Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Pearl Hotel

Number 6, Bao Khanh Lane, Округ Хоан К'єн, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Pearl Hotel Ханой - Номер Люкс Hanoi Pearl Hotel Ханой - Номер Люкс Hanoi Pearl Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімната Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімната Hanoi Pearl Hotel Ханой - Спа-центр Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фітнес-зал Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вхід Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фойє Hanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-бар Hanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-бар Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня
Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вид Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-бар Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фойє Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження Округ Хоан К'єн Кількість номерів: 70

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 508 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,5
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (508)
Відсортувати за:
Igor G. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 12 липня 2014 р.
отличный отель в центре города

расположение, персонал, номера
9
Повідомити про цей вігук
Jo T. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 19 грудня 2015 р.
Hanoi Pearl

Location/Room Size/Window
9,7
Amazing
Повідомити про цей вігук
Lok K. Група Malaysia, 14 грудня 2015 р.
Friendly staff

Clean, walking distance within the night market
7,7
Good, can be better:)
Повідомити про цей вігук
John D. Поїздка вдвох New Zealand, 7 грудня 2015 р.
Great location

Location, comfort,
8,7
Wonderful. We didn't want to leave. Our only suggestion would be to have a more Vietnamese "flavour" as it is very international style currently. E.g greetings in Vietnamese first.
Повідомити про цей вігук
Eugene N. Поїздка вдвох Singapore, 6 грудня 2015 р.
Great Service staff

The Staff, room
9,7
Great Service Staff, patiently explaining our routes and introducing us places for food.
Повідомити про цей вігук
Eileen H. Поїздка вдвох Singapore, 17 листопада 2015 р.
Nice, clean and big spacious room

Location near to the lake, big room and clean
7,3
It was a small hotel among other buildings but it has nice big spacious and clean room. The hotel is about 3 mins walk to the lake and surroundings alot of shops and morning market stores too. The staff was not too honest anyway when we want to book our tours and we went to other tour agents instead.
Повідомити про цей вігук
Chistopher H. Поїздка вдвох Australia, 29 жовтня 2015 р.
Expensive Hotel in a great location. Some issues.

Great Location, Clean and English speaking staff
6,3
Great location, minutes to central lake, right in the heart of the old quarter. Decent, clean rooms. English speaking staff. The dining room is very small which means I couldn't get breakfast, as there were many more guests than seats. As I had paid for breakfast this made me unhappy. The staff are "overhelpful" that is they try to help you too much, which is a bit annoying, having to tell them to relax and leave you alone at times.
Повідомити про цей вігук
Tracey R. Група Australia, 27 жовтня 2015 р.
Great location

Location near lake. Hotel staff. Cleanliness
8,7
We stayed here with another couple. Reception and dining staff were great. Location to lake is three minute walk. Is in old quarter so close to many places of interest and many cafes. We were catching the train to Sapa at 9.30pm so they kindly gave us a later checkout. I would recommend this hotel.
Повідомити про цей вігук
Lay K. Поїздка вдвох Singapore, 25 жовтня 2015 р.
We always stay here when we visit Hanoi

location, breakfast, staff
8,3
This is the 3rd time we stayed at Hanoi Pearl an it did not disappoint. We recommended to our friends and all 5 couples stay here before and after our trip to Sapa. The location next to Hoam Kiem Lake is the main draw.
Повідомити про цей вігук
Louise D. Поїздка вдвох United Kingdom, 24 жовтня 2015 р.
Excellent find tucked away ....

Reception staff, location, comfortable rooms
9,3
James and Anna were extremely accommodating. Nothing was too much trouble. Would stsy again.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Pearl Hotel ХанойHanoi Pearl Hotel Ханой - Номер ЛюксHanoi Pearl Hotel Ханой - Номер ЛюксHanoi Pearl Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Pearl Hotel Ханой - Спа-центрHanoi Pearl Hotel Ханой - Фітнес-залHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - ВхідHanoi Pearl Hotel Ханой - ФойєHanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-барHanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-барHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВидHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-барHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ФойєHanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C02