чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ванна кімната Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Фойє Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан
Розміщення: район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 25
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 461 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (461)
Mikhail Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 березня 2013 р.
Общее впечатление - средне

Отель удобно расположен, персонал говорит на английском. 5 минут ходьбы до озера черепахи.
7,3
Номер "superior" оказался без окон. После просьбы предоставить номер с окном, был предложен бесплатный апгрейд до "Suite".
Polina B. Поїздка вдвох Russia, 2 березня 2013 р.
удобное расположение

Большие номера, недалеко от центра
6,3
Это небольшой отель, расположенный в старом квартале, в 10 минутах ходьбы от озера. Номера довольно большие, но не очень чистые, хотя уборка в номере ежедневная, но скорее для галочки. Санузел в состоянии ниже среднего. Завтраки по меню: скудные и одрообразные. Интернет работает хорошо. Есть на территории всего отеля. В общем за те же деньги в старом квартале можно найти отель получше.
Radomir S. Поїздка вдвох Russia, 13 грудня 2012 р.
Хорошее расположение, но маленькие комнаты

Очень приветливый персонал, почти самый центр ггорода, есть трансфер в аэропорт
9,3
отель очень понравился своим расположением,буквально 5 минут от самого центра пешком, комнаты маленькие, но уютные. небольшая проблема была с сан. узлом - двери разбухли и закрывались плохо. персонал англоязычный, готов выполнить любое желание и бесконечно вежлив. жили всего сутки, но остались довольны. приятно удивила возможность встречи в аэропорту и трансфер обратно в аэропорт. избавила от поиска нормального такси. завтрак попробовать не успели, т.к. улетали рано, но нам выдали сух. паек - банан, яйцо, булка, джем, масло и бутылка воды.
Hotel Feature Tip: Очень хорошая слышимость. Интимная жизнь невозможна.
Alexey S. Поїздка вдвох Russia, 24 вересня 2011 р.
Отличный номер, удобное расположение

Ноут в номере, 2 комнаты - гостиная-кухня + спальня
8,7
Для остановки в Ханое - отличный отель. Удобно расположен, недалеко от вокзала, торговых улиц, культ_центра. Приветливый персонал, англоговорящий. Такси заказывали с их помощью - цена порадовала, в отличие от предложенной цены на жд до Сапы или автобуса до Халонга, поэтому туда билеты лучше брать без помощи отеля. Хороший завтрак на выбор.
Grace B. Ділова поїздка United Kingdom, 1 квітня 2014 р.
Excellent as always

size of room, location, staff
8,3
Stayed so many times before and always a pleasure. Nice little hotel and great staff
Ian D. Індивідуальний мандрівник Australia, 3 лютого 2014 р.
I really enjoyed my stay .

The staff are so friendly and can speak many languages , my room was very comfortable , and the bed so nice it was hard to leave, for the great breakfast
9,3
My stay was great ,I would recommend this hotel to my friends. The reception was fantastic ,they were very attentive and always had a smile. My bed was wonderful and hard to leave . The breakfast menu was great and I think they did a wonderful job considering it was New year and they were a very helpful and friendly staff . I would be proud for them to work at a hotel I owned. I will definitely stay there next time I'm in Hanoi.
Sanjay L. Ділова поїздка India, 2 лютого 2014 р.
good value for money

staff, location price
7
friendly staff, nice location clean room , we were upgraded to delux room that was very sweet of the staff there, as they were already very helpfull
Grace B. Ділова поїздка United Kingdom, 23 січня 2014 р.
Excellent as always

size of room, location, staff
9
As always a very pleasant and comfortable stay. The staff here are a delight. They are friendly cooperative and very helpful.
Pekka H. Індивідуальний мандрівник Finland, 11 січня 2014 р.
Excellent choice

Good location, friendly staff, golden value for the money
7,7
This hotel can be highly rexommended. Exceööent value for the money.
Evie M. Поїздка вдвох United States of America, 28 грудня 2013 р.
Clean and Quiet

Clean, large room and helpful staff
7
We had a nice couple of nights at the hotel. Though in the old quarter it's a 15-20 min walk to a street with multiple dining options and even longer to get to nightlife or the lake. the staff is extremely helpful and will go out of their way to make travel arrangements or any other services you require. They were all very sweet and very service focused. I found the road where the hotel is located charming but for others (esp first timers in Hanoi or Vietnam) it may be gross. The markets that line the road sell fresh veggies, fish and meat. The primary business appears to be for the meat. It's quite busy in the late afternoons (before dinner) and the slabs of meat are butchered on the ground. On a hot day the smell is not so pleasant.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Serenity Hotel 2 ХанойHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ванна кімнатаHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ФойєHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан


AS-AGWEB-3A08