чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Harolds Hotel Себу - Фойє Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Вітальня Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-бар Harolds Hotel Себу - Ресторан Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала
Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Танцювальна зала Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Конференц-зал Harolds Hotel Себу - Бізнес Центр Harolds Hotel Себу - Фітнес-зал Harolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 90
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 1196 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (1196)
Відсортувати за:
Oksana K. Поїздка вдвох Russia, 24 квітня 2014 р.
Для краткосрочного пребывания.

Месторасположение, номера, работа персонала
8,7
Хороший отель для кратковременно пребывания межу прилетом, отлетом.
Ekaterina L. Поїздка вдвох Russia, 1 листопада 2013 р.
Фешенебельный бизнес-отель

Завтрак (шведский стол), ресторан на крыше под открытым небом, оснащенность номера.
10
При встрече в отеле открывают двери машины и входные двери. Всюду гарсоны. За вас готовы сделать все, даже нажимают на кнопку лифта. Номер был оснащен всем необходимым - кондиционер, ЖК телевизор, сейф, утюг и гладильная доска, фен, просторный шкаф и письменный стол. В ванной комнате большая ванна и два вида душа. Кровать была шикарна, с двумя подушками на человека, мягким и удобным матрацем. Номер убирали, меняли все полотенца, заправляли кровать. В ресторане персонал очень обходителен. Принесли нам комплимент о шеф-повара (какие-то печеные палочки). Все время следят за состоянием стола - нужно ли убрать посуду, долить воды в стакан, поправить нож с вилкой у твоей тарелки :) В общем отель понравился. Советую.
Alexey L. Поїздка вдвох Russia, 30 грудня 2011 р.
Неплохой отель.

Отель находится в Себу-Сити.
8
Номер оказался большой и просторный. Расположен в Себу-Сити, рядом с каким-то молом. В этом моле расположены рестораны и магазины - так что рекомендую пообедать/поужинать именно там.
Hotel Feature Tip: Расположен рядом с молом, где вкусные рестораны и по вечерам выступают различные музыкальные группы.
Mikhail P. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 жовтня 2011 р.
Хорошее расположение, неплохой срвис

Удачное расположение
9,3
Был всего одни сутки, проездом через Себу на Бохоль.Симпатичный, небольшой отель в центральной части города, но в то же время не в самом шумном центре, но в пятиминутной досягаемости на такси, как до центра, так и до основных достопримечательностей в старом центре города. Номер достаточно просторный, но простой, вполне соответствует уровню простого отеля 4*. Но никаких излишеств. Чисто, Персонал очень приветливый. Если не хочется куда-то идтии , то ресторан предлагает очень неплохой ужин по системе шведский стол.
Sightseeing/Attractions Tip: Рассвет в Себу очень красив, рекомендую понаблюдать. Открывается город ,с постройками плавно переходящими с равнины на горы.
Jose A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 29 березня 2015 р.
Nice place but a bit noisy

Very accommodating staff; Clean room; Feeling of security
8
The hotel looks nice and really feels clean both outside and inside. It is located strategically, close to shopping malls, dining places and convenience stores; and is easily accessible by private and public transportation. The hotel has a lot of guests, mostly young and middle aged locals and foreigners. The food buffet served in the dining area could still be improved in terms of choices as well as taste. The coffee is good! The hotel has very accommodating staff but seems to lack bellboys. I had to request assistance to bring my luggage to the room. Also, upon checkout I was being charged for the room, so I had to tell the front desk clerk that I booked the hotel through Agoda. She then checked her computer and promptly told me that she made a mistake. I stayed at the 12th floor and I could hear the loud music coming from the disco bar above my floor up to around midnight. Aside from the above, I had a very pleasant stay. I would rate the hotel 7.5 out of 10.
James V. Поїздка вдвох Philippines, 29 березня 2015 р.
Friendly Staff

Friendly Staff, Good Food, Resonable Price
10
It was a worry free 5 nights stay.
Thomas B. Поїздка вдвох United States of America, 27 березня 2015 р.
Very nice

Everything is high quality. A top western style hotel in PI. The staff goes above and beyond our expectations.
9
Very pleasant
Thomas B. Поїздка вдвох United States of America, 22 березня 2015 р.
Very nice, very comfortable

Staff, cleanliness, value for my money.
9,3
Very nice.
James C. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 20 березня 2015 р.
IBP Convention

convenient
8
Lim T. Поїздка вдвох Malaysia, 19 березня 2015 р.
nice stay

large bed, helpful staff, clean room
9,3
large and comfortable bed, very attentive staff, breakfast fine, 10-15 mins walk to Ayala Center for shopping, 5-10mins walk to famous Rico's Lechon, 5 mins walk to yummy dessert cafe named Butterbean.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Harolds Hotel СебуHarolds Hotel Себу - ФойєHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - ВітальняHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - Паб/Коктейль-барHarolds Hotel Себу - РесторанHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Танцювальна залаHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Конференц-залHarolds Hotel Себу - Бізнес ЦентрHarolds Hotel Себу - Фітнес-залHarolds Hotel Себу - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B08