arrow-up-icon Отримуйте бали на Вашій існуючій бонусній програмі !
Повернутися до інфо готелю

Чудовий 9,3
базуючись на 1468 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 1468 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 9,4
  • Зручності 8,6
  • Розташування 9,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,5
  • Робота персоналу: 9,3
  • Ціна-якість: 9,2
  • Страви/Організація харчування: 8,8

Miroslaw S.
Польща
17 липня 2013
Wspaniały dostęp do Old Quarter
Lokalizacja, wspaniała przyjazna obsługa, kameralny charakter
Wspaniały hotel dzięki niesamowicie przyjaznej i zawsze skłonnej do pomocy obsłudze. Komfortowy, ładnie zaprojektowany i wyposażony pokój. Świetna restauracja na ostatnim piętrze hotelu oferuje oprócz wykwintnych i doskonałych potraw również piękny widok na Hanoi.

Malgorzata Z.
Польща
11 лютого 2012
Fainy hotel w centrum miasta
obsługa, pokoje, lokalizacja, sniadania
bardzo dobry hotel. doskonała lokalizacja, czyste pokoje, pomocna i bardzo miła obsługa, bardzo dobre śniadania. w hotelu można zamówić sobie wycieczki - nie są tanie ale bardzo fajne.

Katarzyna W.
Польща
09 грудня 2010
swietna lokalizacj, znakomicie urzadzone pokoje
lokalizacja, personel, wystroj otelu
brak, hotel nie jest tani
wspaniala lokalizacja blisko jeziora i starego miasta; znakomicie urzadzone pokoje - styl nowoczesny oraz bardzo pomocny i profesjonalny personel; z atrakcji turystycznych w poblizu - 3 minuty spcerem do jeziora Hoam Lake oraz minute do teatru - Water Pupetts

Natalia C.
Індонезія
25 липня 2016
Pleasant Stay at Hanoi Elegance Diamond Hotel
Location just perfect. Located at Old Quarter which walking distance to many good places, Such as great Resto, shops, and some interesting places to visit. Staffs are excellent, they are so helpful. We plan to visit Ha long Bay for 2 days and we can leave our luggage at hotel without any cost. Therefore after Ha Long Bay trip, we back again to Hanoi Elegance to stay another couple days. Breakfast Have good selections, food is very good. The only complain will be bad signal for wifi and tv channels. Could been better if they can resolves those issues. Anyway, such a pleasant stay at Hanoi Elegance.

yeji K.
Південна Корея
22 липня 2016
Good
Very good

Lars K.
Норвегія
21 липня 2016
Great place
Everyone of the staff was friendly and helpful. I'm happy to recommend this hotel

Jaecheol M.
Південна Корея
20 липня 2016
Good
Good

Kil-yong J.
Південна Корея
19 липня 2016
Good
Want to visit again

INSUB E.
Японія
14 липня 2016
very good!
Trip to first Vietnam was comfortable

Timothy C.
Австралія
08 липня 2016
HED
This is a gem of a hotel. The service levels from the staff are really outstanding. The beds and pillows were really comfortable and the hotel is in a great location near the lake and the old quarter. I thought it was outstanding