чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Фойє Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Вітальня Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Балкон/Тераса Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Балкон/Тераса Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Зовнішній вид готелю
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 44
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 496 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (496)
Відсортувати за:
Ovchinnikov A. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 січня 2014 р.
Только отель оставил о Ханое хорошее впечатление!

Комфорт, расположение и дружелюбный персонал
8,7
Все было очень хорошо, в отличие от негативного впечатления. кторое оставил сам город. Шумный, грязные, не приспособленный абсолютно для туристов. Совдепия!
Andrey V. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 квітня 2013 р.
Очень комфортно для транзитного проезда

Большая кровать, удачное расположение, тихое место
9,7
Маленькое окно выходит в шахту, а не на улицу. Можно считать, что окон нет. Очень позитивный отельчик. Близко ко всему. Жаль, только что с 22:00 все закрывается, даже рестораны.
Anton S. Поїздка вдвох Russia, 1 грудня 2012 р.
Хорошее место расположение, чистые номера

Цена
10
Хороший чистый отель в удобном для шоппинга районе сайгона. Хорошо убирались в номерах. Персонал доброжелательный. В следующий раз снова будем останавливаться здесь.
Pick L. Ділова поїздка Singapore, 27 січня 2015 р.
Nosiy and air con is not working

Friendly staff, helpful and know English
4,7
My stay is horrible as the air con was down after 1030pm. Asked the staff to fix the air con and he just reset the main switch. However the air con was shut down hourly and I have to get up every hour to reset the main switch...grr.
Ying L. Поїздка вдвох Singapore, 24 січня 2015 р.
Functional and value for money

Location, value for money, cleaniless
9
We booked this from a friend's recommendation and we were not disappointed with it at all. Upon arrival, we had someone attending to us immediately and got upgraded to a family room that is really big and comfortable. Shower facilities were pretty top notch and the bedding/linens/pillows were all comfortable. Breakfast spread was limited but you can get the chef to prepare pho and eggs in the kitchen behind. The staff was very helpful in sharing what we can do around the area. The hotel is well located in the heart of the old quarters, very accessible. We see this as a functional hotel and they got everything right. Even without the upgrade it's definitely very value for money.
Claire T. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 23 січня 2015 р.
Great location great staff

The staff were very attentive welcoming and helpful. The entrance was very cheerful and great location
9
Excellent. Would recommend.
Elizabeth C. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 20 січня 2015 р.
I stayed in 7 hotels during my stay in Hanoi.
2,7
Awful
Kok Y. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 16 січня 2015 р.
Review of the Hanoi Legacy Hotel

1. The staff were very helpful and kind. 2. The rooms were very comfortable. 3. The shower was very good.
9,3
Our stay was a good stay. Everything was good besides the food for breakfast, most of the food was cold and the drinks were usually quite empty. Overall it was agood stay and I would recommend this hotel to a friend.
Therese W. Група Australia, 12 січня 2015 р.
Amazing

The staff are amazing, the location is amazing and the rooms are great
9,7
Amazing
Koon L. Сім"я зі старшими дітьми Malaysia, 11 січня 2015 р.
Friendly and helpful staff

Very friendly and helpful staffs, good breakfast
6,3
I was not staying in Hanoi Legacy -Hang bac as i was shifted to Hanoi Legacy - Ngo Gach. I was initially very unhappy with this because i wanted to stay at Hang bac, I think the location is better and the hotel design is nicer. However the staff especially receptionist are just too nice that i decided not to complaint. They are very helpful and responsible. One of the receptionist recommended us to try a very awesome buffet (Sen Tay Ho), it was really good. It was raining that time and it was hard to call a taxi, but the receptionist, even though his working hours had actually ended, went out with us to help us catch a taxi. I am truly impressed by the hotel staff, although I'm not satisfied with the room standard (because i booked for a higher standard room in hang bac), overall I'm satisfied with my stay at hanoi legacy.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac ХанойHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ФойєHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - ВітальняHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Балкон/ТерасаHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Балкон/ТерасаHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поручHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Ханой - Цікаві місця поруч


AS-AGWEB-3B01