чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Old Quarter, Ханой, В'єтнам 10000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Номер Люкс Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Буфет Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої
Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Romance Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Romance Hotel Ханой - Фойє Hanoi Romance Hotel Ханой - Фойє
Місцезнаходження Old Quarter Кількість номерів: 36
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 322 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,9
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,7
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (322)
Відсортувати за:
Andrey S. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 березня 2014 р.
Отель в самом центре

Хорошие завтраки, внимательный персоонал, центральное расположение
9
Отель находится в самом центре узких улочек, настолько в центре, что подъехать к нему на транспорте невозможно, кроме байка. Посредственная звукоизоляция, хорошо слышно, что делается в соседних комнатах. Комнаты не очень большие. Из минусов это все. Врядли кто-то будет сидеть в комнате и слушать, что творится у соседей. Для ночевки отель вполне подходящий. Все необходимое из гигиенических и банных принадлежностей прилагается. Есть холодильник, телевизор, сейф, минибар, кондиционер. Впечатление осталось весьма приятное. Единственный конфуз: у нас было раннее выселение, попросили еще вечером вместо завтрака ланчбокс, однако никто его так и не удосужился подготовить.
Irina S. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 серпня 2012 р.
удобное расположение, все в шаговой доступности

современный дизайн, очень чисто
7,3
Номер у нас был на 3 человек.Довольно просторно.Всегда чисто.НО маленькое окно выходящее в переулок.Сейф так и не открылся, таких безобразных завтраков нигде не было во Вьетнаме.Один день вообще положили на блюдце консерву рыбную и парочку суши.Фруктов вообще не было.Если можно брать номер без завтраков , то ничего не потеряете.Везде кафешки.Для остановки транзитом вполне ничего.
Shopping Tip: Магазинов, как в Тайланде - (торговых центров) в ханое нет.Зато огромное количество на ночном рынке чехлов для айфонов и айпадов за смешные деньги.
Taimany S. Сім"я зі старшими дітьми Laos, 17 травня 2015 р.
Close minded. I woder if people book room and req

Location, price ok if staff not cheat
5,3
Stressed that when check out they will charts me more
Benjamin B. Поїздка вдвох Australia, 15 травня 2015 р.
one of the best 3 stars we stayed

clean, good location, best service.
10
We enjoyed our stay at this hotel. Staff service was excellent with Lyn making every effort to assist us in every aspect of our travel in Hanoi. Hotel is clean and right in the old quarter where most of the action occur. My only suggestion is for the food to be labelled as to it's purpose. I took some fish and one of staff rudely told me, it's for soup. I may have taken some pieces in excess of what is needed for soup but How do I know when I am not familiar with Vietnamese breakfast?
Phung D. Ділова поїздка Vietnam, 15 травня 2015 р.
My second stay, still love it

Extremely friendly staff, good breakfast and clean
10
Always enjoyed staying there, warm atmosphere, helpful and friendly staff. Good selection for breakfast. I love it
Daniel F. Індивідуальний мандрівник Spain, 3 травня 2015 р.
Nice spot in the heart of the beer street

location, price, clean
8
Michel A. Поїздка вдвох Netherlands, 3 травня 2015 р.
Great Hotel

Location,Staff,Clean
10
Great location tucked off one of the main streets in the old quarter not far from the lake. Rooms are lovely-spacious, clean and tastefully decorated. Staff very friendly and accomodating. Would definitely stay here again when I'm next in Hanoi
Ali W. Поїздка вдвох Australia, 2 травня 2015 р.
Value for money

All excellent
10
Stayed here for two time and quite satisfied with everything. Location is perfect, quiet inside the 36 Hang area close to pub street and Huam Kiem Lake.Staff were generally friendly and helpful. We booked two weeks in advance and got very good prices, although we were staying during the national holidays.
Loidon M. Поїздка вдвох United Kingdom, 1 травня 2015 р.
recommended

Best staff,Great location,Nice room
10
this is our second book in this hotel and as usual our stay was awesome. the room is clean, bed is comfy, good ac and shower, staff are helpful. breakfast is the best. we tried many hotels in hoan kiem lake area and old quarter area and this hotel is the best..
Alisa A. Індивідуальний мандрівник Thailand, 27 квітня 2015 р.
I only like a location at this hotel

Location and bed
5
I wasn't happy at the moment when I checked-in this hotel at all. After a long journey on my trip and reception staff try to sell me the trip for a day after instead of let me checking in the hotel and rest. Then during a morning time after breakfast hours and before I about to check out , the staffs knocked at my room and say that they need to check the light in my room. I just don't understand what a hotel policy of private for your guests and if this room is not ready for the guest to stay-in, why would you allow to give me that kind of room? Otherwise, just let me checked-out first. The location is good.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Romance Hotel ХанойHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - Номер ЛюксHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - БуфетHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - ФойєHanoi Romance Hotel Ханой - ФойєHanoi Romance Hotel Ханой - ФойєHanoi Romance Hotel Ханой - ФойєHanoi Romance Hotel Ханой - ФойєHanoi Romance Hotel Ханой - Фойє


AS-AGWEB-3B02