чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Pearl Hotel

Number 6, Bao Khanh Lane, Хоан Кієм округ - озера Хоан Кієм, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімната Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімната
Hanoi Pearl Hotel Ханой - Спа-центр Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фітнес-зал Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фойє Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вхід
Місцезнаходження Хоан Кієм округ - озера Хоан Кієм Кількість номерів: 70
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,6

із 306 відгуків

Ціна-якість:
8,4
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (306)
Відсортувати за:
Igor G. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 12 липня 2014 р.
отличный отель в центре города

расположение, персонал, номера
9
Alicia D. Поїздка вдвох Philippines, 22 жовтня 2014 р.
Great location and helpful staff

Great location , very good Vietnam ice coffee, good service
9,7
Fantastic
Amrita K. Поїздка вдвох Singapore, 21 жовтня 2014 р.
Mini Holiday

Staff, Location and Spa
8
Truly enjoyed our stay. Decided to splurge and got a suite - totally worth it! Room was very spacious and comfortable. Spa was good and price reasonable. Breakfast was average but meals ordered via room service was good. Location was excellent with easy access to shops and food. Highly recommend this hotel!!!
Frances P. Поїздка вдвох Philippines, 21 жовтня 2014 р.
Location,location, location,

Best location ! 10 min walk to shopping, (silk and souvenirs), the Lake, and authentic Vietnamese cuisine
10
Was supposed to stay in Superior City view room but was convinced by desk that our room was quiter
Lee P. Сім"я з малими дітьми United Kingdom, 20 жовтня 2014 р.
Good place to stay

Location, location, location
6,7
Everything was good , best location next to lake , walking distance to everything in hanoi.
Arthur M. Поїздка вдвох United States of America, 10 жовтня 2014 р.
Best location, best price

Location, price, comfort
9,3
A very comfortable stay in a most central location at a bargain.
Florita F. Поїздка вдвох Malaysia, 8 жовтня 2014 р.
Hanoi

great location, amazing accommodation, & attentive staffs
9,7
we love our stay in this hotel
On Y. Поїздка вдвох China, 6 жовтня 2014 р.
Not match our expectation

Service is good and staffs are nice
7
We arrive very late in the hotel. We just stayed one night there. The location of the hotel is good but the furnishing is a bit old. The room is small and not really clean. The air conditioner is not working very good and the temperature is high during night time. They offer buffet breakfast but the selection is limit and food is just ok. I think we can find a better hotel in our next trip.
Florita F. Поїздка вдвох Malaysia, 5 жовтня 2014 р.
Hanoi

Attentive staffs
9,7
this is a type of hotel that you will come back to
Clare S. Поїздка вдвох Australia, 5 жовтня 2014 р.
Great comfortable stay

Location.....Most comfortable beds and pillows......... service
9,7
excellent

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Pearl Hotel ХанойHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Pearl Hotel Ханой - Спа-центрHanoi Pearl Hotel Ханой - Фітнес-залHanoi Pearl Hotel Ханой - ФойєHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - Вхід


AS-AGWEB-3A07