Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вид Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня
Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження Старий квартал Кількість номерів: 14

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 214 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (214)
Відсортувати за:
Olga B. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 грудня 2014 р.
доброжелательный, уютный, удачно расположенный

1. уютно 2. удачное расположение 3.шаговаямдоступность к достопримечательностям и рынку
8
Повідомити про цей вігук
Ekaterina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 серпня 2013 р.
Очень простой отель

Близко к центру
7,3
Очень простой отель. Номер делюкс смешно назвать делюксом. Переночевали 1 ночь взяли экскурсию в халонг и уехали, экскурсией довольны
Повідомити про цей вігук
Natalia N. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 лютого 2013 р.
Замечательная хозяйка.

До озера 10-15 минут пешком. Хозяйка помогала во всем.
10
После трех перелетов, дети очень устали. Но хозяйка достала рюкзак с игрушками, и они с радостью начали его потрошить. Мы за это время спокойно заселились. У нее же взяли экскурсию в Халонг по доступной цене. Спасибо за помощь по каждому вопросу.
Повідомити про цей вігук
Alena K. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 лютого 2013 р.
Хорошее расположение, но маленькие номера.

Приветливые персонал. Очень любят маленьких детей.
8,7
Мы остановились в отеле на пару ночей. Номера были маленькие и без окон. Но зато работал кондиционер. Очень понравились хозяева- семейная пара. Нам предлагали завтрак в номера, химчистку. Отель подойдет всем, кто хотел бы отдохнуть с дороги и отправится дальше в путешествие. Позже мы купили у них же тур в Халонг. Перед поездкой в Халонг мы выселились из номера, а наши вещи ждали нас на ресепшене. это у них обычная практика.
Sightseeing/Attractions Tip: Нам предложили хорошую цену за поездку в Халонг на два дня и одну ночь с обедом и завтраком. Мы остались довольны поездкой, особенно понравилось деткам кататься на корабле.
Повідомити про цей вігук
Jason W. Поїздка вдвох Vietnam, 23 січня 2016 р.
Worst night in vietnam
2
We booked at this hotel when we arrived they said they were full so said they would get a room at their friends hotel which was the biggest piece of crap we have seen in Vietnam it was late so we had no option but to say the night worst hotel ever Left as soon as we woke up
Повідомити про цей вігук
Kate M. Поїздка вдвох United Kingdom, 4 січня 2016 р.
Left as soon as we walked in
3
We are not picky travelers, but had to check in to a neighboring hotel the next day. The bed is just spring with a thin layer on top, and the shower is a shower head attached to the sink, so you almost bathe on top of the toilet. Further, the door is barricaded at night which did not make us feel safe.
Повідомити про цей вігук
Sotheapanha S. Індивідуальний мандрівник Cambodia, 1 січня 2016 р.
The owner is nicely welcomed

The hotel quite old and not comfortable but the thing I love is the owner is really friendly and helpful
6
Повідомити про цей вігук
Ana L. Індивідуальний мандрівник Singapore, 17 грудня 2015 р.
Will Definitely Stay Here Again

Hospitality of the Owner, Location, Value for Money
9,3
It was my first time to do a solo backpacking trip in a country that I have a language barrier. But it went on very smoothly because the owner Chien Roan took care of everything! He was very quick to reply to my enquiries thru email even before I arrived there. He arranged for me the reasonable priced- airport services and even my tours to Sapa and Halong Bay. Staying there felt so "homey" ;)When I first arrived there , one of his first greetings was "Thank you for visiting my country!" ( I have to mention this coz I am fond of the people who are proud to show you their home country.) He gave me safety tips for my stay in Vietnam - and his wife even offered to show me around the way thru the night market/ Hoan Kiem Lake . And a plus was their cute red-cheeked children (sorry to include this but cant help it coz I just love children!)The place is perfectly in the Old Quarter and the night market is just few minutes walk away.The place is also very cheap - so with all the services received - it's like being hosted by a local family and not by a hotel :) .
Повідомити про цей вігук
Marie P. Поїздка вдвох France, 3 грудня 2015 р.
Very friendly and helpful

Great location for this guesthouse. Lovely family. Good advises
7,3
We do recommend this guesthouse for the location in Hanoi. Everything is walking distance! The family organise tours as well.
Повідомити про цей вігук
Alessia C. Поїздка вдвох Italy, 16 листопада 2015 р.
Good location - that's it

Location, location and location
5,3
When I booked this hotel and read all the great reviews, I did expect much more. Rooms are full of dust, but bed sheets are clean. The first night we have just been provided by one towel and no sheets, I had to take them from the other room. We slept on the 3rd floor and then two nights in the room on the ground floor, hopefully in this one the a/c was less noisy (we had to switch it off in the first room 'cause we couldn't sleep). Bathroom is small, and not very clean. Mattresses are not comfortable at all and a/cs are super noisy. Also, we had the same breakfast for 3 days, and even if you tell them the time you'd like to have it, you have to wake up and wait for 20 minutes. Family is nice, but not very friendly, as they were mainly trying to sell us their tours, this was the onyl reason why they were talking with us. They didn't tell us anything about places around or where to go. Location is very good though.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Advisor Hotel ХанойHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВидHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07