чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Pearl Hotel

Number 6, Bao Khanh Lane, Хоан Кієм округ - озера Хоан Кієм, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімната Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімната
Hanoi Pearl Hotel Ханой - Спа-центр Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фітнес-зал Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фойє Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вхід
Місцезнаходження Хоан Кієм округ - озера Хоан Кієм Кількість номерів: 70
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 404 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (404)
Відсортувати за:
Igor G. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 12 липня 2014 р.
отличный отель в центре города

расположение, персонал, номера
9
Promporn N. Поїздка вдвох Thailand, 26 березня 2015 р.
Centrally located. Staffs are very helpful.

Location, Service and value for money
9,3
We stayed for 2 nights at Hanoi Pearl. The room is very clean. Location of the hotel is in close proximity to shops, restaurants and most of the attractions. We booked a 1 day city tour with the hotel which was pretty good. Staffs are pretty helpful and very informative about where to eat around the area. This place is recommended!
Grace C. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 26 березня 2015 р.
Staff spoke excellent English and were Very helpf

Location ... Cleanliness... Comfy bed
8,3
Pleasant. No hiccups. Gv me a room away fr busy street when I requested. Tried that with other agoda bookings ... Not entertained.
Marie T. Поїздка вдвох Australia, 22 березня 2015 р.
Beautiful boutique hotel

Staff, location, suite
9,7
Our 8 day stay was extremely enjoyable, staff couldn't do enough for us, great location for old quarter and our suite was well appointed.
Philip C. Поїздка вдвох Australia, 20 березня 2015 р.
Excellent

Large room, everything we needed, great value
9,3
This is a great hotel for the price. Our room was large, and provided everything we needed. The staff were friendly and helpful. We recommend without hesitation.
George G. Ділова поїздка Australia, 14 березня 2015 р.
Excellent Location

Location ideally located in the old quarter moden facilities helpful staff
9,3
Throughly enjoyable located right at the heat of the old sector good pubs and restaurants at front door meters to the lake and local attractions 10 min walk to Market generally great shopping area.
Andreas B. Сім"я зі старшими дітьми Germany, 7 березня 2015 р.
Excellent Service

Very Good Location, Excellent service and nice Room
9
We enjoyed very good Service. The location was perfect for a short stay in Hanoi. The breakfast was one of the best we had in Vientam, but for western standard there is still some room for improvement. We would always book the hotel again.
Thuy N. Поїздка вдвох Australia, 6 березня 2015 р.
Charming hotel

Location, cleanliness & charming
7,7
Claudia C. Група Portugal, 2 березня 2015 р.
Good price quality

Price, location, rooms
9,3
Tanja J. Сім"я з малими дітьми Slovenia, 28 лютого 2015 р.
*

*
9,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Pearl Hotel ХанойHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Pearl Hotel Ханой - Спа-центрHanoi Pearl Hotel Ханой - Фітнес-залHanoi Pearl Hotel Ханой - ФойєHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - Вхід


AS-AGWEB-3C08