Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Старий квартал, Ханой, В'єтнам

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 227 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (227)
Відсортувати за:
Olga B. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 грудня 2014 р.
доброжелательный, уютный, удачно расположенный

1. уютно 2. удачное расположение 3.шаговаямдоступность к достопримечательностям и рынку
8
Ekaterina T. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 серпня 2013 р.
Очень простой отель

Близко к центру
7,3
Очень простой отель. Номер делюкс смешно назвать делюксом. Переночевали 1 ночь взяли экскурсию в халонг и уехали, экскурсией довольны
Natalia N. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 лютого 2013 р.
Замечательная хозяйка.

До озера 10-15 минут пешком. Хозяйка помогала во всем.
10
После трех перелетов, дети очень устали. Но хозяйка достала рюкзак с игрушками, и они с радостью начали его потрошить. Мы за это время спокойно заселились. У нее же взяли экскурсию в Халонг по доступной цене. Спасибо за помощь по каждому вопросу.
Alena K. Сім"я з малими дітьми Russia, 1 лютого 2013 р.
Хорошее расположение, но маленькие номера.

Приветливые персонал. Очень любят маленьких детей.
8,7
Мы остановились в отеле на пару ночей. Номера были маленькие и без окон. Но зато работал кондиционер. Очень понравились хозяева- семейная пара. Нам предлагали завтрак в номера, химчистку. Отель подойдет всем, кто хотел бы отдохнуть с дороги и отправится дальше в путешествие. Позже мы купили у них же тур в Халонг. Перед поездкой в Халонг мы выселились из номера, а наши вещи ждали нас на ресепшене. это у них обычная практика.
Sightseeing/Attractions Tip: Нам предложили хорошую цену за поездку в Халонг на два дня и одну ночь с обедом и завтраком. Мы остались довольны поездкой, особенно понравилось деткам кататься на корабле.
Manuel L. Індивідуальний мандрівник Spain, 14 травня 2016 р.
Good service value money
4,7
The staff was very helpful. The room was very clean. They need to solve the mosquitoes feeding only
Ari V. Поїздка вдвох Finland, 13 травня 2016 р.
7,5
5
Ok Good service with taxis and trips
Sophie M. Поїздка вдвох Philippines, 1 травня 2016 р.
Stayed at the sister hotel which is a homestay
4,7
Arrived here late so he'd obviously given our room away so we were sent down the road to a homestay. (Which I was told was $45 a night) Lovely woman, lovely kids. The room was large but sadly the bed was very very very hard. It had no give at all! The wall was in fact a glass screen with wall paper to cover it so it felt uncomfortable everytime someone walked passed. It also let alot of noise is from the family below, which is as expected if you're in a homestay but we didn't book a homestay. A door bell was still connected in the room so that rang 4 times at 7am which freaked me out because I didn't know what it was. Clean bathroom and bedroom, just did not sleep a wink in that bed!
Phuong N. Індивідуальний мандрівник Vietnam, 9 квітня 2016 р.
Kool homestay
5,7
Love this room : clean - warm - and comfortable. Love it
Stefano C. Індивідуальний мандрівник Italy, 4 квітня 2016 р.
once is totally enough
4
The position of this hotel is very favorable. But it's the only strong point of this place. The bed was very uncomfortable, the shower room was not really clean, and the guy of the reception was sometimes irritating (always talking over the phone and not paying attention to clients). Not really my reccomendation.
Byunggun K. Індивідуальний мандрівник Vietnam, 2 квітня 2016 р.
Terrible Noise
3
Terrible noise from beside building construction even until 11 pm. Drilling and hammering drove me crazy.
1 з 1 відгука
Hanoi Advisor Hotel ХанойHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВидHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - ВітальняHanoi Advisor Hotel Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07