чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, район Хоан Києм - Старий квартал, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Вітальня Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ванна кімната Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Фойє Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ресторан
Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю Hanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження район Хоан Києм - Старий квартал Кількість номерів: 25
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 530 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (530)
Відсортувати за:
Mikhail Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 22 березня 2013 р.
Общее впечатление - средне

Отель удобно расположен, персонал говорит на английском. 5 минут ходьбы до озера черепахи.
7,3
Номер "superior" оказался без окон. После просьбы предоставить номер с окном, был предложен бесплатный апгрейд до "Suite".
Polina B. Поїздка вдвох Russia, 2 березня 2013 р.
удобное расположение

Большие номера, недалеко от центра
6,3
Это небольшой отель, расположенный в старом квартале, в 10 минутах ходьбы от озера. Номера довольно большие, но не очень чистые, хотя уборка в номере ежедневная, но скорее для галочки. Санузел в состоянии ниже среднего. Завтраки по меню: скудные и одрообразные. Интернет работает хорошо. Есть на территории всего отеля. В общем за те же деньги в старом квартале можно найти отель получше.
Radomir S. Поїздка вдвох Russia, 13 грудня 2012 р.
Хорошее расположение, но маленькие комнаты

Очень приветливый персонал, почти самый центр ггорода, есть трансфер в аэропорт
9,3
отель очень понравился своим расположением,буквально 5 минут от самого центра пешком, комнаты маленькие, но уютные. небольшая проблема была с сан. узлом - двери разбухли и закрывались плохо. персонал англоязычный, готов выполнить любое желание и бесконечно вежлив. жили всего сутки, но остались довольны. приятно удивила возможность встречи в аэропорту и трансфер обратно в аэропорт. избавила от поиска нормального такси. завтрак попробовать не успели, т.к. улетали рано, но нам выдали сух. паек - банан, яйцо, булка, джем, масло и бутылка воды.
Hotel Feature Tip: Очень хорошая слышимость. Интимная жизнь невозможна.
Alexey S. Поїздка вдвох Russia, 24 вересня 2011 р.
Отличный номер, удобное расположение

Ноут в номере, 2 комнаты - гостиная-кухня + спальня
8,7
Для остановки в Ханое - отличный отель. Удобно расположен, недалеко от вокзала, торговых улиц, культ_центра. Приветливый персонал, англоговорящий. Такси заказывали с их помощью - цена порадовала, в отличие от предложенной цены на жд до Сапы или автобуса до Халонга, поэтому туда билеты лучше брать без помощи отеля. Хороший завтрак на выбор.
Kieran M. Поїздка вдвох Ireland, 16 грудня 2014 р.
Short stay

Comfort, clean, location
8
Good stay, nice clean rooms. A bit small though. Goid serves. Booked a private car to the airport through the hotel but it turned up nearly 45 minutes late. We nearly missed or flight because of that and it turned out not to be a private car but a regular taxi, so we are unsure as to whether we got ripped off or not.
Manesh B. Поїздка вдвох India, 10 грудня 2014 р.
Excellent Stay!

Staff Performance, Hotel Condition/Cleanliness, Location
10
It was very great experience to stay in Hanoi Serenity Hotel 2. It is great hotel with very good cost. Very friendly staff and location is very easy accessible from Hanoi Central Market.
Chris F. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 29 листопада 2014 р.
Hanoi Serenity Hotel 2

the staff were friendly
3,7
Booked 4 nights in the serenity 2, which was actually very pleasant (see first review). We asked reception about the public bus service to Halong Bay, but we were pushed into taking their tour bus. We pre-booked an additional night stay for our return from Halong Bay, before flying the next day. When we returned to Hanoi after Halong Bay, the bus didn't drop us back where it picked us up. I can only imagine the driver got fed up with drop offs and since we were last on the bus, were asked to walk 5 minutes to our hotel, after a long journey and heavy backpacks. We then went to check in but were told the water was 'broken' in our room. so we were taken to a cab to an alternative hotel in their chain.
Chotiwit U. Індивідуальний мандрівник Thailand, 25 листопада 2014 р.
taxi service

Room Breakfast facility
6,7
Overall is Good the room is good breakfast is good But the some staff suck my time 1 mineralwater in the room that i take. in the menu it cost 0.7$/1 but time to checkout in bill it cost 1.4$/1 but ok nevermind plan 2 a hotel taxi service is suck.. i'm booking taxihotel before checkout 1day , but in the morn date of check out ,i see he doesn't book taxi to me, he just call in that moment, i'm waiting mytime 15 min.
Bowei L. Індивідуальний мандрівник Taiwan, 23 листопада 2014 р.
The room is not as good as expected

Location , friendly staffs
6
Sir P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 22 листопада 2014 р.
good location, annoying hard selling

location
6,7
we were given free room upgrade to family suite. beds were hard. old toilet. once you arrive at the hotel, dont make the same mistake like we did. they will ask you if you have booked halong bay tour just inform them that you have made reservations, they will try to hard sell their tours to you and will keep you waiting in the lobby listening to their annoying hard sales talk!! took us 30-45 mins before we were able settle in our room, and this is when (out of frustration) we just agreed to book their damn tour. if in any case you find yourself in this situation, avoid booking their budget halong tour, their tour operator/partner was just awful.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Hanoi Serenity Hotel 2 ХанойHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ВітальняHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Ванна кімнатаHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - ФойєHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - РесторанHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Serenity Hotel 2 Ханой - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B08