Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вид Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня
Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження Старий квартал Кількість номерів: 14
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,3
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (197)
Відсортувати за:
Olga B. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 грудня 2014 р.
доброжелательный, уютный, удачно расположенный

1. уютно 2. удачное расположение 3.шаговаямдоступность к достопримечательностям и рынку
8
Повідомити про цей вігук
Ekaterina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 серпня 2013 р.
Очень простой отель

Близко к центру
7,3
Очень простой отель. Номер делюкс смешно назвать делюксом. Переночевали 1 ночь взяли экскурсию в халонг и уехали, экскурсией довольны
Повідомити про цей вігук
Natalia N. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 лютого 2013 р.
Замечательная хозяйка.

До озера 10-15 минут пешком. Хозяйка помогала во всем.
10
После трех перелетов, дети очень устали. Но хозяйка достала рюкзак с игрушками, и они с радостью начали его потрошить. Мы за это время спокойно заселились. У нее же взяли экскурсию в Халонг по доступной цене. Спасибо за помощь по каждому вопросу.
Повідомити про цей вігук
Alena K. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 лютого 2013 р.
Хорошее расположение, но маленькие номера.

Приветливые персонал. Очень любят маленьких детей.
8,7
Мы остановились в отеле на пару ночей. Номера были маленькие и без окон. Но зато работал кондиционер. Очень понравились хозяева- семейная пара. Нам предлагали завтрак в номера, химчистку. Отель подойдет всем, кто хотел бы отдохнуть с дороги и отправится дальше в путешествие. Позже мы купили у них же тур в Халонг. Перед поездкой в Халонг мы выселились из номера, а наши вещи ждали нас на ресепшене. это у них обычная практика.
Sightseeing/Attractions Tip: Нам предложили хорошую цену за поездку в Халонг на два дня и одну ночь с обедом и завтраком. Мы остались довольны поездкой, особенно понравилось деткам кататься на корабле.
Повідомити про цей вігук
Kiley G. Поїздка вдвох United States of America, 9 серпня 2015 р.
Best stay in Vietnam.

The service, location, and cleanliness
10
Exceptional - the couple that runs the place really goes out of their way to make your time in Hanoi and northern Vietnam a great one! Would highly recommend.
Повідомити про цей вігук
Bradley C. Індивідуальний мандрівник South Africa, 2 серпня 2015 р.
Great stay with friendly staff!!

Very friendly staff, great location and I felt all my valuables were safe at all times
9,7
My stay was very pleasant, the owners were welcoming and inviting which lead me to extend my stay with then. I would defiantly recommend this hotel if simple, affordable comfort is what you are after.
Повідомити про цей вігук
John C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 22 квітня 2015 р.
Decent Value Hotel

the staff, location, friendliness
8
you get what you pay for. The hotel has a great location and friendly staff, but our room had bugs in it and was old and dirty. If you just want a cheap room with privacy, it works as long as you can deal with the bugs/dirt.
Повідомити про цей вігук
Stephanie P. Поїздка вдвох Denmark, 16 квітня 2015 р.
Nice stay with some VERY big annoyances

location, staff sometimes goes out of its way
5,3
Our stay was nice, however, we stayed in a room at the ground floor which was a very bad outcome. The family running the place is extremely nice and went out of their way to give us early breakfast, but make A LOT of noise early morning and late evening. When we arrived really early with the night bus from Sapa and went there to take out minibus later on to our cruise around Halong Bay. We asked if there was a free room we could crash in for 4 hours, the manager said yes and tried to charge us 10 dollars for the room. We said no thanks and just sat down in the tiny reception with him sleeping in front of us. Oh well.
Повідомити про цей вігук
David P. Індивідуальний мандрівник Canada, 7 квітня 2015 р.
Disappointment

Location
5,3
Easy to find place. But as soon as I checked in, the owner was already asking me about tours when I just wanted to unpack and unwind, find somewhere to eat. The bed was very uncomfortable, it really needed to be changed. Too lumpy for a good night sleep. The next morning I was asked about tours again, but I had already decided to walk around my self. Breakfast was simple bread, eggs and coffee. When I returned I asked the hosts about transportation to Cat Ba Town, but he tried to sell me a tour of it instead. In the end I got nowhere, and decided to switch for the next day. In the morning I wasn't even offered breakfast. I think this place is a tour operator first and a hotel second. I would not recommend it.
Повідомити про цей вігук
Yun W. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 18 березня 2015 р.
Still Excellent hotel after years

Great staffs, Great located in old quarter, Nice price for backpackers
9,3
I had been here few years ago, even the staffs changed. The services are still excellent. They are able to organise and book for the trip, and their recommendation are really great. I booked a halong bay 2day-1night in cruise, and 2nights in sapa hotel with 2nights train to lai cai through them. NONE of them is bad. And also they offer some recommendations of food nearby and they are really great. The staffs perfectly organised everything for me in this trip. Pick-up through airport, tickets of water puppet, train ticket, tour. It is really a awesome experience staying here!
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Advisor Hotel ХанойHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВидHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07