Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Harolds Hotel Себу - Фойє Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала
Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Бізнес Центр Harolds Hotel Себу - Фітнес-зал Harolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 90
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 1224 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (1224)
Відсортувати за:
Oksana K. Поїздка вдвох Russia, 24 квітня 2014 р.
Для краткосрочного пребывания.

Месторасположение, номера, работа персонала
8,7
Хороший отель для кратковременно пребывания межу прилетом, отлетом.
Ekaterina L. Поїздка вдвох Russia, 1 листопада 2013 р.
Фешенебельный бизнес-отель

Завтрак (шведский стол), ресторан на крыше под открытым небом, оснащенность номера.
10
При встрече в отеле открывают двери машины и входные двери. Всюду гарсоны. За вас готовы сделать все, даже нажимают на кнопку лифта. Номер был оснащен всем необходимым - кондиционер, ЖК телевизор, сейф, утюг и гладильная доска, фен, просторный шкаф и письменный стол. В ванной комнате большая ванна и два вида душа. Кровать была шикарна, с двумя подушками на человека, мягким и удобным матрацем. Номер убирали, меняли все полотенца, заправляли кровать. В ресторане персонал очень обходителен. Принесли нам комплимент о шеф-повара (какие-то печеные палочки). Все время следят за состоянием стола - нужно ли убрать посуду, долить воды в стакан, поправить нож с вилкой у твоей тарелки :) В общем отель понравился. Советую.
Alexey L. Поїздка вдвох Russia, 30 грудня 2011 р.
Неплохой отель.

Отель находится в Себу-Сити.
8
Номер оказался большой и просторный. Расположен в Себу-Сити, рядом с каким-то молом. В этом моле расположены рестораны и магазины - так что рекомендую пообедать/поужинать именно там.
Hotel Feature Tip: Расположен рядом с молом, где вкусные рестораны и по вечерам выступают различные музыкальные группы.
Mikhail P. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 жовтня 2011 р.
Хорошее расположение, неплохой срвис

Удачное расположение
9,3
Был всего одни сутки, проездом через Себу на Бохоль.Симпатичный, небольшой отель в центральной части города, но в то же время не в самом шумном центре, но в пятиминутной досягаемости на такси, как до центра, так и до основных достопримечательностей в старом центре города. Номер достаточно просторный, но простой, вполне соответствует уровню простого отеля 4*. Но никаких излишеств. Чисто, Персонал очень приветливый. Если не хочется куда-то идтии , то ресторан предлагает очень неплохой ужин по системе шведский стол.
Sightseeing/Attractions Tip: Рассвет в Себу очень красив, рекомендую понаблюдать. Открывается город ,с постройками плавно переходящими с равнины на горы.
Belle R. Індивідуальний мандрівник Philippines, 26 травня 2015 р.
UP Cebu Enrollment.

Walking distance to the campus
7,3
Room is well kept.
John B. Поїздка вдвох United Kingdom, 9 травня 2015 р.
Excellent

Staff, Room, Location
9,7
We loved this hotel, the staff were excellent, we have stayed in a number of hotels in Asia and we considered the staff at the Harolds hotel to be one of the best. The restaurant managers Cesa & Mike, went out of there way to make us feel welcomed & important, as did all of the staff, the room was larger than average, the ambience and atmosphere at the roof top resataurant is very good. The food at both restaurants is above average for a hotel of this rating. Location is good, the Ayala shopping mall is within walking distance, couple pf small issues, the lobby area is small ith restricted seating, and the air conditioning unit was on the noisy side, however I ill be staying at this hotel on my next visit to Cebu
Gregory J. Індивідуальний мандрівник Philippines, 4 травня 2015 р.
Great hotel and dtaff

Staff were very accommodating. Clean rooms. Good sized room
8
Had problems with the air on upon arrival but they immediately fixed it. Staff was very helpful. Asked them to help a reservation in a restaurant and they made it for me. Would definitely stay here again
Sheila D. Індивідуальний мандрівник Philippines, 3 травня 2015 р.
fabulous!

room amenities, cleanliness, comfort
9,3
I really really loved my stay at Harolds. I travel in asia often ans i can say that my room was slightly better than my rooms in 5star hotels in singapore and taiwan. Location is at the center of most places for travellers.
Tero K. Сім"я з малими дітьми Finland, 27 квітня 2015 р.
Enjoyable experience

Very nice and helpful staff, clean and nice room, food
9,3
Yi L. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 22 квітня 2015 р.
like

service. room . location
9

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Harolds Hotel СебуHarolds Hotel Себу - ФойєHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Бізнес ЦентрHarolds Hotel Себу - Фітнес-залHarolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B08