Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Central Park Hotel

58 Hang Be Street, Старий квартал, Ханой, В'єтнам

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 119 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,0
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (119)
Відсортувати за:
Kabanov V. Поїздка вдвох Russia, 1 квітня 2013 р.
хорошее расположение, приветливый персонал

удобное расположение, приятный дизайн, чисто
8
Удачное расположение отеля: в 2-х минутах ходьбы - Озеро Возвращённого меча, за углом - турагенство,где брали тур в Халонг, 10-15 мин пешком до стоянки маршруток до аэропорта. Номер без вида: одно окно было имитацией, второе выходило в вентиляционный колодец. Освещение в номере слабое: больше половины имеющихся лампочек не работало, вентиляция неважная, промокшая одежда не сохнет совсем. Телевизор, холодильник,санузел -без претензий.
Повідомити про цей вігук
Sergey K. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2012 р.
Удобное расположение отеля, но персонал неопытен

Хороший одноместный номер
8,3
Отель Hanoi Cozy Hotel 2 расположен в северной части озера Возвращённого меча (Hoan Kiem Lake). До озера идти две минуты. В этом отношении также удобно добираться до различных достопримечательностей либо пешком, либо на байке. Одноместный номер понравился. Достаточно просторный. Большой телевизор. Бесплатный Wi-Fi-интернет. Холодильник, сейф. Предусмотрен завтрак, входящий в стоимость номера (не шведский стол - официант приносит то, что вы заказали по простенькому меню). Но есть негативные моменты. Чувствуется, набран молодой персонал, который ещё не подготовлен для самостоятельной работы с гостями гостиницы: меня вначале поселили в номер более низкой категории, чем тот, который мной был предварительно оплачен (потом пришлось переходить в другой номер), три раза меня просили принести паспорт (какие-то данные они не записали), такси в аэропорт, заказанное в отеле и принадлежащее этому отелю, пришло с некоторым опозданием (что заставило меня понервничать - ведь утром в час-пик дороги в городе очень запружены).
Sightseeing/Attractions Tip: Постоянно у отеля (да как и везде в Ханое) дежурят байкеры, такси, предлагающие свои услуги по доставке куда бы то ни было.
Повідомити про цей вігук
Alicja C. Індивідуальний мандрівник Poland, 11 лютого 2013 р.
Wygodna lokalizacja.

Miła obsługa.
8,7
Wygodny hotel do wypadów do najbliższych atrakcji turystycznych. Mały ale wystarczający bazen zewnętrzny. Bardzo miła i troskliwa obsługa. Polecamy krawca który w halu hotelu robi piękne koszule na miarę w ciagu doby.
Повідомити про цей вігук
Karolina L. Група Poland, 22 березня 2012 р.
przytulny hotelik w samym sercu maista

hotel posiada winde
9,3
Pobyt w Hotelu Cozy byl bardzo udany hotel znajduje sie w samym centrum w sasiedstwie z jeziorek
Sightseeing/Attractions Tip: W okolicy hotelu jest bardzo duzo ciekawych miejsc do zwiedzenia
Повідомити про цей вігук
Thinagharan L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 24 січня 2016 р.
Surprise upgrade to spacious family room

Convenient location at Hanoi Old Quarter, Quiet environment, pleasant and clean room
8
My room was upgraded to a larger family room that was nice and comfortable. I noticed there we water droplets on the ceiling of bathroom dripping on my head. The hot water was also not consistent. Otherwise, it was a pleasant stay and I had privacy. I will surely return to this hotel the next time.
Повідомити про цей вігук
Jodi S. Поїздка вдвох Canada, 25 листопада 2015 р.
There are better options

Location,
4,3
Stayed 2 nights before moving to a much better hotel in Hanoi. The staff member was asleep when we arrived & asked us for our passports and told us to sit down. We thought he was checking us in, only to realize a few minutes later that he was asleep again! Our bed was two twins pushed together with sheets (both top & bottom) that were 5 inches too short for the width of the bed. The duvet also didn't reach across the width of the bed. One side (ie.one twin bed) was so hard that it was like sleeping on plywood. The breakfast was lacking as well. Very limited selection. The daytime front desk staff was quite pleasant & did have sheets properly put on our bed for the 2nd night after we asked. There are definitely better options at this price point in Hanoi.
Повідомити про цей вігук
Peter F. Індивідуальний мандрівник United States of America, 8 жовтня 2015 р.
A Great Stay

Friendly staff, very good location, quiet.
10
One of the best
Повідомити про цей вігук
Sau Y. Поїздка вдвох Hong Kong, 8 жовтня 2015 р.
Friendly hotel with helpful staffs

Location, helpful and attentive staffs, value for money
8,3
We stayed in this hotel for six days. Firstly, we have a welcome tea from the hotel upon our arrival which showed its hospitality. Then, the customer care officer called Jennifer was very friendly and informative in tours service as we were looking for tours to Halong bay and Sapa. She recommended resonable and good tour services to us. Also she was so kind and exceptionally to pack up simple breakfast for our early departure for Sapa tour. We appreciated for her good service! Not only the bell-boy was politely to open door when he saw our coming, but also the crews would say hello when we returned hotel. We had quick response from their staffs whenever we had any questions. It's a good and friendly hotel that we had an amazing experience in Hanoi. We enjoyed our staying in this hotel.
Повідомити про цей вігук
Peter F. Індивідуальний мандрівник United States of America, 6 жовтня 2015 р.
Central Park Boutique Hotel Hanoi

Exceptionally helpful and friendly staff, quiet but very useful location, great value for money
9,7
Excellent
Повідомити про цей вігук
Ilya K. Поїздка вдвох Israel, 24 вересня 2015 р.
Great value for money

Service, Location,
9
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hanoi Central Park Hotel ХанойHanoi Central Park Hotel Ханой - Номер ЛюксHanoi Central Park Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Central Park Hotel Ханой - РесторанHanoi Central Park Hotel Ханой - ФойєHanoi Central Park Hotel Ханой - ВітальняHanoi Central Park Hotel Ханой - ФойєHanoi Central Park Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Central Park Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Central Park Hotel Ханой - ЗручностіHanoi Central Park Hotel Ханой - ЗручностіHanoi Central Park Hotel Ханой - ВітальняHanoi Central Park Hotel Ханой - ВітальняHanoi Central Park Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Central Park Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Central Park Hotel Ханой - ЗручностіHanoi Central Park Hotel Ханой - ЗручностіHanoi Central Park Hotel Ханой - ВітальняHanoi Central Park Hotel Ханой - Номер ЛюксHanoi Central Park Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Central Park Hotel Ханой - Номер ЛюксHanoi Central Park Hotel Ханой - ФойєHanoi Central Park Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Central Park Hotel Ханой - РесторанHanoi Central Park Hotel Ханой - ФойєHanoi Central Park Hotel Ханой - ФойєHanoi Central Park Hotel Ханой - ФойєHanoi Central Park Hotel Ханой - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08