Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Cozy Hotel 2

58 Hang Be Street, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня
Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Вітальня
Розміщення: район Хоан Києм - Старий квартал
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 102 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (102)
Kabanov V. Поїздка вдвох Russia, 1 квітня 2013 р.
хорошее расположение, приветливый персонал

удобное расположение, приятный дизайн, чисто
8
Удачное расположение отеля: в 2-х минутах ходьбы - Озеро Возвращённого меча, за углом - турагенство,где брали тур в Халонг, 10-15 мин пешком до стоянки маршруток до аэропорта. Номер без вида: одно окно было имитацией, второе выходило в вентиляционный колодец. Освещение в номере слабое: больше половины имеющихся лампочек не работало, вентиляция неважная, промокшая одежда не сохнет совсем. Телевизор, холодильник,санузел -без претензий.
Sergey K. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 травня 2012 р.
Удобное расположение отеля, но персонал неопытен

Хороший одноместный номер
8,3
Отель Hanoi Cozy Hotel 2 расположен в северной части озера Возвращённого меча (Hoan Kiem Lake). До озера идти две минуты. В этом отношении также удобно добираться до различных достопримечательностей либо пешком, либо на байке. Одноместный номер понравился. Достаточно просторный. Большой телевизор. Бесплатный Wi-Fi-интернет. Холодильник, сейф. Предусмотрен завтрак, входящий в стоимость номера (не шведский стол - официант приносит то, что вы заказали по простенькому меню). Но есть негативные моменты. Чувствуется, набран молодой персонал, который ещё не подготовлен для самостоятельной работы с гостями гостиницы: меня вначале поселили в номер более низкой категории, чем тот, который мной был предварительно оплачен (потом пришлось переходить в другой номер), три раза меня просили принести паспорт (какие-то данные они не записали), такси в аэропорт, заказанное в отеле и принадлежащее этому отелю, пришло с некоторым опозданием (что заставило меня понервничать - ведь утром в час-пик дороги в городе очень запружены).
Sightseeing/Attractions Tip: Постоянно у отеля (да как и везде в Ханое) дежурят байкеры, такси, предлагающие свои услуги по доставке куда бы то ни было.
Alicja C. Індивідуальний мандрівник Poland, 11 лютого 2013 р.
Wygodna lokalizacja.

Miła obsługa.
8,7
Wygodny hotel do wypadów do najbliższych atrakcji turystycznych. Mały ale wystarczający bazen zewnętrzny. Bardzo miła i troskliwa obsługa. Polecamy krawca który w halu hotelu robi piękne koszule na miarę w ciagu doby.
Karolina L. Група Poland, 22 березня 2012 р.
przytulny hotelik w samym sercu maista

hotel posiada winde
9,3
Pobyt w Hotelu Cozy byl bardzo udany hotel znajduje sie w samym centrum w sasiedstwie z jeziorek
Sightseeing/Attractions Tip: W okolicy hotelu jest bardzo duzo ciekawych miejsc do zwiedzenia
Geoffrie K. Поїздка вдвох United States of America, 16 грудня 2013 р.
A nice small hotel with excellent staff

location and staff
9
This was a great hotel! The value was very good and the staff were extremely friendly and helpful. I was not feeling well during the first couple days of our stay and the staff did everything they could to make sure that I was comfortable and accommodated. This is one of the VERY FEW hotels that we will recommend from our 3 months in SE Asia, and we would definitely stay here again.
Chee W. Ділова поїздка Malaysia, 31 липня 2013 р.
Good Value, Comfortable, Better Room Service Pl?

Friendly, helpful, English speaking staff; Breakfast included; Fast, free Internet
8
Generally OK for the money. Staff was attentive, warm and genuinely welcoming. Location within easy reach of most local attractions was an advantage. On the downside: room service could do with some major improvement. Also, some fittings and facilities in room were either non-functional or poorly maintained (e.g. bathroom drain outlet clogged, causing flooding with each showering). Defects were highlighted on checkout. Given the large number of hotels in same price range in the same area, hotel will need to up their service level to win returning customers.
Robert M. Поїздка вдвох Australia, 20 липня 2013 р.
Second stay, staff always helpful, great location

Staff, AC and location
10
They arranged pick and return to airport all went smoothly
Alexander K. Поїздка вдвох Australia, 22 квітня 2013 р.
comfortable, good location

room upgrade, location, staff
7,7
We booked an executive room, but we were given a standard. When we pointed it out, we were given the family room which was very spacious. There was no fitness center, despite the description saying so, and the shared computers did not work well. Overall, a comfortable stay.
Eddie W. Ділова поїздка Malaysia, 21 квітня 2013 р.
short stay. nothing to shout.

shopping, old quarter, cheap
5,7
had a short stay at this hotel, due to its cheap price. located right at the centre of old quarter. decent city hotel. nothing to shout about. can shop and dine around old quarter. especially in the evening. plenty of tourist. must try "beer temple". good selection of international beer, decent price too.
Dave P. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 18 квітня 2013 р.
Nice hotel. good location but some problems

Location, breakfast, comfort
9,3
My flight into Hanoi was delayed by 2 hours I emailed the manager a few hours before I left but No Pick up when I arrived. the Tourism office were brilliant and phoned the hotel and a car arrived 1/2 hour later. I had been warned by a friend that there are a lot of copycat hotels and avoid the Cozy 1. The narrow lobby was too cozy for my liking and the signs said Hotel Cozy,so thought I'd been scammed. After looking at the room I could see it was Ok but I did not have a deluxe room with window view I expected. I was given a big family room. I was happy with that.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Cozy Hotel 2 ХанойHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Ванна кімнатаHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Ванна кімнатаHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Ванна кімнатаHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РецепціяHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РецепціяHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ФойєHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - ФойєHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Бізнес ЦентрHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Cozy Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B06