чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам 10000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Romance Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Romance Hotel Ханой - Фойє Hanoi Romance Hotel Ханой - Буфет Hanoi Romance Hotel Ханой - Фойє Hanoi Romance Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Romance Hotel Ханой - Буфет Hanoi Romance Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напої Hanoi Romance Hotel Ханой - Буфет Hanoi Romance Hotel Ханой - Рецепція Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня
Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Romance Hotel Ханой - Ресторан Hanoi Romance Hotel Ханой - Рецепція Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня Hanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 36
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 256 відгуків

Ціна-якість:
8,5
Розташування
8,8
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (256)
Відсортувати за:
Andrey S. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 березня 2014 р.
Отель в самом центре

Хорошие завтраки, внимательный персоонал, центральное расположение
9
Отель находится в самом центре узких улочек, настолько в центре, что подъехать к нему на транспорте невозможно, кроме байка. Посредственная звукоизоляция, хорошо слышно, что делается в соседних комнатах. Комнаты не очень большие. Из минусов это все. Врядли кто-то будет сидеть в комнате и слушать, что творится у соседей. Для ночевки отель вполне подходящий. Все необходимое из гигиенических и банных принадлежностей прилагается. Есть холодильник, телевизор, сейф, минибар, кондиционер. Впечатление осталось весьма приятное. Единственный конфуз: у нас было раннее выселение, попросили еще вечером вместо завтрака ланчбокс, однако никто его так и не удосужился подготовить.
Irina S. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 21 серпня 2012 р.
удобное расположение, все в шаговой доступности

современный дизайн, очень чисто
7,3
Номер у нас был на 3 человек.Довольно просторно.Всегда чисто.НО маленькое окно выходящее в переулок.Сейф так и не открылся, таких безобразных завтраков нигде не было во Вьетнаме.Один день вообще положили на блюдце консерву рыбную и парочку суши.Фруктов вообще не было.Если можно брать номер без завтраков , то ничего не потеряете.Везде кафешки.Для остановки транзитом вполне ничего.
Shopping Tip: Магазинов, как в Тайланде - (торговых центров) в ханое нет.Зато огромное количество на ночном рынке чехлов для айфонов и айпадов за смешные деньги.
Elin S. Поїздка вдвох United Kingdom, 4 березня 2015 р.
Best staff,Great service

Best staff,Great service,price.
10
Our room Clean and comfortable . Perfectly situated near hoan kiem lake. And incredibly Best staff. They organized our transfer, package tours and helped us with any question we had.
Harlin A. Поїздка вдвох Canada, 3 березня 2015 р.
Difinately we will come back

All great
10
we will stay here on all return trips to Hanoi. we stayed here and booked a trip to Halong Bay. The staff and hotel were so great that upon returning from Halong bay .Difinately recommended with our friends.
Steven J. Індивідуальний мандрівник Canada, 3 березня 2015 р.
My favourite hotel in Hanoi!

Buffet breakfast, nice rooms, great staff
9,3
This hotel is great value. Nice rooms, good bed, high standards. Really enjoyed the big buffet breakfast each morning. I initially booked for two nights, but added on two more once I got here and saw how good it was. Hotel staff were very eager and helpful with all of my requests and questions. Highly recommended!
Larsson K. Поїздка вдвох Germany, 2 березня 2015 р.
HIGHLY RECOMMENDED

location,staff,room
10
Staff Very friendly and helped book all our tours Halong & Sapa. Good location and very clean rooms. Breakfast Buffer was excellent , welcome fruit and coffee. Highly recommend to come and stay if you are in Hanoi.
Breton C. Поїздка вдвох Thailand, 1 березня 2015 р.
“A Gem in Hanoi”

nice,The rooms are wonderful and priced right
10
This place really is nice. I've stayed here before and will stay again. The rooms are wonderful and priced right. This is my favorite hotel in Hanoi. It's right in the action in the Old City of Hanoi. The staff is attentive when you need them and they don't bother you when you need to rest and relax
Redaelli S. Індивідуальний мандрівник Australia, 28 лютого 2015 р.
Would definitely stay

Service, staff,Best location
10
Very friendly and competent stuff with good English skills,They can also arrange for a Tour to Halong Bay. Extremely affordable and with a lot of candies and tea.Would definitely stay there again.
John H. Поїздка вдвох United Kingdom, 27 лютого 2015 р.
Highly recommended

Value for money,Nice,Clean.
9,7
The rooms are nice and clean. Great value for money! This hostel will always be my first choice whenever I come to Vietnam. Highly recommended!
Martin S. Поїздка вдвох United States of America, 26 лютого 2015 р.
lovely hotel

Staff,Room,Location.
10
This is a lovely hotel in a great location in hanoi not too far from anywhere the staff were very helpful and rooms very clean good good shower plenty of hot water great value we would stay here again

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Romance Hotel ХанойHanoi Romance Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Romance Hotel Ханой - ФойєHanoi Romance Hotel Ханой - БуфетHanoi Romance Hotel Ханой - ФойєHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - БуфетHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - Їжа та напоїHanoi Romance Hotel Ханой - БуфетHanoi Romance Hotel Ханой - РецепціяHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - РецепціяHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - РесторанHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - ВітальняHanoi Romance Hotel Ханой - Вітальня


AS-AGWEB-3A02