Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Happy Elephant Resort

88/17 Moo 7 T.rawai . A.mung 83130, Наіхарн, Пхукет, Таїланд 83100

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 41 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,3
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,1
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (41)
Відсортувати за:
Elena A. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 січня 2015 р.
отель на троечку

миниатюрность, отсутствие русских туристов, доброжелательный персонал
5,7
При заселении оказалось, что постельное бельн не поменяно после предыдущих жильцов, принесли новое, оно оказалось тоже не свежее, в итоге перебрали аж три комплекта пока не принесли чистое глаженое постельное белье, та же история повторилась и с полотенцами. Нашему возмущению не было предела. На эти разборки ушло почти 2 часа и куча нервов. Уборка не очень качественная. На вентиляторе такой слой пыли, что она с него отваливается и падает на кровать, неприятно. Район не очень удобный, до пляжей далеко. Впечатление сгладило отношение персонала, который как мог помогал и трансферами и прочим.
Повідомити про цей вігук
Mariya Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 29 червня 2014 р.
все хорошо

бассейн, кафе рядом
9,3
мне отель нравится, милый, удобно распложен
Повідомити про цей вігук
Mariya Z. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 серпня 2013 р.
приятная остановка в счастливом слоне

глубокий бассейн, приятный обслуживающий персонал, хороший интернет
9,7
Мне в отеле понравилось. Не ожидала, что номер окажется совсем маленьким, но зато в нем было все необходимое - большая кровать, удобный шкаф, телевизор, холодильник, тумбочка. Немного расстраивало отсутствие письменного тола, куда бы я могла поставить ноут. Зато был замечательный инет, несколько хорошо ловящихся подключений по вай-фаю. Обслуживающий персонал приветливый. Как и сказано в описание отеля - с животными можно. Я была со своим котейкой, никаких доплат или негатива не было. Выдается 2 ключа - от номера и от внешних ворот, которые запираются на ночь. В целом впечатления очень положительные.
Повідомити про цей вігук
David D. Поїздка вдвох Australia, 26 листопада 2015 р.
Good spot

pool. location
8,3
Enjoyed our stay here. Unfortunately there was a group there at the same time drinking around the clock. Coming home at 4.30 every morning partying in the pool. So we were awake every morning early otherwise would of been a perfect stay
Повідомити про цей вігук
David D. Поїздка вдвох Australia, 21 листопада 2015 р.
nice

Quiet location
8,7
Am really enjoying our stay here. Rawai/Naiharn great places. Good restaurants and beach if you rent a scooter. We'll be back.
Повідомити про цей вігук
Alquier O. Поїздка вдвох France, 21 листопада 2015 р.
Perfect saty

Clean, comfortable value for money
9,3
Stayed 5 days and will be back for sure for my next Phuket visit
Повідомити про цей вігук
Clement S. Поїздка вдвох United Kingdom, 16 червня 2015 р.
PLEASANT

POOL, LOCATION, VILLA
6,7
I enjoyed it . Having the pool right next to the room was nice and the location is good - not far Naiharn and near the Rawai beaches and nightlife . Also good to have a cooker and microwave. I hAVE NOT SCORED ANYTHING ON FOOD AND DINING AS DO NOT KNOW IF ONE CAN EAT THERE
Повідомити про цей вігук
Brooke G. Поїздка вдвох Australia, 20 травня 2015 р.
Excellent resort

The staff, the cleanliness and the pool
8,7
Very good
Повідомити про цей вігук
Molly L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 15 лютого 2015 р.
Good spot

Location, Pool, Room Size
8,3
This is a good hotel. The staff was fantastic. I rented a scooter so getting around was not hard. It is close to several beaches with a scooter. The room is giant and has a functional kitchen. It would be good for a long term stay or a stay with kids. I didn't use the pool but it looked nice. The breakfast was ok. Could use improvement. There is scooter rental across the street, as well as tours and a muay thai gym up the street. Overall, a good stay and I would stay there again.
Повідомити про цей вігук
Marie A. Поїздка вдвох United Kingdom, 25 січня 2015 р.
Relaxed

Staff performance, breakfast, restaurant opposite
9
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Happy Elephant Resort ПхукетHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВіллаHappy Elephant Resort Пхукет - ВіллаHappy Elephant Resort Пхукет - ВіллаHappy Elephant Resort Пхукет - ВіллаHappy Elephant Resort Пхукет - ВіллаHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Happy Elephant Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Happy Elephant Resort Пхукет - Ванна кімнатаHappy Elephant Resort Пхукет - Балкон/ТерасаHappy Elephant Resort Пхукет - Ванна кімнатаHappy Elephant Resort Пхукет - Ванна кімнатаHappy Elephant Resort Пхукет - Балкон/ТерасаHappy Elephant Resort Пхукет - ВітальняHappy Elephant Resort Пхукет - Ванна кімнатаHappy Elephant Resort Пхукет - Ванна кімнатаHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - Зовнішній вид готелю Happy Elephant Resort Пхукет - Ванна кімнатаHappy Elephant Resort Пхукет - Балкон/ТерасаHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - БасейнHappy Elephant Resort Пхукет - Басейн


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05