Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl-Liebknecht-Straße 32a, Мітте, Берлін, Німеччина 10178 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Зовнішній вид готелю H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Вітальня H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Ванна кімната H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Інтер’єр готелю H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Рецепція H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Фойє H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Ресторан H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Їжа та напої
H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Буфет H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Ресторан H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Ресторан H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Їжа та напої H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Їжа та напої H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Їжа та напої H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Ресторан H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Ресторан
Місцезнаходження Мітте Кількість номерів: 288
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,9
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (119)
Відсортувати за:
Inga C. Поїздка вдвох Russia, 6 травня 2013 р.
Комфортный отель с отличными расс положением

Рассположение, цена, мини-маркет
8
При заселении, работники отеля не могли час найти нашу бронь.
Повідомити про цей вігук
Artem E. Група Russia, 13 листопада 2012 р.
Удобное расположение. маленькие номера

Удобно добираться до отеля из аэропорта
8,3
От аэропорта Tegel до отеля ходит автобус TXL.Также удобно начинать экскурсию по городу от отеля. Номера чистые. но маленькие. Завтрак тоже очень скромен. Рядом с отелем есть несколько недорогих ресторанов. Wi-Fi ловит только на первом этаже.
Повідомити про цей вігук
Sergey P. Поїздка вдвох Russia, 30 грудня 2011 р.
Современный отель

классные шарообразные кресла в холле
8,7
Ездили в этот отель прямо перед новым годом в конце декабря 2012 года. Очень приветливые ребята на ресепшн. Современный дизайн, чистые комнаты, хорошая сантехника. Для молодой пары - то, что надо. Рекомендуем! Расположен отель рядом с берлинской телебашней. На нее вам стоит забраться - вид открывается потрясающий! И обязательно попейте, там на верху, кофе! )
Restaurant Tip: В 100 метрах от отеля открылся первый в Берлине Мюнхенский пивной ресторан "Хофброй хаус" Отличное место! Лучшее в Берлине пиво. Огроменнейший!
Повідомити про цей вігук
Iwonna M. Група Poland, 29 листопада 2014 р.
hotel połozony 5 minut drogi od Aleksander plac,

bardzo czysty i przyjemny pokój i łazienka, dobra lokalizacja, profesjonalna obsługa
9,3
bardzo miła obsługa, bardzo przyjemne wnetrze i podstawowa zaleta to położenie i wygodne i bardzo czyste pokoje, urzadzone i przystosowane do krótkich turystycznych lub służbowych wyjazdów będe polecać ten hotel i na pewno tu wrócę
Повідомити про цей вігук
Ivan S. Індивідуальний мандрівник United States of America, 22 липня 2015 р.
Good value

Location, clean, efficient
10
It is less than 5 minute walk from the Alexanderplatz which is an excellent spot to start your exploration of Berlin. There is a huge buffet breakfast - standard items - from 0630-1100 which is a good way to start the day. Rooms are well kept and clean. There are tawdry uninteresting restaurants in the Platz, but for good food (Italian or Vietnamese) go west a few blocks and explore. Area between hotel and Rosenthaler Str offers excellent choices. Overall, a good hotel to use for its central location. Just be prepared for lots of high school students and families. They were numerous, but quiet.
Повідомити про цей вігук
Rommeliza R. Сім"я з малими дітьми Philippines, 13 травня 2015 р.
Highly recommended for families.

Clean, comfortable & great location.
9
Повідомити про цей вігук
Carolyn S. Поїздка вдвох Australia, 12 травня 2015 р.
Awesome value for money

Clean and modern with great staff and well priced food
10
Повідомити про цей вігук
Lambertus W. Група Indonesia, 10 травня 2015 р.
Great Stay

Food, Value, Location
8
Great stay, great value hotel, the breakfast is awesome, near to Hoffbrau :D
Повідомити про цей вігук
Susmita D. Поїздка вдвох India, 14 квітня 2015 р.
Comfortable and cozy room

Awesome breakfast, comfortable room, centrally located
9
Повідомити про цей вігук
Ingrid C. Поїздка вдвох Germany, 6 квітня 2015 р.
Good location, clean, modern design

Good location, clean, modern design
9,7
Overall we enjoyed our stay at H2 hotel. It was near the Alexanderplatz, we like the location. It was not far from Galeria Kaufhof. The room is clean, new and modern. I like the wooden floor rather than carpet. We stayed on the 5th floor. Unfortunately WIFI was not so strong. Hopefully the hotel will improve the WIFI settings. The breakfast was included. I wouldn't say it was great but it was good. There were scrambled eggs, chicken wings (not like American fried chicken wings), it was more like cooked chicken wings, some cold cuts, baked beans and coffee and various tea sorts. We paid 20 Euros for parking for one day. Almost everywhere, the parking is extra in Berlin. We like that the parking lot of this hotel was not so far. It was right under neath of the hotel. One hotel where we stayed in Berlin, we had to walk nearly 10 minutes to the parking spot.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz БерлінH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Зовнішній вид готелю H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ВітальняH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Ванна кімнатаH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Інтер’єр готелюH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - РецепціяH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - ФойєH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - РесторанH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Їжа та напоїH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - БуфетH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - РесторанH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - РесторанH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Їжа та напоїH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Їжа та напоїH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Їжа та напоїH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - РесторанH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Берлін - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07