Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Hanoi Victory Hotel

No 3 Hang Quat Street, Старий квартал, Ханой, В'єтнам

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 197 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,6
Розташування
9,1
Робота персоналу:
9,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (197)
Відсортувати за:
Pavel M. Поїздка вдвох Russia, 5 листопада 2013 р.
Хорошие 3 дня отдыха в Ханое

Удобное расположение, дружелюбный персонал, хорошее соотношение цена/качество
10
Отель понравился - удобно расположен в старом квартале города, близко от достопримечательностей и торговых улиц. В номере быстрый интернет. Персонал очень доброжелательный. Номера чистые и уютные. Есть сейф и все необходимое. Мы останавливались на 3 дня и нам отель очень понравился. Единственно, там идет реконструкция верхнего этажа, но нам это ни сколько не мешало.
Повідомити про цей вігук
Maksym D. Поїздка вдвох Ukraine, 11 вересня 2013 р.
Отличный отель и персонал!

Обслуживающий персонал, удобства номера, быстрый интернет
10
Очень приятный персонал отеля который помог подобрать нужные экскурсии сэкономив нам время, проводив\встретив, за что персоналу огромное спасибо! Быстрый интернет, приятный интерьер, наличие компьютера в номере, холодильника все удобства, хороший вид из окна и расположение отеля. Нам все очень понравилось!
Повідомити про цей вігук
Artem Y. Поїздка вдвох Russia, 21 лютого 2013 р.
Плохой отель

расположение и все
5,7
отель стремный. Единственный плюс - расположен с старом городе. В номере был сломан шкаф (дверцы не закрывались), было очень сыро, нагреватель в ванной протекал. Сам номер маленький. Но само обслуживание очень хорошее, стараются. Завтраки не шведский стол и очень бедные. напротив колоритная забегаловка, где продают суп Фо КРУГЛОСУТОЧНО - это большой плюс.
Повідомити про цей вігук
Kerry S. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 19 квітня 2016 р.
Loved our stay here!
6,7
Great location and very helpful, friendly staff. It was our first trip to Hanoi and really enjoyed our stay at the Victory. It is in the centre of the Old Quarter with easy access to food and entertainment as well as the Hoan Kiem Lake. We had a balcony room which was thoughtfully decorated giving a feel of luxury. The room was clean. Nothing was too much for the staff. They guided us on the cost of taxis which was very useful and let us know about trips they could arrange. A big thank you for arranging our airport transfer by a very helpful driver.
Повідомити про цей вігук
Benny S. Група Singapore, 8 грудня 2015 р.
Friendly Staff

Staff Service, Wifi, Location
7,7
Staff were very friendly and accommodating. They can converse in good English. Dont expect much for hotel features- what you pay is what you get
Повідомити про цей вігук
Ruth B. Поїздка вдвох Philippines, 30 листопада 2015 р.
Value for Money

Value for money, great location, friendly staff
9,7
Enjiyed the stay and 'would like to tha k the hotel for accommodating our luggage for 2 days abd 1 night while cruising in Halong Bay.
Повідомити про цей вігук
Ruth B. Поїздка вдвох Philippines, 29 листопада 2015 р.
Value for money

Near Hoan Kiem Lake; value for money; very good English speaking staff
9,7
Happy and loved the English speaking. They even asked us if we want to take a shower upon arrival frim Halobg Bay cruise even we have already checkednout. They allowed us and took care of our luggage for 2 days while we're in Halong Bay.
Повідомити про цей вігук
Kristoffer S. Поїздка вдвох Philippines, 11 листопада 2015 р.
Excellent!

Great Location, Service, and Stay
10
Arriving at 2AM from our red eye flight, Hanoi Victory Hotel opened it's doors to us and offered us a family room to stay in at a much discounted price given that our check-in time for the rooms that we booked was supposed to be at 9AM. The guys at the reception (Ting and Tham - not sure if I spelled their names right though) and the chef in charge of their in-house restaurant were especially friendly, helpful and gave us great service throughout our stay from getting us airport transfer services to changing our money to local currency. The rooms are spacious, clean, well-kept, and have great bathrooms. Hanoi Victory Hotel is a great place location-wise. It's just walking distance from Hoan Kiem Lake, Dong Xuan Market, and several other restaurants, and shopping stalls. Thanks, Tony and Hanoi Victory Hotel team! Keep up the great work. Will definitely stay here again when I go back. :)
Повідомити про цей вігук
Van A. Поїздка вдвох Vietnam, 9 листопада 2015 р.
Nice, helpful staffs

Friendly, helpful staffs
10
I stayed here for 2 nights. The staffs were so friendly and helpful. On the second day, we were upgraded to deluxe room without paying anything. I was pretty surprised to be honest. The location is so good, right at the center of Hanoi, just a few steps then you can enjoy the Old quarter.
Повідомити про цей вігук
Wanchalome B. Поїздка вдвох Thailand, 27 жовтня 2015 р.
Good location

good location , best service but not buffer breakfast
7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Hanoi Victory Hotel ХанойHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - Інтер’єр готелюHanoi Victory Hotel Ханой - Зовнішній вид готелю Hanoi Victory Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Victory Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Victory Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Victory Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Victory Hotel Ханой - ВітальняHanoi Victory Hotel Ханой - РецепціяHanoi Victory Hotel Ханой - ВхідHanoi Victory Hotel Ханой - ФойєHanoi Victory Hotel Ханой - РесторанHanoi Victory Hotel Ханой - РесторанHanoi Victory Hotel Ханой - Ванна кімнатаHanoi Victory Hotel Ханой - РесторанHanoi Victory Hotel Ханой - РесторанHanoi Victory Hotel Ханой - РесторанHanoi Victory Hotel Ханой - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C05