoping to get a real good philipine hospitality but I love to come to CEBU again
Mark L. Поїздка вдвох Philippines, 16 січня 2015 р.
Pleasant stay

Price, location, staff
8,7
Christelle M. Група Philippines, 28 серпня 2014 р.
Value for Money

Cheap and Accessible
5
The aircon was not good and on the third day of my mother's stay someone was standing on the main door in the middle of the night and was trying to open the door knob. Hope the management can install camera on the hallway to secure their customers safety.
William B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 4 червня 2014 р.
i will not use this hotel again

na
5,7
noise this hotel did not even make up the room when i stayed a second day
Boris I. Індивідуальний мандрівник Germany, 26 травня 2014 р.
perfect for short trip

central located,walking distance to markets,restaurants,malls
8,7
Arvin C. Індивідуальний мандрівник Philippines, 26 травня 2014 р.
Superb and exciting

Location, Affordable and Clean
8
Great . I always consider os staying here when I am in Cebu City.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

GV Tower Hotel Cebu CityGV Tower Hotel Cebu City - ФойєGV Tower Hotel Cebu City - РесторанGV Tower Hotel Cebu City - РецепціяGV Tower Hotel Cebu City - Паб/Коктейль-барGV Tower Hotel Cebu City - РесторанGV Tower Hotel Cebu City - Паб/Коктейль-барGV Tower Hotel Cebu City - Балкон/ТерасаGV Tower Hotel Cebu City - РецепціяGV Tower Hotel Cebu City - ФойєGV Tower Hotel Cebu City - РесторанGV Tower Hotel Cebu City - ФойєGV Tower Hotel Cebu City - ФойєGV Tower Hotel Cebu City - РецепціяGV Tower Hotel Cebu City - ФойєGV Tower Hotel Cebu City - ФойєGV Tower Hotel Cebu City - ЗручностіGV Tower Hotel Cebu City - РецепціяGV Tower Hotel Cebu City - Зручності


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02