чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ванна кімната Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Фойє Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан
Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 25
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 522 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (522)
Відсортувати за:
Mikhail Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 березня 2013 р.
Общее впечатление - средне

Отель удобно расположен, персонал говорит на английском. 5 минут ходьбы до озера черепахи.
7,3
Номер "superior" оказался без окон. После просьбы предоставить номер с окном, был предложен бесплатный апгрейд до "Suite".
Polina B. Поїздка вдвох Russia, 2 березня 2013 р.
удобное расположение

Большие номера, недалеко от центра
6,3
Это небольшой отель, расположенный в старом квартале, в 10 минутах ходьбы от озера. Номера довольно большие, но не очень чистые, хотя уборка в номере ежедневная, но скорее для галочки. Санузел в состоянии ниже среднего. Завтраки по меню: скудные и одрообразные. Интернет работает хорошо. Есть на территории всего отеля. В общем за те же деньги в старом квартале можно найти отель получше.
Radomir S. Поїздка вдвох Russia, 13 грудня 2012 р.
Хорошее расположение, но маленькие комнаты

Очень приветливый персонал, почти самый центр ггорода, есть трансфер в аэропорт
9,3
отель очень понравился своим расположением,буквально 5 минут от самого центра пешком, комнаты маленькие, но уютные. небольшая проблема была с сан. узлом - двери разбухли и закрывались плохо. персонал англоязычный, готов выполнить любое желание и бесконечно вежлив. жили всего сутки, но остались довольны. приятно удивила возможность встречи в аэропорту и трансфер обратно в аэропорт. избавила от поиска нормального такси. завтрак попробовать не успели, т.к. улетали рано, но нам выдали сух. паек - банан, яйцо, булка, джем, масло и бутылка воды.
Hotel Feature Tip: Очень хорошая слышимость. Интимная жизнь невозможна.
Alexey S. Поїздка вдвох Russia, 24 вересня 2011 р.
Отличный номер, удобное расположение

Ноут в номере, 2 комнаты - гостиная-кухня + спальня
8,7
Для остановки в Ханое - отличный отель. Удобно расположен, недалеко от вокзала, торговых улиц, культ_центра. Приветливый персонал, англоговорящий. Такси заказывали с их помощью - цена порадовала, в отличие от предложенной цены на жд до Сапы или автобуса до Халонга, поэтому туда билеты лучше брать без помощи отеля. Хороший завтрак на выбор.
Rachelle M. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 13 листопада 2014 р.
Great stay at Serenity Hotel

staff, cleanliness, value for money
9,3
It was great, very clean, the room was spacey, the staff were friendly. The only negative thing I could say was the communication, I don't get any response and confirmation when I tried to contact them via website and email for airport transfer and tour packages, I had to call them using ILD. BUt everything went okay anyway, they booked me for the transfer and day tours. Overall, our stay was great. I will definitely go back.
Manh T. Поїздка вдвох Vietnam, 9 листопада 2014 р.
Very good
9
Даний клієнт оцінив цей готель але не залишив жодних коментарів.
Heather M. Група United States of America, 1 листопада 2014 р.
Good Location, Disappointing Rooms

Staff, Location, Food
7,3
The staff was amazing and the location was great. The hotel was surprisingly quiet, in a less touristy neighborhood in the Old Quarter, but still very close to tourist attractions and shopping. The staff were amazing - extremely helpful and very friendly. Only complaint: our rooms were not up to par. We booked two attached rooms, and the pictures were very misleading. Our rooms were not attached! They were in the same hallway, but there was no small lounge/living room joining the two spaces. Luckily this was not a huge issue for us. Also, the rooms were a little gross. Walls were scuffed, floors were a little dirty, bathrooms were a little gross. It wasn't anything we couldn't deal with though. The bedding was cleaned, but the rooms aren't overly inviting. Also, our rooms were drastically different in size. The beds are very firm, so do not book if you need a soft mattress.
Kiyoshi S. Ділова поїздка Japan, 27 жовтня 2014 р.
The entrance of the old town

good location
7
Located the entrance of the old town. Not only the old town, you can walk almost every sightseeing place, including Ho Chi Minh Mouslem. you can catch taxis near the hotel. If you stay center of the old town, it is hard to find taxi(motorcycle taxi are plenty). So it is big pro for this hotel
Jeffrey H. Поїздка вдвох Australia, 23 жовтня 2014 р.
Hanoi

Staff, location,
7,3
The staff were very helpful and polite and nothing was to much trouble. The location was an easy walk to most things we wanted to see. If I was to fault anything it would be the shower needed the shower head in our room was broken and mould in the shower needed cleaning.the hotel was clean and in good condition for a budget accommodation Mattresses were very hard but this is a constant issue we found all over Vietnam.
Matej P. Поїздка вдвох Slovenia, 22 жовтня 2014 р.
Superior, deluxe, queen = same same

Breakfast, helpfull staff, /
6,7
Hotel posted photos from different rooms to all rooms. Deluxe and queen rooms are decent, superior room is small and does not have a window. Lee was really helpful and nice. Rooms are well equipped but AC smells real bad so it's useless.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Serenity Hotel 2 ХанойHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ванна кімнатаHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ФойєHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3C07