Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Старий квартал, Ханой, В'єтнам

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 224 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,3
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (224)
Відсортувати за:
Olga B. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 грудня 2014 р.
доброжелательный, уютный, удачно расположенный

1. уютно 2. удачное расположение 3.шаговаямдоступность к достопримечательностям и рынку
8
Повідомити про цей вігук
Ekaterina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 серпня 2013 р.
Очень простой отель

Близко к центру
7,3
Очень простой отель. Номер делюкс смешно назвать делюксом. Переночевали 1 ночь взяли экскурсию в халонг и уехали, экскурсией довольны
Повідомити про цей вігук
Natalia N. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 лютого 2013 р.
Замечательная хозяйка.

До озера 10-15 минут пешком. Хозяйка помогала во всем.
10
После трех перелетов, дети очень устали. Но хозяйка достала рюкзак с игрушками, и они с радостью начали его потрошить. Мы за это время спокойно заселились. У нее же взяли экскурсию в Халонг по доступной цене. Спасибо за помощь по каждому вопросу.
Повідомити про цей вігук
Alena K. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 лютого 2013 р.
Хорошее расположение, но маленькие номера.

Приветливые персонал. Очень любят маленьких детей.
8,7
Мы остановились в отеле на пару ночей. Номера были маленькие и без окон. Но зато работал кондиционер. Очень понравились хозяева- семейная пара. Нам предлагали завтрак в номера, химчистку. Отель подойдет всем, кто хотел бы отдохнуть с дороги и отправится дальше в путешествие. Позже мы купили у них же тур в Халонг. Перед поездкой в Халонг мы выселились из номера, а наши вещи ждали нас на ресепшене. это у них обычная практика.
Sightseeing/Attractions Tip: Нам предложили хорошую цену за поездку в Халонг на два дня и одну ночь с обедом и завтраком. Мы остались довольны поездкой, особенно понравилось деткам кататься на корабле.
Повідомити про цей вігук
Phuong N. Індивідуальний мандрівник Vietnam, 9 квітня 2016 р.
Kool homestay
5,7
Love this room : clean - warm - and comfortable. Love it
Повідомити про цей вігук
Stefano C. Індивідуальний мандрівник Italy, 4 квітня 2016 р.
once is totally enough
4
The position of this hotel is very favorable. But it's the only strong point of this place. The bed was very uncomfortable, the shower room was not really clean, and the guy of the reception was sometimes irritating (always talking over the phone and not paying attention to clients). Not really my reccomendation.
Повідомити про цей вігук
Byunggun K. Індивідуальний мандрівник Vietnam, 2 квітня 2016 р.
Terrible Noise
3
Terrible noise from beside building construction even until 11 pm. Drilling and hammering drove me crazy.
Повідомити про цей вігук
Katherine N. Індивідуальний мандрівник Thailand, 3 березня 2016 р.
Good stay
6
Great location, my room had no windows and I could feel individual springs in my mattress. Very kind and helpful owners
Повідомити про цей вігук
Yiling L. Поїздка вдвох Taiwan, 24 січня 2016 р.
not bad
4,7
fine stay
Повідомити про цей вігук
Jason W. Поїздка вдвох Vietnam, 23 січня 2016 р.
Worst night in vietnam
2
We booked at this hotel when we arrived they said they were full so said they would get a room at their friends hotel which was the biggest piece of crap we have seen in Vietnam it was late so we had no option but to say the night worst hotel ever Left as soon as we woke up
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hanoi Advisor Hotel ХанойHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВидHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B05