Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, Округ Хоан К'єн, Ханой, В'єтнам

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,7

із 186 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
9,0
Розташування
9,3
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,8
Страви/Організація харчування:
7,7
Усі відгуки (186)
Відсортувати за:
Alla G. Індивідуальний мандрівник Russia, 11 квітня 2014 р.
“Прекрасный отель”

качество, расположение, цена
10
Этот небольшой очень чистый отель расположен прямо в самом "сердце" Ханоя, т.е. у самого Озера Возвращенного Меча (это по легенде королю вьетнамскому пришлось меч черепахе вернуть, который она ему на время для битвы одолжила). В общем, потом узнаете, когда здесь побываете. Номера в отеле не маленькие (для Ханоя), убирают очень чисто, весь необходимый набор путешественника есть (зуб.щетка, расческа, шапочки, фен). Две бутылочки воды каждый день бонус. У меня был номер с балконом, не знаю, нужен ли он в Ханое, хотя интересно посмотреть чего там на улице происходит. Улочка узкая, машин очень мало, не сравнить с соседними. Действительно, не шумно, спать можно, даже с открытым балконом (хотя окно тоже открывается, это кому свежий воздух нужен). А так кондей, вентилятор. Сейф в номере, телевизор. Розочку живую в вазе каждый день ставят на столе,приятно. Персонал очень дружелюбный, любят поговорить на английском, естественно, и сами все расскажут что, как и где и карту дадут с главными дост-ми. На такси до Мавзолея дедушки Хо 1,5 - 2 $,т.е. недалеко, но пешком не советую, в него лучше пораньше около 8 часов уже, пока народу мало. Ну и там все недалеко. Брала у них трансфер до аэропорта 18 $, ехать около 1 часа. Очень рекомендую этот отель
Повідомити про цей вігук
Jarungjit K. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 16 квітня 2016 р.
excellent hotel exceeding expectation
6,7
With all the facilities the hotel provides, they are beyond our expectation regarding hotel cleanliness, room space and friendliness of hotel staffs. The location is right at the old quarter area and within walking distance to walking streets and tourist places in Hanoi. I would recommend you to choose this hotel when visiting Hanoi. Two thumbs up.
Повідомити про цей вігук
Jarungjit K. Сім"я зі старшими дітьми Thailand, 13 квітня 2016 р.
value of money, must come back
6
We didn't get the room we booked because the previous customers decided to lengthen their stay. It was the top room we booked, so we had to stay in the much smaller, lower grade room. But the staffs compensated our stay with free airport pickup and were very friendly and helpful. The room was good and we were happy.
Повідомити про цей вігук
Sharon W. Ділова поїздка Australia, 3 квітня 2016 р.
Good service the key
6,7
We arrived after 1am on a late flight and having warned the hotel of this, found someone waiting for us to check us in at that late hour. All service when we were at this hotel was pleasant and helpful so I found it surprising that when my young Vietnamese travel companion phoned about her favourite jeans that she'd left in the room's wardrobe, she was asked: "Do you really want them? It will cost you a lot of money for us to post them to you in Ho Chi Minh City." We are hoping to see my friend's jeans again soon.
Повідомити про цей вігук
Yue Z. Індивідуальний мандрівник United States of America, 29 березня 2016 р.
Comfortable stay
6,3
Clean rooms, comfortable size. Bathrooms with hot water. Excellent location at old city with night markets, close proximity to food, shopping, and sight seeing. Welcomed with tea and snacks, breakfast had great selection and was pretty good. Staff very nice, professional, accommodating. We were able to leave our baggage with them after checkout for almost 10hrs, no problems. CONS: rooms can be a bit noisy in the day, some nights from surrounding Street. Saw a mouse scurrying across the lobby. The restaurant recommendations and tour options are overpriced. You can find better pricing by shopping around.
Повідомити про цей вігук
Mohd F. Група Singapore, 27 березня 2016 р.
Another group of happy stayers

1. Customer service was 1st class. Staff were very friendly. 2. Hotel room is clean. 3. Location is very good. Near to shops, lakes, wholesale market and night market. Very happy and satisfied.
10
We were very happy and satisfied. Especially all the stafff. Will stay there again.
Повідомити про цей вігук
Stephanie M. Поїздка вдвох Germany, 18 грудня 2015 р.
Excellent location in Hanoi

Friendly & helpful staff, excellent location, breakfast service.
9,3
We enjoyed our time.at Hanoi Old Centre very much.
Повідомити про цей вігук
Hendrik D. Ділова поїздка Netherlands, 11 грудня 2015 р.
wonderful stay

stadd, location, value for money
8,7
I stayed 13 night at Old Centre Hotel and enjoyed the hospitality of the staff, their readiness to help where ever needed. Room was a bit small but comfortable and clean. Breakfast (especially the Vietnam items) was great. Atmosphere informal and homely.
Повідомити про цей вігук
Rachel L. Група Malaysia, 30 листопада 2015 р.
Good Service

Service, Cleanliness and Location
8,3
The staff was fantastic and helped us in everything. Nice hotel in a great location.
Повідомити про цей вігук
Rachel L. Група Malaysia, 30 листопада 2015 р.
Lovely Hotel

Service, Cleanliness and Location
8
Pleasant and unforgetable stay. The hotel even refunded money to us when our taxi was late for half an hour!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hanoi Old Centre Hotel ХанойHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - Цікаві місця поручHanoi Old Centre Hotel Ханой - Цікаві місця поручHanoi Old Centre Hotel Ханой - Цікаві місця поручHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - Цікаві місця поручHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Old Centre Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ФойєHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ФойєHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - ВітальняHanoi Old Centre Hotel Ханой - БуфетHanoi Old Centre Hotel Ханой - БуфетHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Old Centre Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Old Centre Hotel Ханой - Їжа та напої


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07