Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Pearl Hotel

Number 6, Bao Khanh Lane, Hoan Kiem District, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Pearl Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімната Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімната Hanoi Pearl Hotel Ханой - Спа-центр Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фітнес-зал Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вхід Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фойє Hanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-бар Hanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-бар Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан
Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вид Hanoi Pearl Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-бар Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Pearl Hotel Ханой - Фойє Hanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження Hoan Kiem District Кількість номерів: 70
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,5
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,9
Усі відгуки (449)
Відсортувати за:
Igor G. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 12 липня 2014 р.
отличный отель в центре города

расположение, персонал, номера
9
Повідомити про цей вігук
Mohd J. Поїздка вдвох Malaysia, 29 липня 2015 р.
Good hotel in Old Quarters

Location. Staff. Food. Spa
8
Pleasant stay. Good service. Walking distance to all shops, food, spa, attractions
Повідомити про цей вігук
Noni T. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 23 липня 2015 р.
Is ok

Yes
7,7
Is ok
Повідомити про цей вігук
Nga N. Поїздка вдвох Vietnam, 17 липня 2015 р.
Just Average

Good location, friendly staff
6,3
We booked the superior city view, however, the room allocated to us had no view at all. We noticed only during the middle of the nite, so didnt bother to ask the hotel. The next morning we noticed the hotel was very crowded. We reckon they ran out of the superior city view room. The room is very tiny. The location is good. However, i saw a lot of other hotels around and the price is not as expensive. The overall experience is okay, however, we feel there is nothing special about this hotel. The incident about the room is rather disappointing and this is a big minus point. Probably we wont stay here the second time since we notice some much nicer hotels around like Tyrant or Sunline and Imperial.
Повідомити про цей вігук
Weng Y. Ділова поїздка Singapore, 15 липня 2015 р.
Hanoi Pearl Hotel good choice for business travel

Clean & good faciliities, helpful staff & good location
8,3
Very pleasant. I would recommend friends to stay here for leisure, or colleagues to stay here for business travel.
Повідомити про цей вігук
Tan C. Індивідуальний мандрівник Singapore, 13 липня 2015 р.
Good location and helpful staff

Clean, location and staff
9,3
a good experience overall. Location was great and staff very helpful. Appreciated the local support over an unfortunate pick-pocket experience (at the weekend night market - beware!) and had to make a police report. Breakfast spread was adequate. higher floor rooms facing the back for less noise from the street.
Повідомити про цей вігук
Sin H. Ділова поїздка Malaysia, 12 липня 2015 р.
Execellent Service

Execellent Customer service, Good location
8,3
Good customer service
Повідомити про цей вігук
Joon H. Індивідуальний мандрівник South Korea, 6 липня 2015 р.
Very nice recommend frimly

Nice location, pretty restaurant staff, clean
10
Very nice i would use this hotel if i visit again
Повідомити про цей вігук
Eddie L. Ділова поїздка Singapore, 3 липня 2015 р.
A pleasant stay

Air conditioning was good, wifi works well n friendly staff
7,7
Nice
Повідомити про цей вігук
Vivian C. Група Canada, 3 липня 2015 р.
Value for money!!!!!!

Excellent staff and customer services, comfortable room, convenient
8,3
The staff is very friendly and is able to provide great hospitality. Not only do they provide the information we have asked for, but also the extra information to plan our itinerary.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Pearl Hotel ХанойHanoi Pearl Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Pearl Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Pearl Hotel Ханой - Спа-центрHanoi Pearl Hotel Ханой - Фітнес-залHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - ВхідHanoi Pearl Hotel Ханой - ФойєHanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-барHanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-барHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВидHanoi Pearl Hotel Ханой - РесторанHanoi Pearl Hotel Ханой - Паб/Коктейль-барHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ВітальняHanoi Pearl Hotel Ханой - ФойєHanoi Pearl Hotel Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08