чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Фойє Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Балкон/Тераса Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Балкон/Тераса Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 44
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 532 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (532)
Відсортувати за:
Ovchinnikov A. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 січня 2014 р.
Только отель оставил о Ханое хорошее впечатление!

Комфорт, расположение и дружелюбный персонал
8,7
Все было очень хорошо, в отличие от негативного впечатления. кторое оставил сам город. Шумный, грязные, не приспособленный абсолютно для туристов. Совдепия!
Andrey V. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 квітня 2013 р.
Очень комфортно для транзитного проезда

Большая кровать, удачное расположение, тихое место
9,7
Маленькое окно выходит в шахту, а не на улицу. Можно считать, что окон нет. Очень позитивный отельчик. Близко ко всему. Жаль, только что с 22:00 все закрывается, даже рестораны.
Anton S. Поїздка вдвох Russia, 1 грудня 2012 р.
Хорошее место расположение, чистые номера

Цена
10
Хороший чистый отель в удобном для шоппинга районе сайгона. Хорошо убирались в номерах. Персонал доброжелательный. В следующий раз снова будем останавливаться здесь.
Sally A. Поїздка вдвох United Kingdom, 15 квітня 2015 р.
Great hotel

1. Staff 2. Location 3. Cleanliness of modern style rooms
9,3
My boyfriend and I had an amazing stay at this hotel. The staff were absolutely fantastic; friendly and helpful. The room was very spacious and modern, and extremely clean. I will definitely be recommending this hotel to friends. The only negative thing I can say is that the breakfast could have had a bit more variety, other than that it was perfect.
Chua K. Група Singapore, 14 квітня 2015 р.
safe choice for hotel stay

Location Is at the center of old quater , accommodation was clean and comfortable and staff are friendly and approachable. May day restaurant offer reasonable and delicious local foods.
8
One of the best budget hotel in hang bac.
Hu J. Поїздка вдвох Singapore, 9 квітня 2015 р.
good hot

hotel is clean. staffs are helpful and courteous too. location is in old quarter near to lake
8
this hotel is clean and comfortable. staff are helpful and courteous too. location is in old quarter near to lake
Annabel J. Поїздка вдвох United Kingdom, 8 квітня 2015 р.
Brilliant hotel, fantastic location!

Lovely rooms, very clean, huge king sized bed. Great location, right in the centre of the Old Quarter but quiet rooms. Only downside is the tiny windows which only look out into another room.
9,3
Leigh R. Поїздка вдвох United States of America, 7 квітня 2015 р.
Quiet stay in a busy area

location, restaurant, helpful staff
8
We enjoyed the large room and the location of this hotel. It was close to everything, yet once we stepped inside it was very quiet. The breakfast buffet was fine - nothing fancy, but good food. We ended up eating dinner with friends at the hotel one night and were very glad we did. Our food was really good at a good price. We seemed to have questions each time we walked through the lobby and the staff was always very helpful and friendly.
Janette C. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 31 березня 2015 р.
Great location.

The location is great, right in the Old Quarter. Easy walking distance to restaurants and Hanoi attractions. Staff are very friendly and helpful.
6,7
We stayed twice at Hanoi Legacy. The first time we were on the 2nd floor and the room was ok, but had no window. There was laundry lying in the hall. The second time we stayed on the 3rd floor, much better and bigger room, with balcony overlooking the street. The location is great for exploring Hanoi.
Marietta P. Поїздка вдвох Canada, 31 березня 2015 р.
Worth every penny!

cheap, beautiful, friendly staff
8,3
Loved it!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac ХанойHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ФойєHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Балкон/ТерасаHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Балкон/ТерасаHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C07