Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Bella Vita Hotel

53 Hang Bun, Ba Dinh District, Округ Ба Дін, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вид Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ванна кімната Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ванна кімната Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Балкон/Тераса Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ресторан
Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Буфет Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Спа-центр Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Сад Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вхід Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження Округ Ба Дін Кількість номерів: 40
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
9,0
Розташування
8,5
Робота персоналу:
9,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (163)
Відсортувати за:
Andrey T. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 18 жовтня 2013 р.
Отлично!

Чистый, уютный, красивый дизайн, приятный персонал
9,3
Приятный персонал, пока делали чек ин, угостили фруктами и соком. Номера уютные, стильные, но маловаты. Мы брали два номера и один был не убран и совсем маловат, но быстро переселили в другом и побольше. В номерах большие телевизоры, есть и российский канал. В ванной хорошая сантехника, грибка не было замечено. Завтрак хороший. Отелем остались довольными!
Повідомити про цей вігук
Nhan B. Ділова поїздка Vietnam, 8 серпня 2015 р.
Good

good
9,3
good
Повідомити про цей вігук
Keisuke N. Ділова поїздка Japan, 16 липня 2015 р.
old

free wifi,slighty bigger room,location well known
6
First of all, when I checked in, I found the aircon of the room had no power and swing devise was broken, so, I asked the hotel to change the room. The next room has also a aircon not so powerful and I have to get the aircon on through out the night to make the room cool. The aircon of restaurant is also not powerful at all. The lift is old. In general, this hotel is already too old and requires some renovation and change of aircons. On the first day, I went back hotel after lunch, however, the room was not clean yet.
Повідомити про цей вігук
Erica G. Поїздка вдвох Australia, 14 квітня 2015 р.
comfortable budget hotel

value for money, reasonable location, large rooms
6,3
Good hotel
Повідомити про цей вігук
Le T. Індивідуальний мандрівник Vietnam, 24 лютого 2015 р.
Good Hotel

Value, Location & Clean
9,7
Повідомити про цей вігук
Lee N. Індивідуальний мандрівник Australia, 8 січня 2015 р.
Comfort in a good location

comfort, style, location
9,7
My 2-day stay at Hanoi Bella Vita was great. The rooms are comfortable, quite stylish for the price and most importantly, everything works. When I asked to change rooms after the elevator 'ping' keeping me awake the first night, the staff were very obliging and efficient. The breakfast was impressive for this price range and the restaurant staff very helpful.
Повідомити про цей вігук
Daniel T. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 30 серпня 2014 р.
Very pleasant stay

Friendly staff, Location and Value for money
9,7
When you are travelling alone to a foreign country it can sometimes feel daunting, but when you have friendly staff, like at Hanoi Bella vita hotel, it makes it a whole lot easier. It felt like I was home from home, I couldn't ask for more. Very helpful, polite and welcoming. Location was good, 5-10 minutes walk from all the sight seeing places, also the hotel can organise tours for you, to places like Ha long bay. Clean rooms, nice bar/restaurant, good food. All round one of the best hotels I have ever stayed. Can't wait to go back.
Повідомити про цей вігук
Aaron L. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 6 серпня 2014 р.
Profesional tour and massage

Tour, massage and staffs
10
I got a 2 days 1 night tours to Ha Long bay. It's so great with hotel staff recommended. They told me useful thing and I enjoyed our tour with different style. The massage in reasonable price. The aroma one is so relax. You must try when come here. All the staffs always smile and helpful. Thank Bella vita for my great memories.
Повідомити про цей вігук
Kathrine A. Ділова поїздка United States of America, 6 серпня 2014 р.
Clean room, helpful staff

Room, staffs, hotel services
10
The room i stayed was nice and tidy. It was cleaned after I worked out for some hours. The staffs smiled when I met them and hepl me a lot. Services is quick with resonables prices. I will stay here again in next business trip to Hanoi
Повідомити про цей вігук
Jonny T. Ділова поїздка United Kingdom, 3 серпня 2014 р.
Great service and location

Helpful staffs, great location and clean room
10
The staffs are all helpful and friendly. They advice me some good places to visit in this evening that I came. This hotel is near by Dong Xuan market and also Westlake. I walked a litte bit in the next morning in the park near by. It seems better than the hotel I stayed before. My room was tidy and clean. The massage is very good and the price is resionable too. I highly recommend this hotel to everybody. I will come back Hanoi Bella Vita hotel in the next time.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Bella Vita Hotel ХанойHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВидHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Балкон/ТерасаHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Bella Vita Hotel Ханой - РесторанHanoi Bella Vita Hotel Ханой - РесторанHanoi Bella Vita Hotel Ханой - РесторанHanoi Bella Vita Hotel Ханой - РесторанHanoi Bella Vita Hotel Ханой - БуфетHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Спа-центрHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Bella Vita Hotel Ханой - СадHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВхідHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - ВітальняHanoi Bella Vita Hotel Ханой - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C06